Haber Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir'in Maçları Ertelendi

Anormal karsilamiyorum. Elemeler /gruplara kalma isinde eyvallah denebilecek durumlar.

Goztepe deplasmani patlayacak guzel guzel

Sezon icinde yapilmamasi gerek ama.

geçen yıllarda bize de olmustu diye hatırlıyorum. gaza gelmeyin. :d

Bunların şimdi önümüzdeki 2 hafta daha maçları ertelenecek mi? O zaman liglerin başlangıçını komple 1 hafta erteleselermiş bari? Play off olsa anlayacağım ama daha play off bile olmadan ertelemeler çok saçma.

Bunların şimdi önümüzdeki 2 hafta daha maçları ertelenecek mi? O zaman liglerin başlangıçını komple 1 hafta erteleselermiş bari? Play off olsa anlayacağım ama daha play off bile olmadan ertelemeler çok saçma.
bir yerde sıkışacaklar. o yüzden raad olalım.

Hikayesi su sanirim:

Minimum gun araligi kalmiyor diye (fener ozelinde- onlar ertelendiginden oburleride yararlaniyor sanki)

Carsamba - ctesi - sali denkeminde minimum dinlenme zavazingosunmu olmuyor ne

geçen yıllarda bize de olmustu diye hatırlıyorum. gaza gelmeyin. :d

Play off turu normal ama bu turda ertelemeler doğrr değil. Play off'a kalınca gene mi ertelenecek mesela?

Daha önceki elemeler hep play off turlarıydı bu sefer ön elemelerde erteleme oldu komedi karar.

Hikayesi su sanirim:

Minimum gun araligi kalmiyor diye (fener ozelinde- onlar ertelendiginden oburleride yararlaniyor sanki)

Carsamba - ctesi - sali denkeminde minimum dinlenme zavazingosunmu olmuyor ne
Biz CL'de olduğumuz dönem kaç kere bu şekilde maça çıktık hiç minimum dinlenme falan denmiyordu o zaman bir Hatay maçı vardı sanırım mesela.

Biz CL'de olduğumuz dönem kaç kere bu şekilde maça çıktık hiç minimum dinlenme falan denmiyordu o zaman bir Hatay maçı vardı sanırım mesela.
Adalet zaten aramiyorum. Sezon basi gruplar oncesi diye "banane" diyip geciyorum acikcasi.

Ama derbi oncesi bilmmene sezon ici asla ve asla kimsenin maci ertelenmemeli.

Su 4 takimli super kupa gene sacmalik olacak zaten

Geri
Üst Alt