Fenerbahçe Diego Ribas İle Görüşmelere Başlandığını KAP'a Bildirdi

dünya'nin en iyi 10 numarasi yaparlar artik bunu ama ülkesinin en iyi 10 numarasi bile degil ve sadece o degil, kendi takiminin en iyi 10 numarasi bile degil.

Verstuurd vanaf mijn GT-I9300 met Tapatalk

FO : % 90 bizde dediğim Diego yu alan Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum.

Muhteşem bir stad yapıyoruz. Kendi paramizla yapıyoruz.

Isterlerse imza törenini burada yapabilirler.

bjk forumundan :D :D

Forvet hattında Türk alternatifleri yok bunun için çok sıcak bakmasam da Mevlüt'ü ellerinden kapmak lazım.

Diego iyi oyuncu ama en iyi dönemi bremendeydi.

Biraz sorunlu ek olarak. Lincoln olur ancak.

iyi transfer.bizim de çok iyi ve nokta transferler yapmamız şart.duygusal davranmamalı faydalanamayacagımız isimler hemen elden çıkartılmalı.

İyi transfer bok atmaya gerek yok .. Önemli olan aşının tutması misivoviç & elano gibi ...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

bjk forumunda alıntı:

Gelmediğine bir ben mi seviniyorum anlamadım
icon_smile%20%281%29.gif

Uzak dursun abi Fernandes kültüründe adam. Bu da aynı şoparlığa sahip bir adam. Canı ister oynar, canı ister oynamaz. Bariz bir şekilde para tokatlamaya geliyor tr'ye. Bizden uzak dursun.

Fakat haberlerle falan yönetimden birilerinin yine prim yapma olayları devam ediyor. Bu yönetimle anlamamız gereken şey, bir transfer haberi çıksa bile, resmi sözleşme gelene kadar hiiiiiç oralı olmamak.

Adam haklı.

Bu transferi kimin istediği önemli. Eğer Aziz istediyse takımı bozacak ve sorun olacaktır. Ama Ersun istediyse oyuncuyu iyi analiz etmiş ve ona göre bir planlama düşünüyordur. Ersun sanıldığı kadar kötü ve aptal bir hoca değil.

heee iyi transfer burada burun kivirdiginiz villa'yi bile kesemiyor

Adamlar maddi anlamda bizden cok cok iyiler bu tarz transferler yapmalari normal

En ciddi sorunları 10 numara eksikligiydi ve alabilecekleri en iyi 10 numarayı aldılar. gol yollarında cok daha etkili olacakları aşikar.

Artık erken davranıp sıkıntı yasadıgımız mevkileri nokta atıs transferler ile tez zamanda kapatmamız gerekiyor.

PTT 1. veya 2. Lig'inde oldukca is yapacagini dusunuyorum. Yani Fener icin cok iyi transfer.

Geri
Üst Alt