Fenerbahçe Federasyona Başvuruyor; 19 Değil, 28!

Metin Sipahioğlu : 19 Değil 28. Şampiyonluk ! KANITLARLA !

Bu konu soğukkanlılıkla konuşulması gereken bir konu. Üstteki yazıyı sakince okunursa Federasyonun resmi sitesinden bugüne kadar düzenledği şampiyonaları görürüz. mahalli ligler tabiki sayılmıyor. Sayılması istenen şampiyonluklar MİLLİ KÜME ve TÜRKİYE FUTBOL BİRİNCİLİĞİ adı altında oynanan şampiyonalardır.

Bu şampiyonalara bakıldıgında 1959-1967 arasında ( şu an sayılan şampiyonluklarda) sadece İstanbul, Ankara, İzmir, takımlarıyla oynandıgı görülüyor. Bu süreçte tek istisna sadece 1 sezon 1 Adana takımı yer almış.

BJK nasıl ki 1959 öncesi 2 yılı 1957 ve 1958 şampiyonluklarını saydırdıysa kalan dıger yıllar da sayılmalıdır.

Arkadaşlar mahalli ligler değil söz konusu olan. Federasyonun da sitesinde bulunan MİLLİ KÜME ve TÜRKIYE BİRİNCİLİĞİ ŞAMPİYONASI.

Ne 28'i ? Şaka mı yapıyorsunuz ? 58 olmalıydı .

178 diye biliyorum. Hatta 14 tane Epl, 4 tane de La liga sampiyonugu var Fener'in. Bunları unutturmaya çalışıyorlar izin vermeyelim.

-Tapatalk-

bazı renkdaşlar karşı çıkabilir ama dünyanın çoğu ülkelerinde özellikle büyük liglerde profesyonel lige geçmeden önceki şampiyonluklarda sayılıyor misal ingltere,ispanya,italya vb.. işin ucunda bizimde 2-3 şampiyonluğumuz var ve bunların hanemize yazılmasını isterim en nihayetinde her ne kadar bölgesel ligde olsa rakiblerimiz bjk ve fb'ydi.

Gesendet von meinem iPad Air mit Tapatalk

Bu konu soğukkanlılıkla konuşulması gereken bir konu. Üstteki yazıyı sakince okunursa Federasyonun resmi sitesinden bugüne kadar düzenledği şampiyonaları görürüz. mahalli ligler tabiki sayılmıyor. Sayılması istenen şampiyonluklar MİLLİ KÜME ve TÜRKİYE FUTBOL BİRİNCİLİĞİ adı altında oynanan şampiyonalardır.

Bu şampiyonalara bakıldıgında 1959-1967 arasında ( şu an sayılan şampiyonluklarda) sadece İstanbul, Ankara, İzmir, takımlarıyla oynandıgı görülüyor. Bu süreçte tek istisna sadece 1 sezon 1 Adana takımı yer almış.

BJK nasıl ki 1959 öncesi 2 yılı 1957 ve 1958 şampiyonluklarını saydırdıysa kalan dıger yıllar da sayılmalıdır.

tamam dalyaprak

bazı renkdaşlar karşı çıkabilir ama dünyanın çoğu ülkelerinde özellikle büyük liglerde profesyonel lige geçmeden önceki şampiyonluklarda sayılıyor misal ingltere,ispanya,italya vb.. işin ucunda bizimde 2-3 şampiyonluğumuz var ve bunların hanemize yazılmasını isterim en nihayetinde her ne kadar bölgesel ligde olsa rakiblerimiz bjk ve fb'ydi.

iğrenç bi insansın yemin ederim zaman zaman nefret ediyorum senden daha tanımadan.

böyle bi farklı olma çabaları ses getirme çabaların yok mu deli ediyor beni.

yalaka yalaka lafı çak çak sonra ben objektifim abüüü diye gez.

bugunku fener yalakası bjk lılere benzıyorsun.

harbi diyorum her yorumundan tiksiniyorum senın. yok sayıyorum göz ardı edıyorum yne bı yerlerden denk gelıyosun.

Aynen Abdul'cum, bilhassa Fenerbahce'nin kavimler göçü dönemindeki başarıları çok göz ardı ediliyor.

-Tapatalk-

Beşiktaş'ın jimnastik başarılarıda şampiyonluk olarak sayılmalı, beşiktaşa büyük haksızlık var.

Geçen arkadaşlarla batak oynuyoruz 2si fenerliydi. Neyse bunlar yendiler başladılar işte dünyanın en büyük spor kulübüyüz diye. Batakta bile başarılıyız. Diye büyük ihtimal fb spor kulübü bunları da tarihlerine not düşer.

Aynen Abdul'cum, bilhassa Fenerbahce'nin kavimler göçü dönemindeki başarıları çok göz ardı ediliyor.

-Tapatalk-

burada fenerin bjk'nin başarısı başarısızlığı değil mesele o dönemde bizimde bir çok şampiyonluğumuz başarımız var mı? var ee biz onların hanesine bir kaç kupa eklenecek diye kendi başarılarımızı ne diye yok sayalım?

iğrenç bi insansın yemin ederim zaman zaman nefret ediyorum senden daha tanımadan.

böyle bi farklı olma çabaları ses getirme çabaların yok mu deli ediyor beni.

yalaka yalaka lafı çak çak sonra ben objektifim abüüü diye gez.

bugunku fener yalakası bjk lılere benzıyorsun.

harbi diyorum her yorumundan tiksiniyorum senın. yok sayıyorum göz ardı edıyorum yne bı yerlerden denk gelıyosun.

anten tak..

:sleeping: Mantıksızlık böyle bir şey işte..

Boşver Abdul'cum cekemiyorlar Fenerbahce'yi bugün baktığın zaman Orhun anitlarinda dahi 4 şampiyonluğu yazar Fener'in. Ama anlatsak kuş derler. Göktürk 1. Şaman Ligini bilmezler.

-Tapatalk-

Geri
Üst Alt