- 6 Eylül 2014
- 93.432
- 64.290
- 4.608
Ulan mallar madem yabancı kaleci alacaksın niye yabancı sınırı getirtmeye çalışıyorsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaleci dedigin güney amerikali olur elleri kücük ayaklari büyük ve uzun toplari berbat oluryok gayet pozitif ve rahatim , kaleci aliyim dedim istemedi kendi bilir.
+ mac sonu boku gelirKaleci dedigin güney amerikali olur elleri kücük ayaklari büyük ve uzun toplari berbat olur
+ sictiktan sonra da üçlüye katilir+ mac sonu boku gelir
Şu maskotun bütün görsellerini edinebileceğim bir link var mı
yabancı kaleci bizim kültürel yapımızın bi parçası sayılır , gsde yerli kaleci olmaz. muslera sonrası da üst düzey bi milli takımın kalecisini almak zorundayızCok iyi kaleci. TRde bir takima yedirmezler. Yerli mecburiyetinde kaleye yabanci koymak gibi bir akilsizligi ancak biz yapariz.
28 yaşında kaleci için fazla ücretler bence Muslera'nın veliahtı kanatimce 24-25 yaşlarında olması lazım.Fenerin hiçbir transferine iyi demedim ama bu iyi transfer olur doğruysa. Ben de Muslera nın velahtı olmasını isterdim.
Google yellow fenerbahce yazman yeterli olur yellowedaşŞu maskotun bütün görsellerini edinebileceğim bir link var mı
Kaleci kaleci gibi olursa daha 10 senesi var.28 yaşında kaleci için fazla ücretler bence Muslera'nın veliahtı kanatimce 24-25 yaşlarında olması lazım.
LivakovicUlan mallar madem yabancı kaleci alacaksın niye yabancı sınırı getirtmeye çalışıyorsun.