- 30 Kasım 2008
- 9.508
- 3.764
- 1.748
güzel, lige renk gelsin, şenlensin ortalık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takimlarin gecen sezon ki maclarinin videosunu izliyordum, fenerin 2 macindan birinde penalti verilmis neredeyse. Bazi maclari sadece penalti golleriyle kazanmislar.Geçen sezondan daha gucluler bu sezon. Gecen sezonki takim ligi 6.bitirecekti hakemler olmasa. O derece kotu oyunculardan olusan rezil bir takimdi Fb. Kagit uzerinde bu sezon daha iyi oyunculari var ama bizim seviyemizden bir hayli gerideler hala.
O penaltilarin da yarisi belki daha fazlasi uydurma. Rakiplere verilmeyen penaltilar. Kartlar, Var kararlari vs vs. Gecen sezon usenmeyip hesaplamistim hatta yazdim forunda. +30-35 puan hediye edildi Fb'ye.Takimlarin gecen sezon ki maclarinin videosunu izliyordum, fenerin 2 macindan birinde penalti verilmis neredeyse. Bazi maclari sadece penalti golleriyle kazanmislar.
Şu portekizli bunağı gözünüzde fazla büyüttünüz.Öyle ya da böyle jesus Arap ismailden beş gömlek üstün adamdı bu sezon fenerin işi zor Arap bu topculari oynatamaz
ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
jesusa almayıp ismaile böyle adamlar almaları komedi yaw.Öyle ya da böyle jesus Arap ismailden beş gömlek üstün adamdı bu sezon fenerin işi zor Arap bu topculari oynatamaz
ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ellerinde değil başka bir yerlerinde.ellerinde patlasın
jesusa almayıp ismaile böyle adamlar almaları komedi yaw.