Haber Fenerbahçe, Edson Álvarez'i Kiraladı

Sırf iyi transfer yaptık dedirtmek için gün içinde

Alvarez'e Inter, Porto ve Borussia Dortmund resmi teklif yaptı

Buna inanın aklını seveyim , ulan hangi akıllı Feneri , inter porto ve dortmunda tercih eder bunu Lefter bile yapmaz

Amrabat'ın aynısına benziyor, fark yaratabilecek bir adam değil gibi. Birini alacaklarsa böyle birini alsınlar, bizim için daha iyi.

Dortmund bunu 1-2 sene önce cok istiyodu, ama ajax cok para istedi
2 sene once olabilir hocam ama şimdi de isteyip Alvarezin feneri tercih etmesi bana inandırıcı gelmiyor.
Şükrü Saracoğluna seni inter ve fener istiyor desen , 2 dakika sonra senle italyanca konuşmaya başlar ama Alvarez Fenerbahçeyi tercih etmis valla bravo

2 sene once olabilir hocam ama şimdi de isteyip Alvarezin feneri tercih etmesi bana inandırıcı gelmiyor.
Şükrü Saracoğluna seni inter ve fener istiyor desen , 2 dakika sonra senle italyanca konuşmaya başlar ama Alvarez Fenerbahçeyi tercih etmis valla bravo

Şu an dortmundun isteyecegini bende sanmıyom, 1-2 sene önce piyasası olan bi oyuncuydu ama, neticede westham 40 milyon saymış, ben fazla izlemedim sen oyuncuyu daha iyi bilirsin hollandalı olarak

Bunların amacı ne kadar uzun varsa toplayıp duran toptan gol atmak gibi

SKY DE: satin alma opsiyonu 22 milyon euro, bir yillik ucreti tamamen Fenerbahce tarafindan karsilanacak.

Tam bir kazma. Senin elinde zaten amrabat gibi kazma bi topcun var, gidip aynisindan birtane daha aliyorsun

Geri
Üst Alt