- 3 Temmuz 2012
- 138.069
- 86.899
- 5.338
her sandıkta saran önde yav ali nasıl alacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizim bazı taraftarlar da yok ''bırakma bizi başkanım mavi gözküm'' vb diyor, yahu adamın kurduğu kadrolara bakalım, verilen maaşlara, bundan sonra maddi sıkıntı çekme ihtimalleri yüksek bence,daha kötü kadrolar olacak muhtemelen, ben ali koçun gitmesini istiyorum, biz de biraz daha rahatlarız.salak fenerlilerin ali koçun gitmesini istemeleri çok komik ya bi anda bjk olacaklar haberleri yok![]()
kaybettikten sonra sapı kalır artıkYapı yüzünden kaybettik der mi kOÇ eğer kayberderse?
kadroyu madroyu geç tff mhk üzerindeki etkisi yaptığı oyuncu td hakem şikeleri gırlabizim bazı taraftarlar da yok ''bırakma bizi başkanım mavi gözküm'' vb diyor, yahu adamın kurduğu kadrolara bakalım, verilen maaşlara, bundan sonra maddi sıkıntı çekme ihtimalleri yüksek bence,daha kötü kadrolara olacak muhtemelen, ben ali koçun gitmesini istiyorum, biz de biraz daha rahatlarız.
Bu sefer totem değil. Son sandıklarda alır gibi geliyor bana.bari fb seçiminde totem yapma
katiliyorum yalniz, koc bizim motivasyonu hep diri tutup kenetlenmemizi sagliyorduBiz seviniypruz ama Saranın kazaması fb için daha iyi olur net. Türk futbolu içinde hayırlı olur. Bizim içinse Koç gitti diye motivasyon düşebilir şaşırmam.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi