Fenerbahçe Diego Ribas İle Görüşmelere Başlandığını KAP'a Bildirdi

Merhaba.

Daha önce değinmeye çalıştığım gibi bu adalet düşüncesi kişiden kişiye değişir. Gs'li futbolcular Fb'nin ceza almamasını bir haksızlık göstergesi olarak alırken, Fb'li oyuncular da biz alnımızın akıyla mücadele ettik ama 2 yıl Avrupa'dan men edildik diye düşünüyorlardır.

Ama şu kısma takıldım; "Sonuçta bunlar modern ve adalet duygusuna sahip oyuncular". Ben şahsen Burak Yılmaz ve Melo'nun adalet duygusuna sahip olduğuna hiç inanmıyorum. Tıpkı Emre ve Meireles'in de bu duyguya sahip olduğuna inanmadığım gibi. Devamlı olarak kendi takımımdan da örnek veriyorum ki beni "Diego, Sneijder'dan iyi" diyen arkadaşla karıştırmayın diye.

Burak Yılmaz'ın adalet duygusuna kesinlikle sahip olduğuna inanmıyorum şahsen. Selçuk İnan buna sahip olabilir ama Burak olmaz. Bizde de GG bu duyguya sahiptir ama Emre değildir ya da Volkan.

Fb ve Gs'nin kadro kalitelerini kıyaslamak için Avrupa Kupaları'na katılmak şart değil. Bugün kime sorarsak soralım geri dörtlüyü kıyaslarsak Fb öne çıkar. Orta sahayı kıyaslarsak Melo-Selçuk ikilisi Topal-Emre'den iyidir derler. Hücum hattını kıyaslarsak pek çok insan Sow-Emenike-Kuyt'ı daha önde görebilir bilemem. Bunlar genel geçer kıyaslardır.

Yargılama adil bir şekilde, adil mahkemelerle yapılsaydı sorun olmayacaktı. Ama Balyoz ve Ergenekon gibi bütün Türkiye'nin haksızlık olduğuna dair birleştiği davaların mahkemeleri Fb Başkanı'nı ve yöneticilerini de yargıladığı için bu adalet düşüncesi daha aylarca tartışılır. Ama dediğim gibi ben fikrinize saygı duyuyorum ve asla aşağılamam. Siz Fb forumunda yazsaydınız da ben şahsen fikrinizi aşağılamazdım.

Saygılar.

Burak, Emre ve digerleri hakkinda yaptigin yorumlara sonuna kadar katiliyorum. Ayrica bir Fenerbahce'li taraftarin burda yazmasina da karsi degilim. Tam tersi, cok hos olur.

Ama Burak ve Emre hakkinda böyle düsünen bir kisi nasil sike yi kabul etmeyebilir aklim almiyor acikcasi. Ülke yi ve insalari aptal yerine koymayin. O kadar ugrasti Fenerbahce'li yöneticiler. Hep ayni tokat hep ayni tokat.

Olaylari karistirdiginiz icin taraftarlariniz sike yi kabul etmek istemiyor. Kabul edince Fenerbahce nin zarar görecegini düsünüyordunuz. Ama kabul etmeyerek daha cok zarar gördünüz.

Sike yi yapan yöneticiler, kulüp degil. Zamaninda bu kisilere tekme yi koysaydiniz dedigim gibi daha az zarar görürdünüz. Sikecileri savunarak kulübün adi da oldu sikeci. Cünkü siz hep beraber sike yi savundunuz. Savundunuz diyorum dikkat ediyorsan. Cünkü bugün ne kadar isterseniz savunun, millet anlattiginiz palavra ya inanacak kadar aptal degil ve olmamli.

Gercekten üzülüyor insan. Aziz Yildirim bu kadar mi manipüle ediyor kendi taraftarini? Bu kadar mi aptal yerine koyuyor sizi? Kisileri ve kurumlari kenara koyalim ve bu sekilde sike yi yargilama karari alalim. Hep beraber. Sonuc belli. Sike nin olmadigini kimse ye anlatamazsiniz.

Ama benim en cok zoruma giden medya ve bu kisilerin toplumu aptal ve salak yerine koymasi. Gözlerinizi acin ve gercekleri görün. Bu ülke bu kadar mi kisilere bagimli?

