Haber Fenerbahçe, Diego Carlos'u 12 Milyon Euro Karşılığında Bitirdi

Djiku daha iyi

Önemli olan djiku’nun durumu bence

Eren 3m bons
750k maaş geliyorsa okey

Maksimumu bak maksimumu

djiku da 2 hafta yok , skriniar-çağlar çıkacaklar eğer alanya maçında hakem yardım etmezse fark 9

Senin suçum değil Carlos, ama bil ki transfer olduğun camianın ah’ları çıkıyor. Allahın adaleti şaşmaz.

şahsen üzüldüm milli bir servetti ve onca yatırım yapmışlardı. Ama aston villalı olsam şu an mutluluktan uçardım herif baya kronik sakatmışş

giphy.gif

Bence kötü olan bu değil Skriniar idi

Bunun sakatlanması olumlu

Fit kalıp form tutarsa tehlikeli olacak bir herife benziyor

Skriniar'ın form tutması sezon sonunu bulur öte yandan

Gülmemek lazım, birazdan karlı zeminde maça çıkacağız. Başımızda rotasyon bilmeyen bir hoca var. Adamlarda yine rotasyonlu kadro var. Bizde her bölgede 1 tane oyuncu var neredeyse

Normal şartlar da rekabet olan bir ortamda başarı gelir ama bizim ülkede rekabet enayilikten başka bir şey getirmiyor kulüplere

Ulan futbolun değerini düşürdünüz.Arapların bile yapmadığı enayilikle değmeyecek adamlara çuvalla paralar verdiniz.Başta kendi taraftarınız olmak üzere ülke insanını futboldan soğuttunuz.Ülke içi gerilimi yükselttiniz yapı sapı diyerek

Ulan gerizekalı bile demeye dilimin varmadığı andavallar bir ara transfer dönemi bu kadar transferle ne olmayı umuyorsunuz allahın lanetli kulları

Geri
Üst Alt