Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gecen gun muhabbet arasinda gecti.5 yıldız soytarılığı Saran zamanı da devam eder.
Onu oraya getiren güç koç değildi, ama orda tutan koçtu. Keremin gitmesini istemezdim yani iyi futbolcu. Ancak karakteri ve geçmişi onlar için çok ciddi sıkıntı, yeter ki işler biraz ters gitsin.Hacıosmanın arkası bence Koç'a değil daha yükseklere dayanıyor hocam. Aktürkoğlu da kötü futbolcu değil, futbol oynadığı sürece kimsenin bir şey diyeceğini sanmıyorum. Fener'de karaktere çok bakmıyorlar.
hatırımda olma oranı %0 bu olayınhatırlıyormusun kebapcıda bana abi burak elmas hakkında ne düşünüyorsun diye sormuştun
ne demiştim?![]()
Ali kadar gücü yok. Bir tane projesi yok sirf aliyi indirmek için seçtiler
Bunu sirf bu sene icin soyleyebilirsiniz belki. Ele gecirdigi buyuk bir guc var sonucta. Salak ta birine benziyor. Koc ailesinin bile kullanisli hale getirildigi bu ulkede bunun da bir qnda guc zehirlenmesiyle nasil bir projeye evrilecegini bilmiyoruz.saran koç kadar güçlü değil, olamaz, olamayacak da
Adam tek basina secim kaybettirdi aliyePatolojik Ali, İrfan Can Eğribayat'a kafayı takar mı şimdi. Katkısı oldu baya gitmesine.