Fenerbahçe Başkanlık Seçimi | Saran Kazandı

Kimin başkan olması bizim için daha iyi olur

• Saran

• Koç

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Bizde her futbolcu üye olmuyordur yav. Efsane veya uzun süre oynayan futbolcular falandır
futbolcu basketçi tenisci bilmiyorum ama gs kulübünde belli süre spor yaptıysan sanırım 3 seneydi ( yanlıs hatırlıyor olabilirim)
kulübe dogal üye sayılıyorsun sen ve ailen
eskilerden yaşı yeten hatırlar misal kubilay türkyılmaz ,zamanında alp yalmanın baskan oldugu secimlere gelmişti
belli bir süresi var onu doldurunca dogal üye sayılıyorsun
internette de olabilir gs kulübüne nasıl üye olunur diye

futbolcu basketçi tenisci bilmiyorum ama gs kulübünde belli süre spor yaptıysan sanırım 3 seneydi ( yanlıs hatırlıyor olabilirim)
eskilerden yaşı yeten hatırlar misal kubilay türkyılmaz ,zamanında alp yalmanın baskan oldugu secimlere gelmişti
arda bile yeni üye olmuş reis

ÜYE OLMA KOŞULLARI
MADDE 7: Kulübe üye olabilmek için adayın Türk Medeni Kanunu ve Dernekler Kanunu’na göre üye olma hakkına sahip bulunması; yurt içinde rakip sayılabilecek bir başka spor kulübünde üye, lisanslı sporcu ya da görevli olmaması; Sicil Kurulu tarafından üyeliğe alınmasının önerilmesi; Yönetim Kurulunca kabul kararının alınması zorunludur.
Ayrıca, üye olmak için başvuruda bulunan kişilerin aşağıda belirtilen gruplardan birine dahil olmaları da zorunludur.
A Grubu – Galatasaray Lisesi’nde en az iki yıl okumuş olanlar.
B Grubu- Kulüp Başkanının önerisi ile takvim yılı başına en fazla 15 (on beş) kişi, başka bir kayıt aranmaksızın üye olabilir.
C Grubu- En az 5 (beş) yıl süre ile amatör veya profesyonel olarak Kulüp adına yarışmalara katılmış, spor yaşamını Kulüpte tamamlamış, bu hususu Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü veya ilgili federasyondan alınan yazılı belge ile kanıtlamış ve spor yaşamını tamamladıktan sonra 5 (beş) yıl içinde üyeliğe başvuran sporcular. (Kulüp menfaatleri doğrultusunda transferi gerçekleşen sporcular Yönetim Kurulu kararı ile spor yaşamını Kulüpte tamamlamış olma koşulundan muaf tutulabilirler)
D Grubu- En az 5 (beş) yıllık üyelerin çocukları ve eşleri.

Belki o hakkı elde ediyorlardır ama otomatikmen üye olmuyordur herhalde. Aidatını ödemesi falan gerekiyordur.

1758464897262.webp

taraftarlara bakılırsa steven önde gibi twitterda sevinen sayfalar var şimdiden

Bunların seçimi 45-50 bin kişi takip ediyor. Bizim seçimi hatırlıyorum Özbek'in- Eşref ile olduğu 200 bin kişi takip etmişti ne gündü be gecelere kadar takip edilmişti.

anketi niye kapalı acıyorsunuz yav

Geri
Üst Alt