Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.293
- 15.889
- 2.498
Cengiz vol. 2
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mou'nun onay vermedigi de nerden cikti?Oha kazığa bak ,bunlar mou onay vermeden nasıl transfer yapiyor
Bende ona şaşırdım hiç mou tarzı oyuncu değil bireysel hata rekortmeni, sürekli sakatlanıyorMou'nun onay vermedigi de nerden cikti?
1 ay oldu Mourinho'nun gelisi, yani ondan habersiz kimseyi getiremez Ali Koc bile olsa bu kisi. Sonucta Turkiye'deki yabanci kuralindan haberi var Caglar'da bilinmedik bir oyuncu degil. Onlar alalim demistir Mou'da tamam alin der zaten istememis olsa almazlardi.Bende ona şaşırdım hiç mou tarzı oyuncu değil bireysel hata rekortmeni, sürekli sakatlanıyor
Mou dan ziyade yali efendi yerli oyuncu lazım almamız lazım demistr
Çok doğru. Ben de öyle düşünüyordum eskiden, kazık yiyorlar, artık batacaklar gibi düşünüyordum lakin alakası yok. Herifler zaten illegal bir yapı. 100 milyon da verseler problem olmuyor. Dünyada örneği olmayan bir durum, senelerce sportif başarı gelirin olmayacak ve halen astronomik transferler yapabileceksin. FFP falan da uğramıyor zaten. Biz 5 sene daha üst üste şampiyon olsak adım gibi eminim 6.sene yine bunlar rahat rahat para saçar, biz ise o borç bu borç diye debelenir dururuz.Abi yorumlar neden hala "kazik, ohh iyi girdi, oha cok para..." adamlarin parasal bir problemi yok ki ? Ha 12, ha 3 ha 19... Kendi durumumuz gibi dusunuyoruz ama adamlarin baya buyuk bir butcesi var, goclari saolsun. O nedenle bu acidan bakmayi biraksak fena olmaz. Cengiz'i var, son 6 senee 100 tane sacma transferi var. Bir sey oldu mu ? Hayir. Yine olur mu ? Olmaz. Para problemi olmayinca adi kazikta olmuyor, pahalida olmuyor iste. Bak tipis tipis yine sectiler ezik herifi.
Çok doğru. Ben de öyle düşünüyordum eskiden, kazık yiyorlar, artık batacaklar gibi düşünüyordum lakin alakası yok. Herifler zaten illegal bir yapı. 100 milyon da verseler problem olmuyor. Dünyada örneği olmayan bir durum, senelerce sportif başarı gelirin olmayacak ve halen astronomik transferler yapabileceksin. FFP falan da uğramıyor zaten. Biz 5 sene daha üst üste şampiyon olsak adım gibi eminim 6.sene yine bunlar rahat rahat para saçar, biz ise o borç bu borç diye debelenir dururuz.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu yorumu yapacaktım sağol mük yorumlamışsın. Herifler rahat istedikleri gibi harcıyorlar 50 60 milyonla koç holding batacak değil ya. Sonuçta legal illegal sınırısız para akışı var. E kural limit mimit de tanımıyorlar hesap soran da yok.Abi yorumlar neden hala "kazik, ohh iyi girdi, oha cok para..." adamlarin parasal bir problemi yok ki ? Ha 12, ha 3 ha 19... Kendi durumumuz gibi dusunuyoruz ama adamlarin baya buyuk bir butcesi var, goclari saolsun. O nedenle bu acidan bakmayi biraksak fena olmaz. Cengiz'i var, son 6 sene 100 tane sacma transferi var. Bir sey oldu mu ? Hayir. Yine olur mu ? Olmaz. Para problemi olmayinca adi kazikta olmuyor, pahalida olmuyor iste. Bak tipis tipis yine sectiler ezik herifi.