Fenerbahçe Başkanlık Seçimi | Saran Kazandı

Kimin başkan olması bizim için daha iyi olur

• Saran

• Koç

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
salak fenerlilerin ali koçun gitmesini istemeleri çok komik ya bi anda bjk olacaklar haberleri yok :asd:
bizim bazı taraftarlar da yok ''bırakma bizi başkanım mavi gözküm'' vb diyor, yahu adamın kurduğu kadrolara bakalım, verilen maaşlara, bundan sonra maddi sıkıntı çekme ihtimalleri yüksek bence,daha kötü kadrolar olacak muhtemelen, ben ali koçun gitmesini istiyorum, biz de biraz daha rahatlarız.

Biz seviniypruz ama Saranın kazaması fb için daha iyi olur net. Türk futbolu içinde hayırlı olur. Bizim içinse Koç gitti diye motivasyon düşebilir şaşırmam.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bizim bazı taraftarlar da yok ''bırakma bizi başkanım mavi gözküm'' vb diyor, yahu adamın kurduğu kadrolara bakalım, verilen maaşlara, bundan sonra maddi sıkıntı çekme ihtimalleri yüksek bence,daha kötü kadrolara olacak muhtemelen, ben ali koçun gitmesini istiyorum, biz de biraz daha rahatlarız.
kadroyu madroyu geç tff mhk üzerindeki etkisi yaptığı oyuncu td hakem şikeleri gırla

karnımızdan konuşmaya gerek yok

Saran ın gelmesi darbe etkisi yaratır anca seneye kendilerine gelirler bir kaos olur başlangıçta bu da işimize gelir

alanya maçında talisca penaltıyı kaçırıp aliye operasyon çekmeseydi, şimdi rahat rahat kazanırdı ali. ah talisca ah

Biz seviniypruz ama Saranın kazaması fb için daha iyi olur net. Türk futbolu içinde hayırlı olur. Bizim içinse Koç gitti diye motivasyon düşebilir şaşırmam.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
katiliyorum yalniz, koc bizim motivasyonu hep diri tutup kenetlenmemizi sagliyordu

hangisi kazansa daha iyi olur kestiremiyorum yav

sadettin saran gelince fb batacak. beğenmedikleri ali koç dümenlerle ayakta tutuyordu ikinci yapıyordu bunlar hayal dünyasında yaşadıkları için haberleri yok game over insert coin.

Geri
Üst Alt