Yazik.

Buyursun gelsin bi yol olmaz

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba.

Daha önce değinmeye çalıştığım gibi bu adalet düşüncesi kişiden kişiye değişir. Gs'li futbolcular Fb'nin ceza almamasını bir haksızlık göstergesi olarak alırken, Fb'li oyuncular da biz alnımızın akıyla mücadele ettik ama 2 yıl Avrupa'dan men edildik diye düşünüyorlardır.

Ama şu kısma takıldım; "Sonuçta bunlar modern ve adalet duygusuna sahip oyuncular". Ben şahsen Burak Yılmaz ve Melo'nun adalet duygusuna sahip olduğuna hiç inanmıyorum. Tıpkı Emre ve Meireles'in de bu duyguya sahip olduğuna inanmadığım gibi. Devamlı olarak kendi takımımdan da örnek veriyorum ki beni "Diego, Sneijder'dan iyi" diyen arkadaşla karıştırmayın diye.

Burak Yılmaz'ın adalet duygusuna kesinlikle sahip olduğuna inanmıyorum şahsen. Selçuk İnan buna sahip olabilir ama Burak olmaz. Bizde de GG bu duyguya sahiptir ama Emre değildir ya da Volkan.

Fb ve Gs'nin kadro kalitelerini kıyaslamak için Avrupa Kupaları'na katılmak şart değil. Bugün kime sorarsak soralım geri dörtlüyü kıyaslarsak Fb öne çıkar. Orta sahayı kıyaslarsak Melo-Selçuk ikilisi Topal-Emre'den iyidir derler. Hücum hattını kıyaslarsak pek çok insan Sow-Emenike-Kuyt'ı daha önde görebilir bilemem. Bunlar genel geçer kıyaslardır.

Yargılama adil bir şekilde, adil mahkemelerle yapılsaydı sorun olmayacaktı. Ama Balyoz ve Ergenekon gibi bütün Türkiye'nin haksızlık olduğuna dair birleştiği davaların mahkemeleri Fb Başkanı'nı ve yöneticilerini de yargıladığı için bu adalet düşüncesi daha aylarca tartışılır. Ama dediğim gibi ben fikrinize saygı duyuyorum ve asla aşağılamam. Siz Fb forumunda yazsaydınız da ben şahsen fikrinizi aşağılamazdım.

Saygılar.

FB forumuna yazsaydım, belki siz değil ama başkaları aileme küfür ediyor olurdu. Birbirimizi kandırmayalım, antu'ya kolayca ulaşılıyor internetten.

'Adalet duygusuna sahip' diye bahsettiklerim yabancı oyuncular. 'Ülkemiz gerçeklerini anlamıyorlar' diye eklemiştim.

Bizi sürükleyen oyuncular bunlar, Türkler değil, dolayısıyla onların psikolojileri büyük önem taşıyor bizim için.

Melo'nun Riera olayından başka karakteri hakkında şüphe uyandırabilecek bir olayı yok. Riera olayına dayanarak adalet duygusunu sorguluyorsanız hak verebilirim.

Emre'ye yaptığı hareketlere dayanarak bu fikirde iseniz hak veremem. O hareketleri, aksine herkesin bildiği ama konuşmadığı gerçeklerin dışavurumudur. Tarihte görülmemiş bir şekilde cezası verilmeyen bir kulübün, ırkçı, insanları öldürmekle tehdit eden bir topçusuna hakettiği saygıyı göstermiştir Melo. Bunu son derece modern bir şekilde yapmıştır.

Ergenekon ve Balyoz davaları sadece başbakanlık koltuğunda oturan kişi kendi iktidarı için korkuya düşünce, çoğunluk tarafından sorgulanır oldu. Unutmayalım ki, FB'nin şike yaptığı ilk ortaya çıktığında, suçlanan birim hükümet idi. Cumhuriyetin son kalesini de yıkmaya çalışıyorlardı. Ne zaman ki başbakanlık makamını işgal eden kişinin hırsız olduğu ortaya çıktı, ortada bir paralel yapı olduğunu öğrenmiş olduk. Başbakan gibi görünen şahıs, Ergenekon ve Balyoz davalarını örnek göstererek, paralel yapının yargıya sızdığını söyledi. Bunları yaptıranın kendisi olduğunu bilmediğimiz için inandık kendisine. Bu noktada FB de paralel yapının kurbanı olduğunu savunmaya başladı. Eski suçlu olan başbakan, kader ortağı mertebesine gelmişti. Temsilcilerinden Hakan Şükür'ü Hükümet'ten çeken paralel yapı, başka bir temsilcisi Emre'yi FB'den çekmeye gerek duymadı.

