Haber Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir'in Maçları Ertelendi

Geçen sene play off turları ertelenmişti yani gruplara kalma öncesi son aşama. Gerçekten gerekçe olarak da bunu göstermişlerdi. Bu sene en baştan niye ertelendi?
Hayır insan olsalar ve aslında yapı dedikleri şeyin onların lehine çalıştığını kabul etseler, federasyonun tüm kurullarıyla bunların yanında olduğunu kabul etseler, kayırılan kulübün kendileri olduğunu bilip sussalar yine bir ey demeyeceğim de 2 gün sonra çıkıp yine konuşacaklar yüzsüz yüzsüz.

Ertelesinler ertelemeye ama Ağustos zaten ağzına kadar dolu. Araya bir yere sıkıştıralım derken belki daha da zorlaşacak işleri.

Aslinda cok sacma birsey, ligin ortasinda olursun önemli bir Avrupa macin olur birsey demem, daha Lig yeni basliyor yorgunluk yok hic birsey yok mac ertele sonrada neden Avrupada rezil oluyoruz, millet takir takir oynuyor ertelemeden

Dünya Kupası sebebiyle bu sezon takvim sıkışık. Araya serpiştirecekleri bay haftası da yok. Ligin başında 2-3 maç ertelerlerse sezon başladıktan sonra daha çok ağlar bunlar. Şunu hesap edemeyecek tıynette kişiler yönetiyor kulüpleri.

Biz dahil böyle saçmalıklara karşıyım. Hadi bir Türk takımı Avrupa liginde veya şampiyonlar liginde çeyrek final ve üstünü görse fikstür müsaitse ertele..

Ama daha Ağustos’ta maç ertelemek saçmalık

Ertelenmez diyordun
dd.webp

Ülke açısından bakıyorum ertelensin on elemede. Hem ülkem için hem de fener avrupada olsun cl ya da avrupa ligi

Bu ertelemelerin işe yaradığını hatırlamıyorum. Ayrıca bizde dahil final maçı için hariç hiçbir zaman lig ertelenmemeli

Fark yapmaz. Aglamağa gerek yok. Hatta önumuzdeki hafta da ertelesinler

Bizde 2de 2 yaparak 6puan fark yapalim da elleri ayaklarina dolaṣsin

Bu arada gecen sezon bizim maci ertelediklerinde de söylenmistim sacma diye

Sezon basi takimlarin mac yapip ritim kazanmasi lazim, bu salaklar resmi mac yapmadan avrupa maclarina cikacaklar🤣

Geri
Üst Alt