Fenerbahçe Başkanlık Seçimi | Saran Kazandı

Kimin başkan olması bizim için daha iyi olur

• Saran

• Koç

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Bu seçimin son genel seçimler gibi yönde olacağina dair bi hissiyatim var. Saran kazanıyormuş gibi olacak. Ama neticede kaybedecek.

Saadettin Saranin hareketleri reklam kokuyor cok bisey katacagini dusunmuyorum.Ali Koc tan sonraki enkazi merak ediyorum.

İkisinden de bir halt olmaz bari saran seçilsin de şu pislik heriften kurtulalım

Alici galatasaraylılar çekirgenin devamlı zıplayabileceğini sanıyorlar ama yanılıyorlar, bu sene kalırsa mutlak surette şampiyonluğu alır, hem de ne pahasına olursa olsun alır. Ülkeyi satar alır, toplumsal huzuru baltalar alır, yakar yıkar anarşizmi patlatır gene alır.

Adamın gözü dönmüşlüğünü artık kavrayın, -ali başkan bizi bırakma- saflığını bırakın!

Alici galatasaraylılar çekirgenin devamlı zıplayabileceğini sanıyorlar ama yanılıyorlar, bu sene kalırsa mutlak surette şampiyonluğu alır, hem de ne pahasına olursa olsun alır. Ülkeyi satar alır, toplumsal huzuru baltalar alır, yakar yıkar anarşizmi patlatır gene alır.

Adamın gözü dönmüşlüğünü artık kavrayın, -ali başkan bizi bırakma- saflığını bırakın!
Bravo S.S

ali koçun çok güçlü sosyal medya ağı var, millet aç kalacak kaybederse

Bunlar olağan üstü kongreye gittiği için seneye normal kongre var mı?

türkiye futboluna verdiği vizyonlu aklı ve cesaretiyle bu yola kefen giyerek çıkan
sayın ali koç'u sonsuza dek destekliyoruz yolu yolumuzdur bir adım geri adım atmayacağız bu da böyle biline

20250921_142551.webp

Panter Ceylan saran'a oy verenlere hakaret ediyor. 2 gün önce Ali Koç gitsin demiyor muydu ne garip adamlar lan bunlar 😂

Geri
Üst Alt