Fenerbahçe - Galatasaray Derbisini Atilla Karaoğlan Yönetecek

Çok kötü hakem.
Verilen penaltı ağır saçmalıktı bu arada. Böyle penaltı görmedim ben. Yediğimiz gol hakem tarafından atıldı kalemize. TFF böyle hakemlere sahip oldukça, ülke futbolu saçmalayacak hep.

Verilen penaltıdan sonra hakem ve var hala görev alacak mı bir süre? Böyle aleyhe hata kolay yapılmamalı. 3-1 Değil, 2-1'e gelse skor ne olacaktı? Ezkaza maçın seyri 90 derece değişecekti.
Yazık böyle hakemler ile futbol izlemeye çalışıyoruz.

Yönetim hakem ile ilgili bir şey söylemedi değil mi...

Geride olsak benzer penaltıyı bizede verirdi bu herif ciddi kötü hakem anadolu maçlarında da izlediğim oldu

Ahlaksız herif farkı önledi resmen. Maç içerisinde penaltı haricinde de skandal kararları var. Yönetimin asıl içlerinden geçtiğimiz bu maçta ortalığı ayağa kaldırması gerekiyordu. Böyle pısırık kalırsak yarın kritik anlarda da bizi rahat rahat doğrarlar.

Benim gözümde görevini yerine getirdi, Fenerbahçe'sini tarihi farktan kurtardı.

8 atmamamız için maçın anasını belledi adi herif. Fenerin oğlanı.

Düşünsenize atilla karaoğlanın çocuğusunuz.Babamdan utanırım.Bu arada yönetim istifa bu herif hakkında açıklama yapmayan yönetim gs haklarını koruyamaz.Yine gidecek anadolu takımlarına karşı fenerine 3 puanı aldıracak.

Galatasaray’ın bu kadar rahat dokunulabilir olması sıktı artık. Yönetim yönetim değil ki kulübün haklarını korusun.

Geri
Üst Alt