Fenerbahçe Diego Ribas İle Görüşmelere Başlandığını KAP'a Bildirdi

Ben Transfer Nobeti konusunda "bu degirmenin suyu nereden geliyor, Fener'in Avrupa geliri yokken" diye sormustum. Bugun gazetelerden birinde soyle yaziyor:

"Daha önce Moussa Sow transferinde olduğu gibi Ali Koç, Nihat Özdemir ve Ferit Şahenk’in katkılarıyla operasyon gerçekleşti. Bu kadar yüksek maliyetli bir transferi yapacak bütçeye şu an sahip olamayan Fenerbahçe yine her fırsatta kulübe yardımda bulunmaktan çekinmeyen bu üç isim sayesinde kadrosunu biraz daha güçlendirdi."

Benim bildigim kadariyla kuluplerin zengin yoneticilerinin bu sekilde kendi ceplerinden para harcamasi FFP'e aykiri. Fener bu sene Avrupa'ya zaten gidemiyor ama kume dusurulmezler de onumuzdeki sene gitme sanslari olursa, bu sene icinde yapilan harcamalarina bakilacak, ve bu durumda ceza alirlar. Bunu ort bas etmeye calisirlarsa da sahtekarlik yapmis olurlar.

Ben Transfer Nobeti konusunda "bu degirmenin suyu nereden geliyor, Fener'in Avrupa geliri yokken" diye sormustum. Bugun gazetelerden birinde soyle yaziyor:

"Daha önce Moussa Sow transferinde olduğu gibi Ali Koç, Nihat Özdemir ve Ferit Şahenk’in katkılarıyla operasyon gerçekleşti. Bu kadar yüksek maliyetli bir transferi yapacak bütçeye şu an sahip olamayan Fenerbahçe yine her fırsatta kulübe yardımda bulunmaktan çekinmeyen bu üç isim sayesinde kadrosunu biraz daha güçlendirdi."

Benim bildigim kadariyla kuluplerin zengin yoneticilerinin bu sekilde kendi ceplerinden para harcamasi FFP'e aykiri. Fener bu sene Avrupa'ya zaten gidemiyor ama kume dusurulmezler de onumuzdeki sene gitme sanslari olursa, bu sene icinde yapilan harcamalarina bakilacak, ve bu durumda ceza alirlar. Bunu ort bas etmeye calisirlarsa da sahtekarlik yapmis olurlar.

acunda var acun oda az değil

Buna da bir kilif uydururlsr

Nasil olsa tff bunlara calisiyor

Diego fenevin quaresma'si olabilir

Ikisi de cok yetenekli ama ikisi de istikrarsiz ve her sezon kulup degistiriyorlar

Diego gibi oyuncuyu oynatmak ve idare etmek yanal'in kapasitesiniasar

Oynarsa taraftar gaziyla oynar o da ancak derbilerde

Fenev zaten cl'e gidemicek

fener bu tarz oyuncuları sever. ersunla problem yaşamazsa ciddi katkı verir

fb kume dusecek. Ne transferi !!! Borsa Manipulasyonu #125454658445664.

Anlaşılan yine keriz silkeleyecek bu yavşak şikeciler Yüksel abi.

Anlaşılan yine keriz silkeleyecek bu yavşak şikeciler Yüksel abi.

Aynen oyle ceza veya dava sonuclari arifesinde her seferinde yaptiklari gibi. Fok baliginin soylemesi uzerine : Transferleri 48 saat icinde bitireceklermis burdan cikardigim sonuc 48 saat sonrasi deprem olacagidir ;)

Her sene kulüp değiştiren adamdan bi hayır gelmez unutmayın bu lafımı ilerde döner döner okursunuz üstat haklıymış dersiniz :nargile:

Sanki bu transfer biraz feldkampin lincoln icin risk aldik ifadesine benziyor.Cunku oyun sablonunu tamamen degistiren bi oyuncu

Zuhahahahaa.Çok iyi kadroya koş.Bizde selcuk melo sneijder sizde topal emre diego.Ancak bizde yedek olur bu 3 adam.Daha bize yabancı forvet gelecek torres eto ayarında.Hakkaten çok iyi kadronuz..Moruk kuyt hep istediğim sag kanatlardan biriydi.Emenike de kazmatörün teki 12 gol atmıs bu sene bayada iyi hakkaten.Ulan kubiş ne ezik adamsın la sen rezil ettin kendini bak.

Merhaba.

Kendi adıma böyle bir polemiğe girmek istemezdim ama dayanamadım.

Bu kadar kötü bir kadroya sahipsek, Topal, Emre kötü, Emenike kazma ise nasıl 9-10 puan farkla 1 ay önceden Fb şampiyon oluyor?

Lütfen hakem demeyin, hakem yardımıyla hiçbir takım 10 puan farkla şampiyon olmaz. Geçen yıl da Gs gayet temiz şekilde bize fark atarak şampiyon oldu.

Nacizane tavsiyem futbolu yorumlarken düşmanlıktan uzaklaşarak biraz objektif kriterlerle değerlendirme yapmak olmalı. Çünkü sosyal bir ortamda Fb ile Gs arasında bu tarz bir polemik yapmak kimseye bir şey kazandırmıyor, çünkü herkesin birbirine verecek bir yanıtı var.

Saygılar.

Merhaba.

Bu kadar kötü bir kadroya sahipsek, Topal, Emre kötü, Emenike kazma ise nasıl 9-10 puan farkla 1 ay önceden Fb şampiyon oluyor?

Lütfen hakem demeyin, hakem yardımıyla hiçbir takım 10 puan farkla şampiyon olmaz. Geçen yıl da Gs gayet temiz şekilde bize fark atarak şampiyon oldu.

Nacizane tavsiyem futbolu yorumlarken düşmanlıktan uzaklaşarak biraz objektif kriterlerle değerlendirme yapmak olmalı. Çünkü sosyal bir ortamda Fb ile Gs arasında bu tarz bir polemik yapmak kimseye bir şey kazandırmıyor, çünkü herkesin birbirine verecek bir yanıtı var.

Saygılar.

Şu kuşu birisi forumdan şutlasın.

fenerli-detected_28774.jpg

Aynen oyle ceza veya dava sonuclari arifesinde her seferinde yaptiklari gibi. Fok baliginin soylemesi uzerine : Transferleri 48 saat icinde bitireceklermis burdan cikardigim sonuc 48 saat sonrasi deprem olacagidir ;)

olabilir çünkü cas gerekçeli kararın fb avukatlarına ulaştığı söyleniyor.şemsiye yakın:DD

Merhaba.

Saygılar.

Bu seneki şampiyonluğu sadece kadroya bağlama siz bu sene daha istekliydiniz 7 senedir şampiyon olamiyordunuz bizde ise 2 sene üst üste şampiyonluk ve avrupa başarılarından dolayı futbolcularda rehavet vardı

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt