Fenerbahçe - Galatasaray Derbisini Atilla Karaoğlan Yönetecek

zorbay'ı tjk'ye vermişler :d

arda hocam RİP

atilla ne gördün

Bu iptal olan süper kupayı da yönetecekti dimi?

Abi hayır ya...hala süperligde maç yönetmesi şüpheliyken bir de derbiye atanıyor..

islam cupi cikip yönetse daha adil bir mac olurdu

2021-2022 sezonunda taklacı Mert Hakan'ın yönettiği pardon bize karşı son 7 yılda içeride kazandıkları tek maçın hakemidir ayrıca.

Şu adamın yönettiği Beşiktaş-Galatasaray ya da Fenerbahçe-Galatasaray maçından hayır beklemeyin.

İç saha takımı lehine ayrı yönetiyor. Bir de Bjk ve Fb kankiler olarak onların safında biri, direkt kötü niyetli.

Galibiyet şansımız kalmamıştır.

Zorba'yi da Eyup-bejeke macina vermisler. CimBom'a cifte darbe planliyo yawshaqlar. Ama bize sokmez. Cikip aslanlar gibi mucadelemizi vericez.

Hangi hakem verilse hic bir taraf memnun olmayacak ti ben hayatimda gormedim bir derbi macina bir hakem verilecek iki takimdan biri memnun olacak

Eldeki hakemler bunlar hakeme ve provokasyonlara kapilmadan cikip oynucaksin
Rahatlik bizde stresli olan karsi taraf oyunu manupule etmek icin herseyi yapacaklar
Birisi bu maci kazanacaksa kesinlikle sakin kalan olacak

zorbay gibiler kardeşler gibi tehlikelerde vardı açıkçası bu herif cüneyt cakır tarzı maçı oynatmama kafasında bir adam

En kötü hakem diye sıralasam başa koyarım. Atilla,arda,Ali diye gider..

Süper kupa maçında Torreira'ya maç başında osuruktan bir sarı kart verdiğini anımsadım. Haftalardır yapılan sarı kart algısının da etkisiyle çok kolay kart çıkaracaktır. Oyuncuların ekstra dikkatli olması lazım.

Geri
Üst Alt