Fenerbahçe, Dominik Livakovic'i 7.6 Milyon Euro'ya Kadrosuna Kattı

fm23 profiline göre;
iletişimi, defansa emir vermesi, kaleden aceleyle çıkması, topa ilk dokunuşu, topsuz alanda yetersiz olması gibi özellikleri kötü yanları.
FM23%20Dominik%20Livakovic.png

Fb taraftari neden Ismail eagle bu kadar güveniyor, benim bilmedigim bir basarisimi var

Bu hafta Istanbul'a gelecekmis.

Bu adamın avrupadan hiç talibi olmaması bence ciddi soru işareti milli takımda iyi fakat ligte ne olduğu mechul

Yaşı 30'a yaklaşmış Avrupa'nın hiçbir büyük liginde boy göstermemiş sadece milli takımda 6-7 maçı olan bir kaleciye 9 m euro bonservis 3 m euro maaş vermeleri müthiş iş umarım böyle devam ederler.

Az once haberlerde okudum, Arabistan'dan ciddi teklif almis ama Avrupa'da kalmak istedigi icin reddetmis demisler.
Araplar boş laf lakin milli takımda okadar dikkat çeken bir kaleciye avrupadan yıllardır teklif gelmemesi biraz dusundurucu kötü kaleci değil belki ama büyük kalecimi gorecez

Dün gördük ki sadece transferlere para saçmayacaklar. Gözünü kararttılar ama hata yapacaklar ve ellerine bulaştıracaklar

700 bin Euro civarı bir maaşı vardı Zagreb'de. Bakmıştım.

Araplarin istemis olmasi yeterli bir parametre degil. Ben ayaklarının da çok iyi olmadığını düşünüyorum izlediğim maçlarda. Altay bundan kötü değil ama tecrübesiz pekala.

cengiz 15
szymanski 10
fred 10
livakovic 10
becao 9
mert müldür 3
gustavo-bartuğ 3
tadic-dzeko nerden baksan 10 imza ücreti bunlarada

70 milyon € dan fazla maliyet hayırlı işler

Geri
Üst Alt