Fenerbahçe, Fred'i 15 Milyon Euro'ya Transfer Etti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden Timur bıyık altından sırıtıyordur. Teteden sonra gözler döndü 15m bayıldı enayiler.

Fredin tek özelliği dinamizm , milli takımda da casemiroyla gösterdiği uyum sayesinde oynuyordu. Yanına casemiro almazsanız cortlar. 30 yaşında bir oyuncuyu da sadece dinamizmi var diye almazsınız. Sonuçta bunlar bu yaştan sonra azalacak..Teknik kapasitesi zayıf iki yanlış pasında ben açıkcası tilt olmaya başlardım.

Fenere gittiği için kötülemiyorum. Örneğin halen gedsonu çok beğenirim , hatta irfan can bize gelse kendisi açısından çok farklı olurdu diye düşünürüm.Fred iddiaları çıktığındaki mesajlarıma bakabilirsiniz. 15 m euro ise hiç etmez.

Biz 15’e Griezmann gibi adamları alırız.
ManU bayram ediyordur.

Tarihlerinde ilk defa bir wonderkid yakaladılar; ondan gelen hatırı sayılır parayı da 30 yaşındaki ihtiyaç duydukları oyuncu tipi olduğu tartışılır bir herifin iki yıllık maliyetine gömdüler...

Bizim kulüpler genel olarak doğru yönetilmiyor. Biz de gereğinden fazla açılıyoruz sanki; tutanların yüksek kalitesiyle kurtarıyoruz, yoksa tutmayan hamlelerimiz de az değil hani...

Hele sukur. Muhasebecilikten ote bir yorum. Cok iyi transfer. Yani, daha iyisini getirmeliyiz 8 numaraya.

Reis, Fred'in bizle adı geçerken ManU forumlarından çıkmıyormuşsun, bokluyormuşsun adamı. 15 günde ne değişti?

1691690783074.webp

1691690801509.webp

Krunic domingez filan kovalarken neden birden vazgeçtiler hemde daha çok para vererek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt