Fenerbahçe, Fred'i 15 Milyon Euro'ya Transfer Etti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Resmi birşey yokken keşke transfer etti yazilmasaymis

30 yaşındaki adama 15 vermek büyük risk.
hadi icardi kendini kanıtlamış halde iken sırf taraftar istedi diye 10m e çıktık.
neyse inşallah doğrudur da futbolun konuşulduğu zevkli derbiler izleriz.

Maliyeti kenara koyarsak, takıma çok güç katacak bir oyuncu aldılar.

Artık bizde o bölgedeki eksikliğimizi gidermeliyiz

Çalım nasıl olur; rakip takımın baskanı açıklama yapar; biz daha fazla teklif vermemize rağmen alamadık. bizim 6 verdiğimiz adama 15 vererek çalım atamazsın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu boktan topçuyu yıllarca manu gibi takımda tutan utanmazlara sövdüm

İyi ki bize gelmedi

Bize ne abi ? Sinirleniyorum buna da yaf.. bize ne ? (sana patladim gibi Deniz kusura bakma)...

Adamlar aldiysa sayet, almis. Bize ne 10-20-50-100 vermisler bu onlarin problemi.

Fred iyi bir oyuncu, ben isterdim bize gelseydi. Ortasahamiz agliyor suan cunku yetersiz durumdayiz. Onlarinda benzer problemi var ve bu adami almislarsa ki kim almissa hangi takim almissa bence net basaridir. 15 verilir mi, 30 cekilir mi, 8 cok az, bize ne abi ? Adamlar almis ve eksiklerini boyle gidermisler.

Dalga geçilecek bir tarafı yok bence.
Birde taraftarın umrunda değil fiyatı falan. Bu her yerde böyle.
Başarısızlık olursa o zaman hesap makinaları ortaya çıkıyor hep. Başarı olunca herkes eğlencenin tadını çıkarıyor.

beyni error vermedigi sürece ligin icinden gecer ama fbye gidip basarili olan oyuncu cok az

o yüzden fazla da takilmamak lazim

fb bu sonucta la o yüzden üzülmeyin cok fazla

Fenerbahçe profesyonel futbolcu Frederico Rodrigues de Paula Santos’un (Fred) transferi konusunda futbolcu ve kulübü Manchester United FC ile prensip anlaşmasına varmıştır.

Futbolcu sağlık kontrollerinden geçmek ve ileri transfer görüşmeleri için 12 Ağustos 2023 tarihinde İstanbul'a gelecektir.

Valla ok bize gelsin isterdim de böyle gelirken ayilip bayılacak bir durumu göremiyorum gerçi adamlar Arao Crespo filan takildiklari için ismi olan birini görünce bu triplere düşüyorlar heralde

Fenerbahçe'nin yeni transferi Fred'in maliyeti!
10 milyon euro bonservis
5 milyon euro bonus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt