Fenerbahçe Diego Ribas İle Görüşmelere Başlandığını KAP'a Bildirdi

Bu seneki şampiyonluğu sadece kadroya bağlama siz bu sene daha istekliydiniz 7 senedir şampiyon olamiyordunuz bizde ise 2 sene üst üste şampiyonluk ve avrupa başarılarından dolayı futbolcularda rehavet vardı

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba.

Tabi sadece kadroya bağlanamaz hiçbir şampiyonluk. Kaldı ki biz 2011'de şampiyon olmuştuk, sonraki 2 yıl Aykut Kocaman faktörüyle beraber Gs'nin başarılı hamleleriyle Gs'nin oldu. Geçen yılki şampiyonluk da gayet temiz, net bir şampiyonluktu, bana göre bu sene bizim şampiyonluğumuz da öyle.

Ama Emenike kazma, Emre, Topal şöyle böyle demek çok doğru değil bence. Evet Melo çok çok iyi bir oyuncu ama bu sene Topal, Melo'yla beraber en iyi 11'e girer rahatça.

Saygılar.

Merhaba.

Tabi sadece kadroya bağlanamaz hiçbir şampiyonluk. Kaldı ki biz 2011'de şampiyon olmuştuk, sonraki 2 yıl Aykut Kocaman faktörüyle beraber Gs'nin başarılı hamleleriyle Gs'nin oldu. Geçen yılki şampiyonluk da gayet temiz, net bir şampiyonluktu, bana göre bu sene bizim şampiyonluğumuz da öyle.

Ama Emenike kazma, Emre, Topal şöyle böyle demek çok doğru değil bence. Evet Melo çok çok iyi bir oyuncu ama bu sene Topal, Melo'yla beraber en iyi 11'e girer rahatça.

Saygılar.

Yok bizim forumun kuralları gereği biz 2011 şampiyonunu Trabzonspor olarak kabul ediyoruz bizdede sahaya yansıdı olarak gözüküyor ve Türkiye Cumhuriyeti Mahkemelerinede saygimiz sonsuz mahkeme şike var diyorsa bu konuyu tartışmaya gerek yok

Yok bizim forumun kuralları gereği biz 2011 şampiyonunu Trabzonspor olarak kabul ediyoruz bizdede sahaya yansıdı olarak gözüküyor ve Türkiye Cumhuriyeti Mahkemelerinede saygimiz sonsuz mahkeme şike var diyorsa bu konuyu tartışmaya gerek yok

O konu çok çok uzun bir konu. Tartışmaya gerek yok, hele burası Gs forumuysa elbette benim bu konuda bir yorum yapmam doğru olmaz. Kendi fikrimi az çok tahmin ediyorsunuzdur zaten.

Saygılar.

O konu çok çok uzun bir konu. Tartışmaya gerek yok, hele burası Gs forumuysa elbette benim bu konuda bir yorum yapmam doğru olmaz. Kendi fikrimi az çok tahmin ediyorsunuzdur zaten.

Saygılar.

Tabikide tahmin ediyorum herkes suçlu aziz haklı siz cumhuriyetin son kalesiydiniz bizler ise hain mason bir takımız baronda Lütfi Arıboğan o kadar güçlü ve kötüyizki mahkeme cas ve uefada her türlü oyunları oynadık size

Merhaba.

Kendi adıma böyle bir polemiğe girmek istemezdim ama dayanamadım.

Bu kadar kötü bir kadroya sahipsek, Topal, Emre kötü, Emenike kazma ise nasıl 9-10 puan farkla 1 ay önceden Fb şampiyon oluyor?

Lütfen hakem demeyin, hakem yardımıyla hiçbir takım 10 puan farkla şampiyon olmaz. Geçen yıl da Gs gayet temiz şekilde bize fark atarak şampiyon oldu.

Nacizane tavsiyem futbolu yorumlarken düşmanlıktan uzaklaşarak biraz objektif kriterlerle değerlendirme yapmak olmalı. Çünkü sosyal bir ortamda Fb ile Gs arasında bu tarz bir polemik yapmak kimseye bir şey kazandırmıyor, çünkü herkesin birbirine verecek bir yanıtı var.

Saygılar.
Sizin şike nedeniyle olmamanız gereken bir ligde şampiyon olmanız bir anlam taşımıyor.İkinci bile olsak CL'ye doğrudan katılma düşüncesi Galatasaray'lı futbolcular üzerinde belli bir rehavete yol açmış olabilir.Bu durum deplasman maçlarında daha belirgin hale geldi.

Bunun üzerine Fenerbahçe'nin 4-5 maçı 90+5'te kazanması ve çok kritik haftalardaki hakem yardımları da eklenince böyle bir sonuç çıktı.

