Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü'nün Bonservisini Aldı

Paranla rezil olmak budur, sirf zengin ayagi ile takilp bu kadar sacma para harcanmaz

Senelik maasi 3.5 milyon euro diyorlar

Geçen sene çoğu maçta saatli bomba gibi her an hata yapmaya müsait bir performans sergiledi.
Muhtemelen sırf Galatasaray’a gol attı diye 10 M bonservis, 3.5 M yıllık maaş veriyorlar.
Aynen böyle devam etmelerini diliyorum.

Atletico bile şaşırmıştır. Beleşe aldı, oynatmadi 6 ay sonra 10 milyon Euro kazandı 😂 bu transferde ben çok şaşırdım, bayağı vasat bir sezon geçirmişti.

Bende ona şaşırdım hiç mou tarzı oyuncu değil bireysel hata rekortmeni, sürekli sakatlanıyor
Mou dan ziyade yali efendi yerli oyuncu lazım almamız lazım demistr
1 ay oldu Mourinho'nun gelisi, yani ondan habersiz kimseyi getiremez Ali Koc bile olsa bu kisi. Sonucta Turkiye'deki yabanci kuralindan haberi var Caglar'da bilinmedik bir oyuncu degil. Onlar alalim demistir Mou'da tamam alin der zaten istememis olsa almazlardi.

Ligde Çağlar geldikten sonra defansı önde kurma olayında gerilemişlerdi. Çağlar ile oynadıkları maçlarda iyi görüntü vermediler.

Abi yorumlar neden hala "kazik, ohh iyi girdi, oha cok para..." adamlarin parasal bir problemi yok ki ? Ha 12, ha 3 ha 19... Kendi durumumuz gibi dusunuyoruz ama adamlarin baya buyuk bir butcesi var, goclari saolsun. O nedenle bu acidan bakmayi biraksak fena olmaz. Cengiz'i var, son 6 sene 100 tane sacma transferi var. Bir sey oldu mu ? Hayir. Yine olur mu ? Olmaz. Para problemi olmayinca adi kazikta olmuyor, pahalida olmuyor iste. Bak tipis tipis yine sectiler ezik herifi.

Son düzenleme:
Abi yorumlar neden hala "kazik, ohh iyi girdi, oha cok para..." adamlarin parasal bir problemi yok ki ? Ha 12, ha 3 ha 19... Kendi durumumuz gibi dusunuyoruz ama adamlarin baya buyuk bir butcesi var, goclari saolsun. O nedenle bu acidan bakmayi biraksak fena olmaz. Cengiz'i var, son 6 senee 100 tane sacma transferi var. Bir sey oldu mu ? Hayir. Yine olur mu ? Olmaz. Para problemi olmayinca adi kazikta olmuyor, pahalida olmuyor iste. Bak tipis tipis yine sectiler ezik herifi.
Çok doğru. Ben de öyle düşünüyordum eskiden, kazık yiyorlar, artık batacaklar gibi düşünüyordum lakin alakası yok. Herifler zaten illegal bir yapı. 100 milyon da verseler problem olmuyor. Dünyada örneği olmayan bir durum, senelerce sportif başarı gelirin olmayacak ve halen astronomik transferler yapabileceksin. FFP falan da uğramıyor zaten. Biz 5 sene daha üst üste şampiyon olsak adım gibi eminim 6.sene yine bunlar rahat rahat para saçar, biz ise o borç bu borç diye debelenir dururuz.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok doğru. Ben de öyle düşünüyordum eskiden, kazık yiyorlar, artık batacaklar gibi düşünüyordum lakin alakası yok. Herifler zaten illegal bir yapı. 100 milyon da verseler problem olmuyor. Dünyada örneği olmayan bir durum, senelerce sportif başarı gelirin olmayacak ve halen astronomik transferler yapabileceksin. FFP falan da uğramıyor zaten. Biz 5 sene daha üst üste şampiyon olsak adım gibi eminim 6.sene yine bunlar rahat rahat para saçar, biz ise o borç bu borç diye debelenir dururuz.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen renkdas. Sunu artik kabullenip komik ve anlamsiz "hahah kazik, pis girmis" falan yazmanin olayi boyle okumanin hicbir gercek yani kalmadi. Sinirsiz tipindebir butcen varsa, gayet takilirsin boyle. Biz icerige bakalim, Caglar is yapar mi ? Katki verir mi ? Ne derece verir ? Bununla eglenebiliriz ancak maddi kismina atif yapmak artik gercekdisi olmus durumda. Olsaydi, coktan olurdu. Kac senedir ne lig kazaniyorsun, ne dogru duzgun Avrupa gelirin yok ne de buyuk bir satis yapmissin. Tamam bir kac tane yaptilar ama hepsi buhar oldu gitti akabinde (rakamsal olarak bakinca).

Abi yorumlar neden hala "kazik, ohh iyi girdi, oha cok para..." adamlarin parasal bir problemi yok ki ? Ha 12, ha 3 ha 19... Kendi durumumuz gibi dusunuyoruz ama adamlarin baya buyuk bir butcesi var, goclari saolsun. O nedenle bu acidan bakmayi biraksak fena olmaz. Cengiz'i var, son 6 sene 100 tane sacma transferi var. Bir sey oldu mu ? Hayir. Yine olur mu ? Olmaz. Para problemi olmayinca adi kazikta olmuyor, pahalida olmuyor iste. Bak tipis tipis yine sectiler ezik herifi.
bu yorumu yapacaktım sağol mük yorumlamışsın. Herifler rahat istedikleri gibi harcıyorlar 50 60 milyonla koç holding batacak değil ya. Sonuçta legal illegal sınırısız para akışı var. E kural limit mimit de tanımıyorlar hesap soran da yok.

Mou futbolu için bir stopere 10M vs. paralar fazla absürt. Samet de oynardı.

Geri
Üst Alt