Fenerbahçe Diego Ribas İle Görüşmelere Başlandığını KAP'a Bildirdi

beşiktaşta da para yok herkese atlıyorlar gündeme gelebilmek icin

Selam beyler ben Diego. Gündeme ilişkin açıklamalar yapmak üzere bu üyenin hesabından giriş yapıyorum. Beşiktaş'a transferim beşiktaş yönetiminin bir stratejisi olarak gerçekleşmedi. Fenerbahçenin de peşimde oldugunu ögrenen beşiktaş yönetimi müthiş bir strateji geliştirerek bunu benimle paylaştı. Buna göre ben fenerbahçeye transfer olacağım. Beşiktaş yönetimi bana yıllık 1milyon euro ödeme yapacak. Bunun karsılıgında fenerbahçe de gruplaşma disiplinsizlik hoca ile kopukluk ve kaos ortamı yaratarak orayı karıstırıcam. Bu durumda fenerbahçe saf dısı kalmıs olacak. Aynı strateji Galatasaray içinde düşünülüyor. Şuan lucescu ile toplantı halindeler. Gelişmeleri ögrenmek için takipte kalın. Öptüm kib bb.

gerçekten inanılmaz derecede çok güldüm renktaş hatta şu an hala gülüyorum : )

Diego'yu Beşiktaş'ın elinden şikeciler değilde biz alsaydık ne yaygara koparırlardı şimdi.

bahsedilen rakamları fenerbahçenin vereceğini zannetmiyorum. 3 milyon civarı garanti para(takım için denge sebebiyle bunu çok aşacaklarını düşünmüyorum), maç başı ve imza parasıyla birlikte yaklaşık 4 milyon euro verirler diye tahmin ediyorum. yani bizim hamit altıntopa verdiğimiz para =)

yazmayın şu sayfaya yahu

11 sayfa 200 mesaj atmışsınız

3,5 milyon maaş verirler, imza parası şu bu derken o 5 milyona denk gelir. Bizim Sneijder hesabı.

Bjkli yönetici yıllık 5.7 vermişler diyordu.

Bizim Drogba'ya verdigimiz parayı bunlar Diego'ya veriyor.:asd2:

Bu adama bu kadar para verilir mi? Manyak mi bunlar?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sneijder > all #10 of the world

I am the one who knocks!

Faydalı olur. Ayrıca bahsedilen rakamlar gercek degildir. Kuytun sözlesmesnde en yuksek ucreti alır maddesi vardı bi ara. O parayı kuyta da vermeyeceklerine göre

Tapatalk

Türkiye'yi pek sallayacağını düşünmuyorum.FB üstüne bir de saçma bi kontrat imzalarsa parasını alır kasmaz.Üstüne bir de FB CL'de yok.Ekstra kasmaz.

997309_Fenerbahce_SK.jpg

Yedekler:

Mert

Egemen

Tarık

Meireless

Alper

Stoch

Webo

18 dışında kalanlar;

Erten

Bekir

Hasan Ali

Selçuk

Salih

Jimmy

Taş gibi 24 kişilik kadro.Jimmy madem 18 dışında neden alınıyor diyebilirsiniz ama 18 kişilik kadroda illa sakat, cezalı veya formsuz olan olacaktır.Yerli kanat lazım bu takıma.Kadroyu yazarken dışarda kaldı en objektif şekliyle yazmaya çalıştığımda.Ama kulübede olmalı her daim.Bir Fenerbahçeli olarak bu sene oluşmasını istediğim kadro budur arkadaşlar.

Ben sevindim, insallah alirlar. Diego nun pilli bitmis, bi kac mac iyi oynar Quaresma gibi sonra hevesi bitim oynamaz, daha dogrusu oynayamaz. Diego nun zamani gecti, üc sene önce süper derdim, simdi artik fos

Ben sevindim, insallah alirlar. Diego nun pilli bitmis, bi kac mac iyi oynar Quaresma gibi sonra hevesi bitim oynamaz, daha dogrusu oynayamaz. Diego nun zamani gecti, üc sene önce süper derdim, simdi artik fos

atletico gibi oturmuş bir takım da fazla şans bulamaması bitik olduğu göstermez bence, geçen sene bundesliga da gayet iyidi fener eksik olan bölgesini kapattı bu transferle, faydalı olur

Geri
Üst Alt