Fenerbahçe Diego Ribas İle Görüşmelere Başlandığını KAP'a Bildirdi

bizde sneijder var ama önünde by oynuyor

diego sow emenine ligde sıkıntı çıkarır tabi ersun yanal 3 forvetli sisteme devam eder arkalarına da diego koyarsa işimize gelir ama sanmıyorum değiştirir dizilişini

İnşallah kuyt ilk 11 de oynamaya devam eder.

Kuytun yerine kaliteli bir sağ açık alırlarsa hiç iyi olmaz.

İnşallah kuyt ilk 11 de oynamaya devam eder.

Kuytun yerine kaliteli bir sağ açık alırlarsa hiç iyi olmaz.

Muhtemelen alırlar renktaş. Genel olarak oturmus kadroları var. Eksik olan bir 10 numara mevkisiydi, Diego ile kapattılar. Kuyt'ın yası baz alınırsa, o bölgeye cok kaliteli bir sağ açık alıp transferi kapatacaklar büyük ihtimal. Dolayısıyla sağ açık transferine yüksek bir bonservis ödeyip, cok yetenekli bir oyuncu getirebilirler.

Seneye lig bizim acımızdan daha zor olacak.

Muhtemelen alırlar renktaş. Genel olarak oturmus kadroları var. Eksik olan bir 10 numara mevkisiydi, Diego ile kapattılar. Kuyt'ın yası baz alınırsa, o bölgeye cok kaliteli bir sağ açık alıp transferi kapatacaklar büyük ihtimal. Dolayısıyla sağ açık transferine yüksek bir bonservis ödeyip, cok yetenekli bir oyuncu getirebilirler.

Seneye lig bizim acımızdan daha zor olacak.

Bizim iş bilmez taraftarlar başkan şakşakçılığı yapmaya devam etsinler.

Gerçekten özellijkle transfer anlamında inaılmaz kötü yönetiliyoruz. O kadar basit hatalar yapılıyor ki hani her hangi bir iş yerinde yapsan bu hataları patronlar seni kapının önüne koyar.Ör. Salih. şu transfer evet sadece bir oyuncu evet ufak bir detay .gözükebilir fakat bana göre her yönü ile fiyasko bir transferdir.

Bu transferleri yapan adamlar hala bu klüpde .Ve transferi gene bu adamlar yapacak. Hala neyin tartışmasını yapıyoruz ki.

Fener'in tek eksik olduğu pozisyon diyorlar burda.

ya ben futbolu taktiği bilmiyorum, ya bunu diyenler.

Fener alex'li sistemi değismedi mi lan?

Ne kadar abartıldı, balon bi futbolcu olduğunu alırlarsa göreceksiniz.

diego_felipe_melo_8554.jpg

fener diego yerine batallayı alaydı daha iyidi.en azından tr ligini iyi biliyor sertliğe karşıda dayanıyordu.ve de diegoda ego çok yüksek.simeone haricinde onu kimse anlayamaz ve de adam edemez.ersun boku yedi

sowu satar bunlar canerde giderse diegoymuş kamplmış kimse kurtaramaz 3 bel kemiği var takımın caner sow topal gerisi hikaye

Sorunlu bir tip ama şikecilerde iş yapacağını düşünüyorum maksimum 2 sene iyi top oynar kanaatimce.

Yabancılar aşırı derece demoralize olmuştur, geçen 2 sezonda bişey yoktu ama şampiyon oluyorsun şampiyonlar liginde yoksun. İllaki gitmek isteyen olacaktır özellikle Sow.

Sow giderse biterler,Diego bitik topcu,ahanda göreceksiniz.Ortalama 60-65 dakika oynayan bir eleman,2 sene ya oynar ya oynamaz.Cok iyi oldu bu hamle.

XW68a5.png

Kaynak: antu, dağılın beyler :( :(

Takımında Sneijder olanların önemsememesi gereken transferdir. He iyi futbolcudur. Kumaşı bellidir. İyi işlerde yapabilir. Ama son 10 yılda 64735477576 takım değiştirmesi takdire şayandır. He ayrıca Tam bir aziz yıldırım transferidir. Çünkü iyi bir antrenör sağlam olan düzenine çomak sokmaz..

Geri
Üst Alt