Ben bu sene federasyonun bir senaryosu gereği Fenerbahçe'nin kağıt uzerinde şampiyon yaptırılıldığına inanıyorum.

Dediğim gibi Şampiyonlar Ligi'ne Galatasaray doğrudan katıldığına göre fiilen şampiyon Galatasaray'dır.

Merhaba.

Bu kadar kötü bir kadroya sahipsek, Topal, Emre kötü, Emenike kazma ise nasıl 9-10 puan farkla 1 ay önceden Fb şampiyon oluyor?

Lütfen hakem demeyin, hakem yardımıyla hiçbir takım 10 puan farkla şampiyon olmaz. Geçen yıl da Gs gayet temiz şekilde bize fark atarak şampiyon oldu.

Nacizane tavsiyem futbolu yorumlarken düşmanlıktan uzaklaşarak biraz objektif kriterlerle değerlendirme yapmak olmalı. Çünkü sosyal bir ortamda Fb ile Gs arasında bu tarz bir polemik yapmak kimseye bir şey kazandırmıyor, çünkü herkesin birbirine verecek bir yanıtı var.

Saygılar.

sevgili kardesim,

hakem demeyin diyorsun ama hakemler sayesinde ilk 5-6 hafta neredeyse bütün maclari kazandiniz puan kaybetmeden.

bir de bizim son 3-4 macimiza bak, buz gibi 3 tane penaltimiz verilmedi.

simdi biz puan kaybedip ikinci olamazsak hep elestirilere hedef olacaktik.

fener gayet tabi hakemler + tff sayesinde sampioyn olmustur.

Kısa vadede yararlı olur, uzun vadede zarar verir. Kullan-at tipi oyuncu. Bu kadar fazla söz söylenecek bir oyuncu değil.

Tabikide tahmin ediyorum herkes suçlu aziz haklı siz cumhuriyetin son kalesiydiniz bizler ise hain mason bir takımız baronda Lütfi Arıboğan o kadar güçlü ve kötüyizki mahkeme cas ve uefada her türlü oyunları oynadık size

Merhaba.

Aziz Yıldırım'ı hiç sevmem, tek dileğim de başkanlıktan ayrılmasıdır. Lütfi Arıboğan, İlhan Helvacı ve Ebru Köksal Uefa'da şöyle yapmış, böyle yapmış önemli değil. Yapmışlarsa da iyi yapmışlar, tersi durumda bizim yöneticilerimizin de aynı şeyi yapmasını isterdim. Aziz Yıldırım'ın son kale açıklamalarını dikkate almıyorum, hiçbir dediği bana zaten inandırıcı gelmiyor.

Yani sizin kafanızda doğal olarak 3 Temmuz'dan bu yana oluşan Fb taraftarı algısına ben uymuyorum. Benim için kişilerden çok kulüp önemlidir.

Benim 3 Temmuz'la ilgili tek düşüncem ÖYM'lerin hukuk dağıtmaktansa hukuku katlettiğine olan inancımdır. Şahsen şikeye inanmıyorum ama bu şike yapıldıysa da hiç sevmesem de bir kulüp başkanının bu suçla hapse girmesi bana ağır gelir. Girerse de oturup ağlamam. Benim tek derdim futbol konuşmaktır.

Umarım açıklayabilmişimdir.

Saygılar.

sevgili kardesim,

hakem demeyin diyorsun ama hakemler sayesinde ilk 5-6 hafta neredeyse bütün maclari kazandiniz puan kaybetmeden.

bir de bizim son 3-4 macimiza bak, buz gibi 3 tane penaltimiz verilmedi.

simdi biz puan kaybedip ikinci olamazsak hep elestirilere hedef olacaktik.

fener gayet tabi hakemler + tff sayesinde sampioyn olmustur.

Merhaba.

Hakem hatalarını araştıracak olursak 2. yarıyla beraber Sivas, Eskişehir deplasmanlarındaki inanılmaz hakem hatalarını, 5. hakemin gözü önündeki penaltı kararını vermemelerini de ekleyebiliriz.

Yani şunu demek istiyorum, tek tek hafta bazında konuşacaksak Gs lehine de Fb lehine de hata bulabiliriz. Bense bununla uğraşmak yerine bir takım şampiyon oldu mu onu tebrik etmekten yanayım, geçen sene Gs'yi tebrik ettiğim gibi. Aksi durumda hayat geçmez.

Saygılar.

Kiğılı 48 saat içinde diğer transferleri de açıklayacaklarını söylemiş. Gerçi bu adam ne dese tersi olur ama dünya kupasından önce sanırım transferleri halletmek istiyorlar.

Hakikaten diyecek söz bulamıyorum. Şikecilerle beraber yazışmaya devam edin. İyi günler.

