- 6 Eylül 2014
- 93.331
- 64.223
- 4.608
Vallahi lan benziyorYalın sandım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vallahi lan benziyorYalın sandım.
Katılım bizde de düşük oluyor ya bu yerel seçim fln değil ki %90 olsun50 bin üyeleri oldugu söyleniyor yarısı iste %50 falan az bencede en az bi 70 falan olmasini dusunurum bizde şoyle bir şey gercekleşse ya.
Vasfi Vance Vuralsteven sadettin
azizin amacı başkanlık değil ki ,koçun başarısız olmasını sağlamak sadece yoksa şu halde ki feneri düzeltme şansımı var azizin en son formasına sponsor bulamıyorduAziz çok yanlış zamanda girdi şimdi girse aliyi yok ederdi
Soyadin güzelmiş. Avrupa Fatihi hocası soyismi gibiKoç tarafında katılım düşük
Saran'ın kazanacağını sananlar= Kılıçdaroğlu'nun kazanacağını sananlar
Diego lugano kulüp üyesi miymiş bunlarda
Alem adamlar yaw yok josico
Ben hiç sanmıyorum bizde öyle olduğunuAktif veya geçmiş sporcuların hepsi ve onların ailesi doğal uye oluyor bizde de oyle aslinda ama gelip oy kullanan az misal bulent korkmaz geliyor ama selcuk gibiler gelmez görünmemek icin
evet öyle ,bu dernekler kanunuylamı alakalı bilmiyorum ama misal 8jkda da öyleBen hiç sanmıyorum bizde öyle olduğunu
Bilginde yanlışlık olduğuna eminim, sorryevet öyle ,bu dernekler kanunuylamı alakalı bilmiyorum ama misal 8jkda da öyle
bizde ise kulüp üyesi tanıdıgım vardı istanbuldayken o söylemişti
ister futbolcu ol ister voleybolcu sen ve ailen dogal üyesin
tabi kaç tanesi aidatını yatırıyordur mechul
dedigim gibi net bilgi bu fakat cogu zaten katılım saglamıyor seçimlere bile
Bizde her futbolcu üye olmuyordur yav. Efsane veya uzun süre oynayan futbolcular falandırAktif veya geçmiş sporcuların hepsi ve onların ailesi doğal uye oluyor bizde de oyle aslinda ama gelip oy kullanan az misal bulent korkmaz geliyor ama selcuk gibiler gelmez görünmemek icin
Bilginde yanlışlık olduğuna eminim, sorry