Fenerbahçe Başkanlık Seçimi | Saran Kazandı

Kimin başkan olması bizim için daha iyi olur

• Saran

• Koç

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Dünkü reddedilen maddeleri azizi destekleyenler reddetmis uzun zamandır kabul etmeyin diye söylüyormuş aziz yildirim

@Keramettin TANRIVERDİ 2 sorum var.
1- Dün taşınmazlarla ilgili yetkiler reddedildi. Kim başkan olursa yetki için genel kurula gelecek tekrar. Ali seçilirse sanmıyorum ki yetki verilsin. Bunların projeleri iptal edilir mi?
2- Ali dün tv'ye çıkmış "Saran seçilirse pazartesi sabahı fenerbahçe hakkındaki tasarruf başkalarının eline geçer" demiş. tabanı korkutmak için mi diyor yoksa cidden olur mu?
Yetki verilir her türlü, onda problem olmaz.

İkincisi problemli konu ama çözüleceğini düşünüyorum. Tuttur mevzusu üzerinden vuruyor zaten Koç da kaybetmekten korktuğu için.

Bize ne demiyorum ama umarım Koç bir şekilde gider ve bu toksik ortamdan kurtuluruz.

@Keramettin TANRIVERDİ 2 sorum var.
1- Dün taşınmazlarla ilgili yetkiler reddedildi. Kim başkan olursa yetki için genel kurula gelecek tekrar. Ali seçilirse sanmıyorum ki yetki verilsin. Bunların projeleri iptal edilir mi?
2- Ali dün tv'ye çıkmış "Saran seçilirse pazartesi sabahı fenerbahçe hakkındaki tasarruf başkalarının eline geçer" demiş. tabanı korkutmak için mi diyor yoksa cidden olur mu?
Saran seçilirse Saran'ın başkanlığı iptal edip Koç'u kayyum olarak atarlarsa ne olur? :asd:

Sonunda oyumuzu kullanabildik, hayırsız olur inşallah 🤓

20250921_133113.webp

Koç hemen gitmeli. Daha büyük kaos olmalı. Bir 10 sene daha beklerler sampiyonlugu

Geri
Üst Alt