Fenerbahçe Diego Ribas İle Görüşmelere Başlandığını KAP'a Bildirdi

bizde sneijder var ama önünde by oynuyor

diego sow emenine ligde sıkıntı çıkarır tabi ersun yanal 3 forvetli sisteme devam eder arkalarına da diego koyarsa işimize gelir ama sanmıyorum değiştirir dizilişini

İsmen çok bildiğim bir adam tabii videoları falan "süper gol attı tıkla izle" gibi haberlerde çok yer alır.

Ama oturup maçını izlemişliğim yok, hep çok özellikleri olan ekstra bir oyuncu imajı var gözümde ama neden bir takımda tutunamıyor düzenli olarak bilmiyorum. Gene de böyle adamlar genelde bizim ligde iş yapıyor.

Fenerbahçe her zaman iyi adam alabilir zaten, Diego veya başkası..Beşiktaş'a oldu olan o açıdan iyi :D

bence iyi transfer ama lincolnlu senemizi unutmayın. bu adamların ne yapacağı pek belli olmuyor. o yüzden biz kendi transferlerimize bakalım. öncelikle mevlüdü alarak ilk çalımı yapalım

Bana göre yanlış transfer neden diyecek olursanız. Kalitesini tartışmam ancak Diego birincisi sorunlu bir oyuncu, ikincisi Fener'in şu an çok iyi işleyen bir sistemi var orta sahası muhteşem bir şekilde koşuyor. O orta sahayı asla Diego'ya değişmezdim. Şimdi ileriye Diego'yu da atınca ileriye asla Diego, Kuyt, Sow, Emenike yapamazsın geride dünyanın açığını verirsin.

aziz 4. yıldızı bizden önce takmak için tüm imkanları seferber edecek zaten fb tarihi boyunca hiç bir zaman avrupa vizyonu olmayan bir takımdı bu yüzden bence iyi hamle

Fenerbahçe tek kulvarda oynadığı sürece bu kadrosu ile de şampiyon olur zaten rahat rahat. Avrupa'ya gitmemelerine seviniyoruz falan ama şampiyonluk yarışında bizim için çok büyük handikap.

İyi transfer bizim yönetimde yavastan baslasa calısmalaraiyi olur millet eksiklerini tamamlıyo biz mancini gidecek mi kalcak mı diye bekliyoz

hahaha hemen karsilastirmalar baslamis.

affiniza siginiyorum ama diego wesleynin b.ku etmez.

Sadece anasının liginde oynayacak bi takım için aşırı maliyetli bi transfer. Gereksiz.

Zaten adamların yegane hedefi anasının liginde şampiyon olup 4. yıldızı bizden önce takmak. Bu sene Avrupa'ya gitmiş olsalardı, bilerek elenecek ve bu amaç için lige odaklanacak kadar vizyonlu(!) bir kulüpten bahsediyoruz...

sneijder diegodan daha iyi olabilir ama bu fbnin planlı ve bir yapı içinde kadro kurdugu gercegini degistirmiyor

tek fw+diego yaparlarsa bir yol olmaz ama emenike-sow arkalarında diego ile baya ciddi rakip olurlar seneye

Diego futbolcu olarak tartisilmaz bi kaliteye sahip...ve isi cidiye alirsa fenerbahce ye cok katkisi olur.

Türk Liginde Diego bence Sneijder den daha cok katki verebilir..cünkü Sneijder Sistem takim oyuncusu...Diego ise kendi basina da birseyler yapabiliyor.

Sneijder daha kaliteli elbet...ama verim acidan türk liginde..sistemislik var ise takimlarda..Diego daha iyi olabilir. Bekleyip görecez

Ama medalyanin öteki tarafi da var.. Diego disziplinis... ve asoliste bagliyor bazen... fenerbahce takimi ve camia... bu oyunculari iyi yönetemiyor cogunlukla...

Ya..bomba gibi kati verecek...ya da sadece gazetelerde duyulcak "Sok Sok SOk Diego " haberler ile kendisindne bas edecek

Fenerbahçe tek kulvarda oynadığı sürece bu kadrosu ile de şampiyon olur zaten rahat rahat. Avrupa'ya gitmemelerine seviniyoruz falan ama şampiyonluk yarışında bizim için çok büyük handikap.

bizim çok ciddi transferler yapmamız zaten şart aziz eşeği sağlam kazığa bağlıyor belli ki dediğin gibi tek kulvar tek hedef avantajları da var zor bir sezon bekliyor yine bizleri

boş versenize iyi durumda olsa fb, bjkden daha iyi takımlar talip olurdu ki bonsersivi yoktu. krasic v2 olur fbnin parası deniz yemeyen domuz.

Fener'in düzenini bozar bu transfer,taraftarı birkac mac mest eder belki ama uzun vadede is yapacagını düsünmüyorum.

diego yu almislsr sorun yok. ama biz 11de umut-burak larla devam edersek tarihi fark atarlar.

bizim çok ciddi transferler yapmamız zaten şart aziz eşeği sağlam kazığa bağlıyor belli ki dediğin gibi tek kulvar tek hedef avantajları da var zor bir sezon bekliyor yine bizleri

Kimi alacaksın ki? 5+3 olacak seneye. Elindeki yerliler zaten alabileceklerinin en iyilerinden, bunların dışında üç beş adam var onları almak için de inanılmaz paralar harcaman gerek. Mali durum da ortadayken çok bişey beklemiyorum bu transfer döneminde ben.

Bence fiko bu kadar görüşmeyi Beşiktaş'a değil fenere transferi için uğramıştır nede olsa fb yöneticisi gibi maşallah adamların cezasına bile karışıyor

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt