Murat Kılıçoğlu
Aslan Üye
- 22 Kasım 2008
- 7.988
- 41
- 1.513
Ey yönetim,
Yapın işte devre arası operasyonu ;
Nonda + Ümit <--> Mevlüt + Sercan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aliyev için oynayacaklar
Dinamo Kievli oyuncular, Fenerbahçe maçını kırmızı kart cezalısı arkadaşları Aliyev için oynayacaklarını söyledi. Arsenal maçında kırmızı kart gördükten sonra soyunma odasının kapısını tekmeyle kıran Aliyev’in sürekli, “Fenerbahçe’ye karşı oynamak istiyordum” demesi üzerine Kievli oyuncular, “Merak etme, senin için oynayacak ve kazanacağız” diye söz verdi.
Yine yanlış tercih olur tıpkı Sercan'ın düşünülmesi gibi. Tıpkı Kezman'ın, Güiza'nın alınması gibi. Fenerbahçe'nin santraforu Semih'tir. O adama güvendikleri an Fenerbahçe gerçekten büyük yol alır. Ama görünüyor ki Fenerbahçe'nin hala yararlı değil popüler adam alma hastalığı geçmemiş. Yazık. Bu kadar iyi maddi imkanlara rağmen boşa saçılmamalı o paralar. Gerçekten Semih'e de, Fenerbahçe'nin bütçesine de yazık.
Ey yönetim,
Transfere ihtiyac yokta transfer olmayınca heycansız oluyo ya bence 1 transfer tam transfer bir yıldız alsak müthiş olur![]()
Bak Arkadaşım Çok Yanlış Düşünüyorsun. Sırf Transfer Yapmak İçin Transfer Olmaz. Şuan Bizim Kadromuz Avrupa Ayarında Bi Kadro. Eğer Transfer Yapılacaksa Çok Dikkat Edilmeli. Yapılacak Transferin Takımın Dengesini Bozmaması Lazım.
Kesinlikle haklısın hatta avrupa ayarında bir sağ bek alabileceğimiz konusuluyor. Böyle bir transfer süper olur o zaman hic bir eksigimiz kalmaz