Fenerbahçe, Dominik Livakovic'i Kadrosuna Katmaya Yakın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim için doğru kalecimi bilmiyorum ama bizim acilen muslerayı yedekleyip as kaleci almamız lazım.

Sırada kulübü varsa iyi bari transfer bitmiş sayılır bişey kalmamış

Evet döngünün sezon başı kısmı başlamıştır.

Cok iyi kaleci. TRde bir takima yedirmezler. Yerli mecburiyetinde kaleye yabanci koymak gibi bir akilsizligi ancak biz yapariz.

Fenerin hiçbir transferine iyi demedim ama bu iyi transfer olur doğruysa. Ben de Muslera nın velahtı olmasını isterdim.

Cok iyi kaleci. TRde bir takima yedirmezler. Yerli mecburiyetinde kaleye yabanci koymak gibi bir akilsizligi ancak biz yapariz.
yabancı kaleci bizim kültürel yapımızın bi parçası sayılır , gsde yerli kaleci olmaz. muslera sonrası da üst düzey bi milli takımın kalecisini almak zorundayız

Bir şey soracağım bu adamı Dünya Kupası Milli Takım maçları dışında izleyen birisi var mı?

Böyle turnuvalarda oynayan futbolcuların öne çıkan performansı şaşırtıcı olabiliyor. Ben sadece Milli Takım maçlarında izleyebildim şimdiye kadar.

Iyi bir kaleci izlenimi veriyor ama bu paralar (10 civarı) verilir mi emin değilim.

1- Yabancı sınırı?
2- Muslera etkisi yaratacak bir kaleci değil. Kötü degil ama yabancı sınırında hakkımı kaleden yana kullanacaksam bunu seçmem
3- Fener yine kötü planlama yapiyo açıkçası işime geliyor benim
4- 15m istiyodu kulübü. Bu parayı veren kerizdir

Ulan mallar madem yabancı kaleci alacaksın niye yabancı sınırı getirtmeye çalışıyorsun.
Livakovic
ferdi samet szallai oosterwolde
arda crespo arao zaha
bats king

su an zajc + valencia gidip zaha dersek böyle. Defans + merkez os halen cöp. Zapatayi da istiyorlarmis.

bize sadece bi 8+ kanat lazim + yedek forvet lazim + icardi ve rashica tabi.

bir de nelsson ve boey giderlerse onlarin yerlerine biri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt