Fenerbahçe, Ezgjan Alioski'yi Kiraladı

kievden dalgayı yedikten 2 dk sonra

Muhtemel 3lü savunma oynayacaklar başka mantığı yok bu transferlerin

Tuhaf işler yapıyorlar. JJ dörtlü savunmayı tercih ediyor genelde ve Alioski' nin dörtlü savunma beki olarak yeterli performans gösterebileceğine pek ihtimal vermiyorum...

Bahsedildiği gibi üç stoperli sisteme dönmeyi düşünüyorlarsa, yeni aldıkları stoperler pek matah birileri gibi durmuyor, Kim' in yerini doldurabilecekleri oldukça şüpheli...3-4-1-2 desek, hem üçlü savunma, hem Pedro ile ikili forvet, FB nin tek iyi yanı olan orta saha üstünlüğünü yok edecektir. Geriye 3-4-3/3-4-2-1 kalıyor; bu durumda da Pedro tek forvet olarak verimli olamaz gibi görünüyor...

Umarım tahmin ettiğim gibi, JJ un kafası karmakarışık olduğu için işin içinden çıkamıyordur...

menajer önerisi ile kiralanmış buz gibi de. fb'in hiçbir planı/programı yok. 23 yabancı oldular. kimin hangi sistemde oynayacağı belli değil. çorba gibiler.

bu arada iyi oyuncu bu arkadaş lafımız yok. ferdi ile önlü arkalı oynarlar büyük ihtimal. seneye de bir daha kiralanmaz ayrıca.

son maçlarda vasat görünüyor

Fbliler geçen oynadığı Villarreal Maçı'nda izleyip beğenmişler.Ben Maç'ı izlemedim Fbliler'in abartması mı bu durum klasik yoksa iyi mi oynadı :D Benim pekte beğenmediğim 1 oyuncu özellikle sol bek oyuncusu değil.Savunma anlamında takıma hiçbir olumlu katkısı yok bence..

SON DAKİKA | Fenerbahçe, Enner Valencia'nın 2 hafta, Alioski'nin 2-3 hafta sahalardan uzak kalacağını açıkladı.

Fbliler geçen oynadığı Villarreal Maçı'nda izleyip beğenmişler.Ben Maç'ı izlemedim Fbliler'in abartması mı bu durum klasik yoksa iyi mi oynadı :D Benim pekte beğenmediğim 1 oyuncu özellikle sol bek oyuncusu değil.Savunma anlamında takıma hiçbir olumlu katkısı yok bence..

Sen konuyu up'ladin adamin sakatlandigini aciklamislar :asd:

Fbli yasaklı kaynağa göre devre arasında hem Kasımpaşa'ya hem de Karagümrük'e önerilmiş 1 oyuncu.2 takımda almak istememiş..

terimin çok istediği hiçbir oyuncu tutmadı son zamanlarda ghezzal aloski falan

fenerbahcenin allah rizasi ici maas odedigi futbolcu

Çok garip bir camia.Aslında her türlü oynayabilecek bir oyuncuyken oynatmadılar.

Agacım bu adam hala bunlarda mı? Nasıl toplayacak bunlar sezon sonu kendilerini kendileri de bilmiyordur. Yeni yönetim kim olacak acaba? Çok merak ediyorum. Kadrolarına baktım da o kadar çöp var ki. Çöp olmayanlar da var tabii ama onların da duracaklarını düşünmüyorum. Altay, Arda, Emre Mor ve İsmail Yüksek kalır çer çöp olmayanlar arasından. Ama onlar da kötünün iyisi. Şampiyonluğa oynayan bir takımın alternatif topçuları olabilir bu topçulardan. Yine de yaşına rağmen en etkili adamları 18 yaşındaki Arda. Bu bile nasıl çer çöp bir kadro planlamasına sahip olduklarını gösteriyor.

ligin en iyi sol beki bu herif bu arada oynarsa tabi
Keşke bunu oynatsalardı ya. Ferdi'yi parlattılar bu oynamadığı için. Lig başında 2-3 milyona alıcı zor bulacakları adamı Hollanda altyapısının da etkisiyle 10-15 milyon euroya satacaklar. Umarım bundan gelecek paraya yine yeni Luanlar'a ve Gustavo'lara harcarlar. :D

Geri
Üst Alt