- 4 Temmuz 2010
- 23.840
- 204
- 1.263
11 maç bile değil 300 dk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 yıl için 17 milyon euro vermişler aptal herifler türkiye ligi için iyi adam ama kesinlikle yıllık 5,65 milyon euro alacak adam değil porto'nun nadir elinde patladığı adamlardan.
Kim ne derse desin diego ardadan bile daha iyi bir oyuncu, bu sene atleticoyu asıl sırtlayan bikaç oyuncudan biriydi kendisi,
1. costa
2. diego
3. arda
kesinlikle sneijderden sonra GS mize gelebilecek oyunculardan biri olarak değerlendirilebilecek bi oyuncuydu,
rakibimizin böyle bir transfer yapması bizim adımıza kesinlikle dezavantaj,
sneijder bizde nasıl bir katkı sağladıysa, diego da aynı katkıyı sağlayacaktır bunu gelirse izleyip göreceğiz..
Merhaba.
Kendi adıma böyle bir polemiğe girmek istemezdim ama dayanamadım.
Bu kadar kötü bir kadroya sahipsek, Topal, Emre kötü, Emenike kazma ise nasıl 9-10 puan farkla 1 ay önceden Fb şampiyon oluyor?
Lütfen hakem demeyin, hakem yardımıyla hiçbir takım 10 puan farkla şampiyon olmaz. Geçen yıl da Gs gayet temiz şekilde bize fark atarak şampiyon oldu.
Nacizane tavsiyem futbolu yorumlarken düşmanlıktan uzaklaşarak biraz objektif kriterlerle değerlendirme yapmak olmalı. Çünkü sosyal bir ortamda Fb ile Gs arasında bu tarz bir polemik yapmak kimseye bir şey kazandırmıyor, çünkü herkesin birbirine verecek bir yanıtı var.
Saygılar.
Merhaba.
Kendi adıma böyle bir polemiğe girmek istemezdim ama dayanamadım.
Bu kadar kötü bir kadroya sahipsek, Topal, Emre kötü, Emenike kazma ise nasıl 9-10 puan farkla 1 ay önceden Fb şampiyon oluyor?
Lütfen hakem demeyin, hakem yardımıyla hiçbir takım 10 puan farkla şampiyon olmaz. Geçen yıl da Gs gayet temiz şekilde bize fark atarak şampiyon oldu.
Nacizane tavsiyem futbolu yorumlarken düşmanlıktan uzaklaşarak biraz objektif kriterlerle değerlendirme yapmak olmalı. Çünkü sosyal bir ortamda Fb ile Gs arasında bu tarz bir polemik yapmak kimseye bir şey kazandırmıyor, çünkü herkesin birbirine verecek bir yanıtı var.
Saygılar.
1-Costa
2-Courtois
3-Koke
4-Tiago
5-Gabi
6-Arda
7-Villa
8-Filipe Luis
9-Miranda
10-Godin
11-Juanfran
12-Adrian
13-Raul Garcia
14-Sosa
vs, vs gider sıralamaysa sıralama...
Ne sıralaması bu?
Takımı sırtlayan oyuncular. Millete kalsa 1-Arda 2-Diego R. 3- Costa.
Lig kötü bence. Topal, Emre, Emenike de kötü. Rakipler daha kötü.
Bizimkiler motive olamadı bu sezon. 6. Hafta lüzumsuz yere hoca değiştirmekten kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Bir de şike yapan en büyük rakibinizin ceza almamamış olması da geriyor takımı bence. Melo'nun 'beni değil, şikeyi ve ırkçılığı konuşun' şeklindeki açıklamasına dayanarak, bu adaletsizliğin takım içinde sık sık konuşulduğunu tahmin ediyorum.
Sonuçta ligde olmaması gereken bir takımla rekabet ediyor olmak, sporcuları rahatsız ediyordur. Üstelik bu takımın oyuncuları maçınızdan önce, 'Galatasaray maçları bizim için her zaman kolay olmuştur' gibi açıklamalar yapıyorsa. Muslera bu saygısızlığın kendisine dokunduğunu belirtmişti son maçtan sonra.
Sonuçta bunlar modern ve adalet duygusuna sahip oyuncular. Ülkemiz gerçeklerini kabul etmekte zorlanıyorlar. Bizim yerel lig için sağlam birkaç Türk almamız lazım, başka yolu yok.
FB ile Galatasaray'ın kadro kalitelerini, bir gün tekrar Avrupa kupalarına kabul edilmeye başlarsanız daha sağlıklı mukayese edebiliriz.
Tiago, Arda'dan daha mı fazla sırtladı yani takımı? Veya Filipe Luis'den, Miranda'dan falan?
Tiago 10. veya 11. sırada olması lazım.
Merhaba.
Tabi sadece kadroya bağlanamaz hiçbir şampiyonluk. Kaldı ki biz 2011'de şampiyon olmuştuk, sonraki 2 yıl Aykut Kocaman faktörüyle beraber Gs'nin başarılı hamleleriyle Gs'nin oldu. Geçen yılki şampiyonluk da gayet temiz, net bir şampiyonluktu, bana göre bu sene bizim şampiyonluğumuz da öyle.
Ama Emenike kazma, Emre, Topal şöyle böyle demek çok doğru değil bence. Evet Melo çok çok iyi bir oyuncu ama bu sene Topal, Melo'yla beraber en iyi 11'e girer rahatça.
Saygılar.
Her maçı takip etmedim tabi, sıralamalar yer değiştirebilir ama Diego asla ilk 12-13 arasında değil.