Aslında hala transfer etmişte değiller. Sadece görüşülüyor denmiş. son dkda bir pürüz çıksa amma güleriz

Sizin şike nedeniyle olmamanız gereken bir ligde şampiyon olmanız bir anlam taşımıyor.İkinci bile olsak CL'ye doğrudan katılma düşüncesi Galatasaray'lı futbolcular üzerinde belli bir rehavete yol açmış olabilir.Bu durum deplasman maçlarında daha belirgin hale geldi.

Bunun üzerine Fenerbahçe'nin 4-5 maçı 90+5'te kazanması ve çok kritik haftalardaki hakem yardımları da eklenince böyle bir sonuç çıktı.

Ben bu sene federasyonun bir senaryosu gereği Fenerbahçe'nin kağıt uzerinde şampiyon yaptırılıldığına inanıyorum.

Dediğim gibi Şampiyonlar Ligi'ne Galatasaray doğrudan katıldığına göre fiilen şampiyon Galatasaray'dır.

Sezon başında uygulanan yabancı kuralı bile resmi olarak Fenerbahçe'nin şampiyon yapılmak istenmesinin bir kanıtı. Konjonktürel olarak Fenerbahçe hem siyaset hem de rant amaçlı aktör takım hüviyetine büründürülmek isteniyor. Ha biz de bu sene pek iyi değildik. Tamamen bu bahanelere sığınmıyorum. Ama ortada düşürülmeyen, yabancı kurallarıyla ayakta tutulmak istenen,tek kulvarda mücadele eden,Avrupa'dan şutlanmış,ZTK'dan hemen ekenmiş ve bütün konsantrasyonunu lige vermiş bir takım var...Bizimle hem vizyon hem de mücadele yönünden aynı düzeyde değiller...

Fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunan ve görüşmeler yapıldığı konusunda KAP'a bilgi verilen Diego Ribas konusunda Atletico Madrid'in henüz son sözü söylemediği öğrenildi.

Atletico Madrid Yönetimi'nin kiralık olarak oynattığı Diego ile 24 Mayıs tarihinde oynanacak olan Şampiyonlar Ligi final maçı sonrası tekrar masaya oturulacağı ve anlaşma sağlanması konusunda çaba sarf edeceği açıklandı. Diego'nun önümüzdeki sezonda takımda kalması için rapor veren teknik direktör Simeone'nin bu oyuncunun satılmasına kesinlikle karşı çıktığı belirtiliyor. Arda Turan'ın "Pupis" sakatlığının devam etmesi ve bazı maçlarda yer alamaması teknik yönetimi endişelendirdiğini vurgulayan spor yorumcuları ise Diego'nun da takımdan ayrılması durumunda orta sahanın çökeceği endişesi taşıyor.

ATLETİCO, YILLIK PARA KONUSUNDA FENERBAHÇE İLE YARIŞAMAZ

Brezilyalı başarılı oyuncunun Atletico Madrid'de kiralık oynadığı dönemlerde aldığı yıllık ücretin bir kısmını Alman kulübü Wolfsburg'un ödediğine dikkat çeken yorumcular Atletico'nun yıllık para konusunda Fenerbahçe ile yarışamayacağını ancak aldığı ücrete zam yapabileceğine işaret ettiler. Bu arada, Diego'nun eşinin ısrarla Brezilya'ya geri dönmek istemesi de fenerbahçe'nin önünde önemli bir engel teşkil oluşturduğu belirtiliyor. Bu durumu fırsat bilen Santos Kulübü'nün Diego'nun menejerliğini yapan baba Ribas ile temaslarını yoğunlaştırdığı da gelen haberler arasında.

Merhaba.

Saygılar.

valla kadıköydeki gs macı dısında bir tane bile derby kazanamadı fb, hedef maclarda yetersiz kaldı futbolu. kupadan elendi vs

ama karsısında öyle ruhsuz bir galatasaray vardı ki, 4 puana inmisti bir ara fark, lig bitimine 8-9 hafta vardı, daha fener arenaya gelip trabzon ve inönüye gidecekti ama o durumda bile ruhsuz top oynayıp bir sürü puan kaybetti anadolu deplasmanlarında gs

sonuc: fb'yi hakemler samp yaptı demek ayıp olur, fbli topcular gayet istediler sampiyonlugu kapasiteleri cercevesinde ama fbyi net olarak gs (a.k.a) burak yılmaz) samp yaptı diyebiliriz.

