- 3 Temmuz 2012
- 139.567
- 87.985
- 5.338
beşiktaşta da para yok herkese atlıyorlar gündeme gelebilmek icin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selam beyler ben Diego. Gündeme ilişkin açıklamalar yapmak üzere bu üyenin hesabından giriş yapıyorum. Beşiktaş'a transferim beşiktaş yönetiminin bir stratejisi olarak gerçekleşmedi. Fenerbahçenin de peşimde oldugunu ögrenen beşiktaş yönetimi müthiş bir strateji geliştirerek bunu benimle paylaştı. Buna göre ben fenerbahçeye transfer olacağım. Beşiktaş yönetimi bana yıllık 1milyon euro ödeme yapacak. Bunun karsılıgında fenerbahçe de gruplaşma disiplinsizlik hoca ile kopukluk ve kaos ortamı yaratarak orayı karıstırıcam. Bu durumda fenerbahçe saf dısı kalmıs olacak. Aynı strateji Galatasaray içinde düşünülüyor. Şuan lucescu ile toplantı halindeler. Gelişmeleri ögrenmek için takipte kalın. Öptüm kib bb.
Fenerbahçe tek kulvarda oynadığı sürece bu kadrosu ile de şampiyon olur zaten rahat rahat. Avrupa'ya gitmemelerine seviniyoruz falan ama şampiyonluk yarışında bizim için çok büyük handikap.
Ben sevindim, insallah alirlar. Diego nun pilli bitmis, bi kac mac iyi oynar Quaresma gibi sonra hevesi bitim oynamaz, daha dogrusu oynayamaz. Diego nun zamani gecti, üc sene önce süper derdim, simdi artik fos
atletico gibi oturmuş bir takım da fazla şans bulamaması bitik olduğu göstermez bence, geçen sene bundesliga da gayet iyidi fener eksik olan bölgesini kapattı bu transferle, faydalı olur