Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
S.şafak ifadesiyle tadımı kaçıran bir haber oldu.
fenere 4-5 atma ihtimalimiz ortadan kalktı böylece benim tanıdığım cüneyt yere düşene faul çalıp tempolu oyunun içine edecektir. eyyamcı kişiliği de cabası.
Tadın kacmadi mi durust olHakem kim olursa olsun yoktu bence.
Tadın kacmadi mi durust ol
Seviyorum sendeki su pozitifligi lakin sahsim acisindan bu hisleri besledigimi soylemem zor.Kısmen,Fırat verilse daha iyi olurdu da yapacak bir şey yok vurup geçeceğiz.O kadar hakemin maça damga vuracağını düşünmüyorum genel kanının aksine.
Seviyorum sendeki su pozitifligi lakin sahsim acisindan bu hisleri besledigimi soylemem zor.
Heyecani ,billurlarima kadar hissettigim 1 musabakaBir Göztepeliyi ilgilendirmeyen bir maç olduğu için normal.
Yavaş, misafirperver olmalıyız, her zaman.Bir Göztepeliyi ilgilendirmeyen bir maç olduğu için normal.
Yavaş, misafirperver olmalıyız, her zaman.
Serkanı sadece Sarper döve bilir, onun helali.yanlış gs forumunda göztepe taraftarlığı yapan adamı yaş odunla dinlene dinlene dövmek lazım .
:asd22:Serkanı sadece Sarper döve bilir, onun helali.
yanlış gs forumunda göztepe taraftarlığı yapan adamı yaş odunla dinlene dinlene dövmek lazım .
Dayak yemek isteyen tum tostlari İzmire davet ediyoruzSerkanı sadece Sarper döve bilir, onun helali.
Dayak yemek isteyen tum tostlari İzmire davet ediyoruz
Dayak yemek isteyen tum tostlari İzmire davet ediyoruz
Amaçı Sarperi yine konunun içine çekmek.Adres isteyecen serkan ayağına çağırıyon sen oho olmaz böyle![]()