Fenerbahçe, Fred'i 15 Milyon Euro'ya Transfer Etti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Satılmış Anadolu kulüplerine karşı oynar. 10 milyonluk avrupa takımlarına karşı bir cacık yapamaz.

Çok sürmez, yine sakatlanır. Resmen tiyatro oynuyorlar. Fener kadar ağır top oynayıp rahat gol atan bir takım anca süperligde olur zaten. Bunlara rakipler basmıyor bile yav. Ağır ağır, yürüyerek rakip ceza sahasına kadar gelip bomboş pozisyonlar buluyorlar.

Brezilyalı adam noelde oynamaz doğru

İmreneceğimiz bir futbolcu değil. Torreira' ya göre daha çok yönlü olması daha değerli kılmaz kendisini. Torreira gibi oynamaya çalışsa yarısı etmez. Hep diyorum; Torreira varken Gedson ve Fred bizim takımın ihtiyacı olan profilde oyuncular değildir.

İmreneceğimiz bir futbolcu değil. Torreira' ya göre daha çok yönlü olması daha değerli kılmaz kendisini. Torreira gibi oynamaya çalışsa yarısı etmez. Hep diyorum; Torreira varken Gedson ve Fred bizim takımın ihtiyacı olan profilde oyuncular değildir.
Torreira daha özellikli bir oyuncu. Fred için gördüğüm en doğru tanımlama Brezilya'lı Berkan Kutlu. Bu olumsuz anlamda değil görev adamı olduğu için.

ismi fred yerine zayc ya da krunic olsaydi coktan itin g.tune sokmuslardi

dün kac kere topu ayagindan kacirdi sayamadim

baya rezalet oynuyor la bu adam

fb nesini begenmis bunun

ismi fred yerine zayc ya da krunic olsaydi coktan itin g.tune sokmuslardi

dün kac kere topu ayagindan kacirdi sayamadim

baya rezalet oynuyor la bu adam

fb nesini begenmis bunun
Dün patır patır bıraktı sahaya çok kötüydü ama bu çıktığı için elendiklerini zannediyorlar

Sakatlığından sonra pek suya sabuna dokunmuyor gibi görüntüsü var, kendini kolluyor olabilir.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dün patır patır bıraktı sahaya çok kötüydü ama bu çıktığı için elendiklerini zannediyorlar
tamamen tesadüfi bir şekilde fred'in sahada olmadığı dakikalarda skor kaybettikleri için düz mantık öyle düşünüyorlar.

halbuki djiku, irfancan ve ismail yüksek en önemli 3 oyuncuları bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt