Fenerbahçe - Galatasaray Derbisini Atilla Karaoğlan Yönetecek

Süper kupa maçında rezalet bir oyun ve skor ile kaybettik fakat şu İmmobile'nin 47. dakikadaki kırmızıyı verebilseydi kupayı almıştık onu da es geçiyoruz.

Tinerciler o pozisyonu paylaşıp daha dalga geçiyor nasıl dövdü Barış'ı falan diye sonra gidip Rafa için ağlıyorlar.

Atatürk düşmanı hain başkanları yönetseydi?
He dur onu Ata sallandırmıştı

Hafta basindan beri belliydi maci bunun yönetecegi. Böyle bisey bir bizim ulkede olur heehalde

Serefsizler yine dalacaklar bizim oyunculara… nasil olsa hakem bisey demiyor bu serefsizlere… Osimhen de sasiracaktir bu duruma..

Geçen sene içerdeki Trabzon maçında çok sövmüştüm verdiği kararlardan sonra. Şimdi Dursun Özbek'te söyledi.

FJkiySrXwAY6moT.webp

Yönetim çıkıp bu hakemi istemiyoruz gözümüz üzerinde diye resmi siteden ve twitterdan açıklama yapacak. Ama kulübü yöneten klik maçta doğrandıktan sonra açıklama yapar ve bu açıklamaları da kimse sallamaz.

Ulan geçen sene Emre Malok'un defalarca maç yönetmesine engel olmayan rezil bir yönetim var. Tek ses eden adam olan Erden Timur'u da kaçırdılar.

Korkudan dizleri titredi mhk'nın çok ağır konuşmuş dursun!!

Bu gözünü bok bulamış ahlaksız herif süper kupada şerefsiz bir yoldaşının barış aplere defalarda yumruk atmasını görüp müdahale edemeyen şaibeli insan değil mi.
Aynı maçta beşiktaşlı sol bek oyuncusunun da sarı kartı varken yaptığı insanlık dışı faule rağmen atamayan adi bu değil mi.

Bu gözünü bok bulamış ahlaksız herif süper kupada şerefsiz bir yoldaşının barış aplere defalarda yumruk atmasını görüp müdahale edemeyen şaibeli insan değil mi.
Aynı maçta beşiktaşlı sol bek oyuncusunun da sarı kartı varken yaptığı insanlık dışı faule rağmen atamayan adi bu değil mi.

1726677696279.webp

bunu izleyip abartıyor diyen herif.

kitsounun burnu yok olmuş nerdeyse

Atilla Karaoğlan atanacağı belliydi zaten. Art niyetli bir atama olduğu aşikar. Galatasaray ligin en iyi oynayan takımı ve şimdiden kumpaslar başladı. Ama onlara inat kazanan biz olacağız

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt