Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.956
- 39.323
- 3.993
Yarın olaylı geçebilir çünkü aliye ciddi tepki var ,bu tepki verenlere dışarı attirabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gecen secimde de saydirmis bu kadinZeki insanlarda varmış ilginc,kulübün hisselerini kime sattınız diye hesap soruyor ,bu olay bizde olsa ,o başkan kulüpten ihrac edilir davalık olurdu
Videosunu atin. Sosyal medyaya girmek istemiyorum renkttas. İsmi ne bu kadınınKadin fena dosedi ha
Adini kacirdim ama twitter'a dusunce atarim renkdasVideosunu atin. Sosyal medyaya girmek istemiyorum renkttas. İsmi ne bu kadının
Göksun çam'mis adiVideosunu atin. Sosyal medyaya girmek istemiyorum renkttas. İsmi ne bu kadının
Geri zekalı kendi uydurduğu yazıyı o uydurmamış gibi okuyor sonrada itiraf ediyor beni mahkemeye verdiler, kazandılar diyor. Yani öyle bir yazının olmadığını götünden uydurduğunu da itiraf ediyor aslında mal değneği.Bize acik acik f*tocu diyor simdiki adam
Tam bir dllma yaGeri zekalı kendi uydurduğu yazıyı o uydurmamış gibi okuyor sonrada itiraf ediyor beni mahkemeye verdiler, kazandılar diyor. Yani öyle bir yazının olmadığını götünden uydurduğunu da itiraf ediyor aslında mal değneği.
Tüm hanımefendılerin günlerini kutlarımDünya Fb'li Kadınlar günü ne? Kim ilan etti böyle bir günü?