- 1 Ocak 2011
- 15.130
- 10.245
- 1.688
Seni yazdim kenaraMaliyet hesapliyosaniz satislarini da bare yazin da tablo dürüst olsun, herifler 50 milyon € ya yakin para indirdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seni yazdim kenaraMaliyet hesapliyosaniz satislarini da bare yazin da tablo dürüst olsun, herifler 50 milyon € ya yakin para indirdi
sakatlansa net komik olurZdravko Mamic: "Livakovic'in bir maç daha kalması için hatırı sayılır bir indirim yaptım. Umarım bu kabul görür."
hayatımda duyduğum en saçma iş lan.
Bunu almalarının tek sebebi daha önce Galatasaray’ın ilgilenmesi ve forumda bu oyuncu ile ilgili konu açılması.Avrupa'dan fener dışında 2.bir kulübün bile istemediği sözde büyük kaleci
İyi filan oynadıkları yok şu an Anadolu takımları bitik Samsun iki kere bile geri kosturamamistir bunları top kaptirmadiklarindan vs değil aldıklarını dikiyorlar böyle olunca illa gol yiyeceksin bir yerdeÇok para harcadılar bu sene. Belli ki Koç çok istiyor şampiyonluğu.
İzlemedim ama hep Samsun maçında iyi oynadıklarını duyuyorum. Başımıza biraz bela olacaklar gibi.
Berbat oynadılar. İlk yarı bşey yapamadılar. İkinci yarı da eh peh. Biz böyle oynayıp yenseydik 10 tane konum açılırdı bu takımla ve oyuncular hoca ile olmaz diyeÇok para harcadılar bu sene. Belli ki Koç çok istiyor şampiyonluğu.
İzlemedim ama hep Samsun maçında iyi oynadıklarını duyuyorum. Başımıza biraz bela olacaklar gibi.
Çok biliyoniyi oldu yabancı sınırını kullansınlar kaleye.
Çok para harcadılar bu sene. Belli ki Koç çok istiyor şampiyonluğu.
kes lan sokukÇok biliyon
Ahmet ercanlar nasılsın kardeşim?Çok para harcadılar bu sene. Belli ki Koç çok istiyor şampiyonluğu.