Fenerbahçe Diego Ribas İle Görüşmelere Başlandığını KAP'a Bildirdi

Merhaba.

Hakem hatalarını araştıracak olursak 2. yarıyla beraber Sivas, Eskişehir deplasmanlarındaki inanılmaz hakem hatalarını, 5. hakemin gözü önündeki penaltı kararını vermemelerini de ekleyebiliriz.

Yani şunu demek istiyorum, tek tek hafta bazında konuşacaksak Gs lehine de Fb lehine de hata bulabiliriz. Bense bununla uğraşmak yerine bir takım şampiyon oldu mu onu tebrik etmekten yanayım, geçen sene Gs'yi tebrik ettiğim gibi. Aksi durumda hayat geçmez.

Saygılar.

inanılmaz örümcek adam gibi bişey mi bu.

Diego net kaliteli topçu.Bi Sneijder hiçbir zaman olmadı,olamaz.Ben de istiyordum bize gelmesini bi ara ama 3m tavan ücret düşünüyordum.6m'a yakın ücret konuşuluyor.Bu resme güpegündüz yağmadır.Yağmalama eylemi:idea:

O ne saçma bişeydi lan melo ile burak yılmazın adalet inancından fenere nasıl bir bağ kuruldu. Ne alaka olum.

Birde "Yargılama adil bir şekilde, adil mahkemelerle yapılsaydı" yazmış lan ülkede spor mahkemesi olsaydı kulübe kilit vuracaktınız ne anlatıyorsun sen

Tiago, Arda'dan daha mı fazla sırtladı yani takımı? Veya Filipe Luis'den, Miranda'dan falan?

Tiago 10. veya 11. sırada olması lazım.

kesinlikle katılıyorum tiago 23 maç oynamış arda ise 30 maç.arda takımın 10 numarası daha 2.yılında verdiler hemde.arda kesinlikle ilk 5 te dir katkı olarak.zaten at madrid taraftarının en sevdiği 3 oyuncudan biridir bence dünkü kutlamada iyice belli oldu.

kesinlikle katılıyorum tiago 23 maç oynamış arda ise 30 maç.arda takımın 10 numarası daha 2.yılında verdiler hemde.arda kesinlikle ilk 5 te dir katkı olarak.zaten at madrid taraftarının en sevdiği 3 oyuncudan biridir bence dünkü kutlamada iyice belli oldu.

Merhaba.

Arda'nın forma numarası 10 ama oyun içerisinde bu numarayla kastedilen bir bölgede oynamıyor, takımın beyni olarak görülseydi forma şansı bulamazdı çünkü o bölge itibariyle sezonu sadece 3 gol-4 asist ile bitirebildi ki düşük istatistik.

Seimone'nin Arda'dan daha farklı beklentileri olduğunu düşünüyorum.

Saygılar.

Merhaba.

Arda'nın forma numarası 10 ama oyun içerisinde bu numarayla kastedilen bir bölgede oynamıyor, takımın beyni olarak görülseydi forma şansı bulamazdı çünkü o bölge itibariyle sezonu sadece 3 gol-4 asist ile bitirebildi ki düşük istatistik.

Seimone'nin Arda'dan daha farklı beklentileri olduğunu düşünüyorum.

Saygılar.

evet haklısın arda bir kere tv de şöyle demişti sadece defansif bir sorumluluğum var onun dışında hocam serbest bırakıyor gibi bir söz söylemişti tam hatırlamıyorum ama bunun gibi birşey söyledi.ama şöyle bir şey var arda sakat veya cezalı olmadığı sürece hep oynuyor takımın en önemli oyuncularında biri bu da tüm türkiye için gururdur.sadece gsliler için değil.

Saygılar...

Diego:Şuan transferi düşünmüyorum final maçı var Madrid de kalmak istiyorum. NTVSpor

Ahahahahaha :D :D

almıslardır kesın yoksa boyle bı hata yapmaz fener..dedıgımı tekrarlıyorum turkıye sartlarında emre-topal yada meireles topal hafif kacar..ikili mucadelesi olmayan hemen yılan ve ustunluk saglanabılecek pas teknıklerı ust duzey olmayan bı orta saha ki kuyt bı nebze ama sow ne kadar defansa destek verebılcek? 4 3 3 u bozmaları bızım acımızdan ıyı oldu...bu soyledıklerımden diego kotu oyuncu lafı cıkmasın ıyı oyuncu

Atletico'yu nasıl sırtlamış diye google'a adını yazdım , hemen sağda wikipedia sayfası çıktı . Yıllığı 8.2 m € diyor, Gelsin bence . Ben adım gibi eminim bunlar gerekçeli kararda akıllarınca bir şey yakalamış ve bu sene katılacaklarını düşünüyorlar. Ona güveniyorsa olmaz bu iş :asd:

almıslardır kesın yoksa boyle bı hata yapmaz fener..dedıgımı tekrarlıyorum turkıye sartlarında emre-topal yada meireles topal hafif kacar..ikili mucadelesi olmayan hemen yılan ve ustunluk saglanabılecek pas teknıklerı ust duzey olmayan bı orta saha ki kuyt bı nebze ama sow ne kadar defansa destek verebılcek? 4 3 3 u bozmaları bızım acımızdan ıyı oldu...bu soyledıklerımden diego kotu oyuncu lafı cıkmasın ıyı oyuncu

Fener dediyse yapar Dedigin Belhanda,Cardozo icinde fener kapa bildirdi ama fos.Her gun Belhanda,Cardozo haberleri cikiyordu Bir ara sneijder fenerde dediler bize geldi her dedigi habere inanma oyle fenerin :D Buyuk oyunculari alamiyorlar anca kucuk oyunculari hemen aliyorlar amaclari bu paralari olsa ne yazar Giderler yasi gelmis Yildizlar alirlar.Paralari olsa da kolay kolay alamazlar oyle buyuk oyunculari.

Fener dediyse yapar Dedigin Belhanda,Cardozo icinde fener kapa bildirdi ama fos.Her gun Belhanda,Cardozo haberleri cikiyordu Bir ara sneijder fenerde dediler bize geldi her dedigi habere inanma oyle fenerin :D Buyuk oyunculari alamiyorlar anca kucuk oyunculari hemen aliyorlar amaclari bu paralari olsa ne yazar Giderler yasi gelmis Yildizlar alirlar.Paralari olsa da kolay kolay alamazlar oyle buyuk oyunculari.

diego sneijderle karsılastırılamaz ki..karsılastırırsak diego kucuk oyuncu kalır ztn :) saka bı yana transferı bıtırdık acıklamaları fılan var cl den snra resmı olarak acıklarlar buyuk ıhtımal..

Aklında final maçından başka bir şey olmadığına dikkati çeken Ribas, "Arda ile Türk Ligi hakkında konuştun mu?" sorusuna, "Arda ile Şampiyonlar Ligi'ni konuştum ama başka bir şey konuşmadım" cevabını verdi.

:asd:

fenerliler adam zaten cl finali gorecek bizimle cl de oynamayacagini sorun etmez diyor :D

Diego transferi yatmis galiba :) demin twitterda dolasiyorduböyle bir haber haha, Monacoya transfer oluyormus, bilgisi olan varmi?

Geri
Üst Alt