Sezon başında uygulanan yabancı kuralı bile resmi olarak Fenerbahçe'nin şampiyon yapılmak istenmesinin bir kanıtı. Konjonktürel olarak Fenerbahçe hem siyaset hem de rant amaçlı aktör takım hüviyetine büründürülmek isteniyor. Ha biz de bu sene pek iyi değildik. Tamamen bu bahanelere sığınmıyorum. Ama ortada düşürülmeyen, yabancı kurallarıyla ayakta tutulmak istenen,tek kulvarda mücadele eden,Avrupa'dan şutlanmış,ZTK'dan hemen ekenmiş ve bütün konsantrasyonunu lige vermiş bir takım var...Bizimle hem vizyon hem de mücadele yönünden aynı düzeyde değiller...

Tüm herşeye rağmen tek kulvarda gitmek daha akılcı da olabiliyor. Görüldüğü gibi biz çok kulvarda yarışınca başarısız olduk. Buna uygun plan proje vizyon sahibi olamadık. yabancı kuralı göstere göstere geldi ve hiç önlem alınmadı.

Tüm herşeye rağmen tek kulvarda gitmek daha akılcı da olabiliyor. Görüldüğü gibi biz çok kulvarda yarışınca başarısız olduk. Buna uygun plan proje vizyon sahibi olamadık. yabancı kuralı göstere göstere geldi ve hiç önlem alınmadı.

Başarıyı neye göre ölçüyorsunuz ? C.L.'de İtalya ve İspanya'nın en büyük takımlarının olduğu gruptan çıkabilecek bir Türk takımı var mı ? Salt bu bile Fenerbahçe'nin şampiyonluğu için dizayn edilmiş, marka değeri şike yüzünden aşağılarda olan TSL şampiyonluğundan daha önemli bir başarıdır. Kaldı ki 2. olmuş bir Galatasaray yine direkt gidiyor C.L.'ye...

Galatasaray vizyonu ile Fenerbahçe vizyonu arasında çok fark var...Fenerbahçe'ye şampiyonluğu versen başka birşey istemez. Avrupa pek Fenerbahçe'nin kalıbına ve hedeflerine göre değil. Çünkü Türkiye'de aynı ligde Galatasaray'ı geçmek Fenerbahçeliler için en önemli mevzu..Zaten Galatasaray'ın misyonu okunduğunda aradaki fark çok net anlaşılır..

Böyle bir ezeli(!) rakip var işte...Bjk'yi hiç söylemiyorum..Galatasaray'ın TSL gibi bir ligde,böyle profesyonel görünümlü vizyonsuz kulüplerle olması büyük kayıp Avrupa futbolu için...

Lige sadece kaliteli oyuncuların gelmesinden yanayım. Kimin getirdiği önem teşkil etmiyor.

O yüzden umarım alırlar.

Başarıyı neye göre ölçüyorsunuz ? C.L.'de İtalya ve İspanya'nın en büyük takımlarının olduğu gruptan çıkabilecek bir Türk takımı var mı ? Salt bu bile Fenerbahçe'nin şampiyonluğu için dizayn edilmiş, marka değeri şike yüzünden aşağılarda olan TSL şampiyonluğundan daha önemli bir başarıdır. Kaldı ki 2. olmuş bir Galatasaray yine direkt gidiyor C.L.'ye...

Galatasaray vizyonu ile Fenerbahçe vizyonu arasında çok fark var...Fenerbahçe'ye şampiyonluğu versen başka birşey istemez. Avrupa pek Fenerbahçe'nin kalıbına ve hedeflerine göre değil. Çünkü Türkiye'de aynı ligde Galatasaray'ı geçmek Fenerbahçeliler için en önemli mevzu..Zaten Galatasaray'ın misyonu okunduğunda aradaki fark çok net anlaşılır..

Böyle bir ezeli(!) rakip var işte...Bjk'yi hiç söylemiyorum..Galatasaray'ın TSL gibi bir ligde,böyle profesyonel görünümlü vizyonsuz kulüplerle olması büyük kayıp Avrupa futbolu için...

Benim için başarı kriteri taraftarın mutluluğu ve tatminidir. Kaçımız bu sezondan dolayı mutluyuz veya bu sene başarılı olduk diyebiliriz. Bu işin manevi yanı... Maddi yanı olarak başarılı sayılabilmemiz için lig şampiyonu olup üstüne avrupada başarı olursak bu gerçek reel bir başarı olur.

Şampiyonlar ligi gerçek bir kurtlar sofrasıdır. Oraya doğru planlamayla çıkamazsak yıpranma çok fazla oluyor. Hocadan oyuncuya kadar eleştiri .. sonuç olarak lige sirayet ediyor.. Gruptan çık ama şampiyonluğu ver.. buna kimsenin razı olduğunu sanmıyorum. çok eksiğimiz var. yabancı kuralı nedeniyle önümüzdeki sene lige konsantre olmak bence çok daha doğru olacaktır. bu kuralla avrupada birşey yapamayız.

Geri
Üst Alt