Biraz düşünelim. FB'yi kim karşısına almak ister? Bu kulübün 20-25 milyon taraftarı olduğu söyleniyor. Amaç sadece başkanı ihalelerden uzak tutmak mı? Öyleyse şike gibi büyük bir yalanı, milyonların takip ettiği bir camiaya uydurabilen bir hükümet ya da bir paralel yapı, bunu Aziz Yıldırım özelinde yapamaz mıydı? Istediklerini almak bu şekilde çok daha kolay olmaz mıydı? Yoksa, göz göre göre hırsızlık yapıp, polislerin vatandaşları öldürmesine ayna tutup, hala ülkenin yarısının desteğine sahip olan bir adam, Aziz Yıldırım'dan mı korktu? Yoksa böyle bir adama kafa tutabilen paralel yapı mıydı Aziz Yıldırım'dan korkan ve şike yalanını üreten?

Iki takımın kadro mukayesesine gelince, ligimiz rakiplerinin ve bizim takımımızın psikolojik durumunun yerel ligde bu karşılaştırmaya izin vermediği kanaatindeyim. Avrupa kupalarında oynayabilmeniz halinde, daha kaliteli rakiplere karşı yapabilecekleriniz görerek, oyuncularınızın gerçek değerini görebiliriz diye düşünüyorum.

Bu transferle birlikte sistem degistirecekler mecburen.

Sow net bir kanat oyuncusu degil. 4-2-3-1 sisteminde bunlar pamuk gibi olur, Sow defansa gelmez, Diego zaten defans yapmaz, Kuyt desen DK'dan sonra artik hicbir hedefi kalmayacak ve iyice yaslandi.

Orta sahada Mehmet Topal ve katil oynayacak yüksek ihtimal. Katilin 20 mactan daha fazla kaldirmasi mümkün degil, Alper Potuk'a kalacak orta saha. Stoperi de 1 sene forma giymeyen Egemen ve Bekir'le idare edecekler..

Sow'un gidecegini düsünüyorum bu arada. Emenike zaten Rusya-Türkiye arasi gidip geliyor ve transfer olmaz.

Bu sene aldiklari 74 puan kesinlikle abartilacak bir puan degil. Biz zaten 71 ve 77 puanla sampiyon olmustuk. Ortada anormal bir fark yok yani.

Merhaba.

Saygılar.

Lan malmısın dünyanın en adil mahkemeleri uefa tahkim kurulu ve castır... ne ilen daha adil yargılancan daha

Bazı arkadaşlar foruma bastırılmış duygularını açığa çıkarmak ve kendilerini tatmin etmek için girmişler anlaşılan:D

Kim ne derse desin diego ardadan bile daha iyi bir oyuncu, bu sene atleticoyu asıl sırtlayan bikaç oyuncudan biriydi kendisi,

1. costa

2. diego

3. arda

kesinlikle sneijderden sonra GS mize gelebilecek oyunculardan biri olarak değerlendirilebilecek bi oyuncuydu,

rakibimizin böyle bir transfer yapması bizim adımıza kesinlikle dezavantaj,

sneijder bizde nasıl bir katkı sağladıysa, diego da aynı katkıyı sağlayacaktır bunu gelirse izleyip göreceğiz..

Diego'nun oynadığı maç sayısı bir elin parmağını geçmez. Atletico Madrid'i yakından takip etmediğin belli. Diego'ya gelmeden önce rahat 8-9 oyuncu var başarıda büyük pay sahibi olan.

diego müthiş ama fb asrın mallığını yaptı işleyen çarkı bozacak mecbur diego için sistem kadro değişecek bizim bu yıl sneijder sonrası yaşadığımız gibi olacak :D

Geri
Üst Alt