Fenerbahçe, Fred'i 15 Milyon Euro'ya Transfer Etti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sezondan daha gucluler bu sezon. Gecen sezonki takim ligi 6.bitirecekti hakemler olmasa. O derece kotu oyunculardan olusan rezil bir takimdi Fb. Kagit uzerinde bu sezon daha iyi oyunculari var ama bizim seviyemizden bir hayli gerideler hala.
Takimlarin gecen sezon ki maclarinin videosunu izliyordum, fenerin 2 macindan birinde penalti verilmis neredeyse. Bazi maclari sadece penalti golleriyle kazanmislar.

Bu sene şampiyon olduğumuzda manevi olarak çökecekler bu ayrı ama maddi olarak geri dönüşü olmaksızın bitecekler

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Fb için yeterli, bizim için son derece vasat topçu. Komik pas hatalarından bol bol klip çıkacaktır bu sezon

Her sene 6-7M EUR verecegine 1 kere 15M EUR ver ve al. 30 yasinda 4 sene rahat oynar. Yillik ucreti cok yuksek degilse iyi transfer. Onemli olan oyuncudan verim alinacak mi? Keske biz alsaydik. Hayirsiz olsun insallah.

Takimlarin gecen sezon ki maclarinin videosunu izliyordum, fenerin 2 macindan birinde penalti verilmis neredeyse. Bazi maclari sadece penalti golleriyle kazanmislar.
O penaltilarin da yarisi belki daha fazlasi uydurma. Rakiplere verilmeyen penaltilar. Kartlar, Var kararlari vs vs. Gecen sezon usenmeyip hesaplamistim hatta yazdim forunda. +30-35 puan hediye edildi Fb'ye.

Fener bir bu kadar parayı da tarla sürmeye harcar bu sezon. Ayık olmalıyız

Keşke biz alsaydık diyemeyeceğim biri, ama lig standartlar icin 2. Liği garantiler diyebilirim

Ondan sonra bize "çok para harcıyor" diyorlar. Fenerbahçe bu sezon şampiyon olamazsa (ki olamaz) bu kadar harcamanın ceremesini fena çekebilir.

Fred mi parades mi kıyaslayacaksak hangisi daha iyi değilde daha kötüyü konuşalım 2 side aranılan kan değil bizim için, fenere ne girerse girsin bize ne giren büyük olsunda

jesusa almayıp ismaile böyle adamlar almaları komedi yaw.

jesus da çok daha az para harcatmadı ki. kimsenin bilmediği sol beke 8, stopere 5 milyon okuttu. portekizli diye bruma'yı bile psv'den bulup getirtti herif. geçen yıl daha potansiyele yatırım yaptılar, o yüzden bütün sipsi tipli topçuara otur dedin oturdu, kalk dedin kalktılar. bu sene isme yöneldiler, daha garantici ama onun da ayrı riskleri var. geçen yıl bizim torreira-icardi-boey'le filan saha dışında yaşadığımız problemleri bunlar yaşayınca camia olarak nasıl refleks gösterecekler göreceğiz. ayrıca milyon tane transfer yapıp kaleyi altay'a, hücumu yağı çıkmış dzeko'ya bırakmaları da ayrı handikap. geçen seneden ismen çok daha iyiler ama yönetim olarak da çok daha uğraştırıcı oldular. üstelik bu kez başlarında jesus gibi ortalık malı edilene kadar bi duruşu olan herif de değil lisenin kalorifer görevlisi olacak.

Fredi cidden bizim takimda görmek isterdim ,aradimiz tarz bir oyuncu ama bonservisi max 5-6 milyon Euro karsiligi sarti ile. Bunlar cidden kafayi yemis. 15 buna verdilerse ali koc sirf hayatinda bir kere de olsun Galatasaraya nasil calim attim dedirtmek icin parayi cöpe atmis tesmen egosunu tatmin etmis. Zavali fenerliler de aynen bunu istemis , simdi en büyük ali koc demeye baslamislardir bile, bilmiyorlarki hepisinin icinden gececegiz.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt