Fenerbahçe Hakkındaki Tüm Konular [Lütfen Başka Başlık Açmayınız!]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Emre Belözoğlu ve Volkan'a 2'şer maç ceza

Başarılarınızın devamını dilerim

b-88425-kırmızı_kart.jpg

Cevap: Emre Belezoğlu ve Volkan'a 2'şer maç ceza

Bu kısmına çok güldüm Ufuk.Yeşilçam izler gibi hissettim.Baroş elini kana bulamış da Emre'de kan yokmuş.O neydi öyle:).Baroş da o zaman yarılan kafasının acısıyla kanı hakeme sürdü,başkasının kanı değil.Aman Baros elini kana bulama:).Al senin mantık,o da acıyla kanı hakeme sürmüş.Hepsi de acıdan yaptı o zaman.

Aynı şeyi diyoruz. İkisi de çektigi acıyla aynı hareketi yaptı.

Biri rakibin poposuna vurdu. Digeri kaşındaki kanı hakeme sürdü. Ama hangisi ceza aldı?

Bu arada ortada hiçbişey yokken konyada rakibin poposuna tekme atan Ayhan dönüp bi özür diledi olay kapandı.

Eger Volkana kırmızı cıkıyorsa Ayhana da Baroşa da çıkmalıydı.

haksız mıyım?

Ufuk sen ayhanın hangi tekmesinden bahsediyorsun.Rahatsızmısın sen.Emrenin yaptığı resmen ölüm tehdidi boğaz kesme hareketi çekiyor.Orda emrenin baros gibi kafasını yarsalar tekme tokat dalar ne kadar küfür biliyorsa eder.Baros rezil maç yöneten adama kan sürmüş kırmızı kartlık harekettir veya değildir ama senin olayın başka.Luganonun hakemlere ettiği küfürleri ispanya tv'lerinden öğreniyoruz.

2739manset1.jpg

anelka_el.jpg

Volkan-Demirel-shoves-Jan-Koller_952643.jpg

volkan_aglayan.jpg

%5Cresimler%5Chaber%5Cvolkan.jpg

Beyler eski konuları açmaktan zevk mi alıyorsunuz ?

Haksızlığını ispatlayan konuları açanda bir siz varsınız herhalde

:D

Az bile...:mad::ka10:

10182_EmreBelozoglu001.jpg

:008::ka10::42::008::ka10::42:

Emre medya beni sevmediğinden bunları gündeme getiriyor diyor.Tabi medya bunları fotomontajla gösteriyor millete,canı her yanan rakibini tehdit etseydi TSL'de oyuncu kalmazdı.Emre sen Türk Futbolunun kara yüzüsün,acilen tarihten silinmen lazım,kendini dev aynasında görmekten vazgeç artık.Aksine sen çok küçüksün,miniciksin,hem tip hem de karakter bazında...

Bu arada Volkan'a artık bi şeyler söylemek yersiz.Bu adam her sene bu tarz pozisyonlardan kırmızı yiyor.Ama bu gördüğü kırmızı kart diğerleri arasında en masumuydu bana göre.Ama verieln ceza yerinde olmuş.Bu tür hareketlerin devamını diliyoruz Volkan'dan...

2 maç mı?Bravoo yaa.

Bu nasıl ceza?Hiçbir suçu olmayan günahsız Ümit Karan ile boğazını keserim işareti yapan emre ve rakibine kasıtlı olarak tekmeyi yapıştıran volkan'a aynı ceza verilmiş.Hakeme deli işareti yapan carlos'a ceza bile yok.İşte bu zihniyet yüzünde TFF istifa.Heryerde febe zihniyeti hakim.Bu tabloda bile son 3 sezonda 2 kez şampiyon olduk...

Çirkef takımın çirkef taraftarlarına ancak böyle çirkef oyuncular yakışır...

Ya bu ufuk saygı heryerde provoke ediyor.. ve hala forumda mesaj yazmaya devam ediyor.. Bu adamı gördükçe foruma giresim gelmiyor. :mad::mad:

Ya bu ufuk saygı heryerde provoke ediyor.. ve hala forumda mesaj yazmaya devam ediyor.. Bu adamı gördükçe foruma giresim gelmiyor. :mad::mad:

Renktaş boşuna tepki gösterme.Şimdi yöneticiler gelir ve uyarıyı yersin.Onlar burada kalacak ve herkesi provoke etmeye devam edecekler.:rolleyes:

Hakedene gereken uyarılar yapılıyor,merak etmeyin.Ayrıca hiçbir üyemizi sınırları zorlamadığı sürece foruma küstürmek istemeyiz.

Hakedene gereken uyarılar yapılıyor,merak etmeyin.Ayrıca hiçbir üyemizi sınırları zorlamadığı sürece foruma küstürmek istemeyiz.

Küsmesinler tabii.Onlar küserse kim provokasyon yapacak? Galatasaray'a kim laf sokacak?Elbette küsmesinler.;)

Arkadaşlar forumda çokrenklilik lazım. madem Galatasaray takım ve taraftarı farklı bir bakış açısına, olgunluğa sahip, forumu da farklı takım taraftarı üyelerine açık, o halde gelene hoşgeldin dememiz gerekiyor. o arkadaşlar zaten aşırıya kaçtıklarında muhakkak uyarılıyorlardır. Bi antuyu düşünün, bazen bakıyorum bir Galatasaraylı oraya üye olmuş ( asrın hatasını yapmış yani, mesela Kansu Vargün'ü görüyorum orada, girip düzgünce yorum yapabileceğini zannetmiş iyi niyetle ancak antu gibi tahammülsüz ve zeka seviyesi yerlerde sürünen, kelime dağarcıkları '6-0 ve hep destek tam destek' kelimelerinden ibaret olan bir topluluğun içinde fanatizmden uzak yorum yapılmanın ne kadar zor hatta imkansız olduğunu tahmin etmemiş. ben üzülüyorum gerçekten, arkadaşımız orada kurallara uygun şeyler yazsa bile idiot antu halkı hemen ''mohaha 6-0 nıhaha 3 sıfırdan 4-3 hırrr hırrr hırrr biz 10 senedir yeniyoz höhöhöhö çünkü biz malız ve hayatımız sizle yaptığımız maçlardan ibaret'' gibi tepkilerle uğraşıyor.

Şimdi hal böyleyken, aklı başında bir fenerbahçeli yada beşiktaşlı arkadaşımız gelip bu seviyeli ortamda kurallara uygun yazdığında biz güleryüzle karşılayalım ki angutyo lardan farkımız anlaşılsın.

Arkadaşlar forumda çokrenklilik lazım. madem Galatasaray takım ve taraftarı farklı bir bakış açısına, olgunluğa sahip, forumu da farklı takım taraftarı üyelerine açık, o halde gelene hoşgeldin dememiz gerekiyor. o arkadaşlar zaten aşırıya kaçtıklarında muhakkak uyarılıyorlardır. Bi antuyu düşünün, bazen bakıyorum bir Galatasaraylı oraya üye olmuş ( asrın hatasını yapmış yani, mesela Kansu Vargün'ü görüyorum orada, girip düzgünce yorum yapabileceğini zannetmiş iyi niyetle ancak antu gibi tahammülsüz ve zeka seviyesi yerlerde sürünen, kelime dağarcıkları '6-0 ve hep destek tam destek' kelimelerinden ibaret olan bir topluluğun içinde fanatizmden uzak yorum yapılmanın ne kadar zor hatta imkansız olduğunu tahmin etmemiş. ben üzülüyorum gerçekten, arkadaşımız orada kurallara uyugn şeyler yazsa bile idiot antu halkı hemen ''mohaha 6-0 nıhaha 3 sıfırdan 4-3 hırrr hırrr hırrr biz 10 senedir yeniyoz höhöhöhö çünkü biz malız ve hayatımız sizle yaptığımız maçlardan ibaret'' gibi tepkilerle uğraşıyor.

Şimdi hal böyleyken, aklı başında bir fenerbahçeli yada beşiktaşlı arkadaşımız gelip bu seviyeli ortamda kurallara uygun yazdığında biz güleryüzle karşılayalım ki angutyo lardan farkımız anlaşılsın.

Galatasaray taraftarını tahrik etmesinler muhteremler.Ayhan,Arda,Baros gibi futbolcularımıza sallamaya kimse cüret edemez.

Arkadaşlar forumda çokrenklilik lazım. madem Galatasaray takım ve taraftarı farklı bir bakış açısına, olgunluğa sahip, forumu da farklı takım taraftarı üyelerine açık, o halde gelene hoşgeldin dememiz gerekiyor. o arkadaşlar zaten aşırıya kaçtıklarında muhakkak uyarılıyorlardır. Bi antuyu düşünün, bazen bakıyorum bir Galatasaraylı oraya üye olmuş ( asrın hatasını yapmış yani, mesela Kansu Vargün'ü görüyorum orada, girip düzgünce yorum yapabileceğini zannetmiş iyi niyetle ancak antu gibi tahammülsüz ve zeka seviyesi yerlerde sürünen, kelime dağarcıkları '6-0 ve hep destek tam destek' kelimelerinden ibaret olan bir topluluğun içinde fanatizmden uzak yorum yapılmanın ne kadar zor hatta imkansız olduğunu tahmin etmemiş. ben üzülüyorum gerçekten, arkadaşımız orada kurallara uygun şeyler yazsa bile idiot antu halkı hemen ''mohaha 6-0 nıhaha 3 sıfırdan 4-3 hırrr hırrr hırrr biz 10 senedir yeniyoz höhöhöhö çünkü biz malız ve hayatımız sizle yaptığımız maçlardan ibaret'' gibi tepkilerle uğraşıyor.

:005: Galatasaray'lı olmanın farkıda budur zaten...

Haklısın Ersin bazen sınırları aşıyorlar ancak gereken uyarının yapıldığı söylendi yöneticilerden. Devam ederse veda ediliyor arkadaşlara zaten ben banlandıklarını gördüm. Bizim herhangi bir takıntımız, kompleksimiz olmadığı için diyorum başka takım taraftarlarına daha tahammülü olabiliriz diye.

Ulan Fenerasyon,zaten Volkan'ın koluna dikiş atıldı,sakatlandı 2 maç ceza yemesede oynayamıyacaktı ki,bi ceza verdinizde ne oldu.

Galatasaray taraftarını tahrik etmesinler muhteremler.Ayhan,Arda,Baros gibi futbolcularımıza sallamaya kimse cüret edemez.

Herkes kendince fikir söylüyor.Sen antuda takılsan Alex'e sallıyacaktın.O da burdayken bazı şeyleri söylüyor.Doğru veya yanlış birşey demiyorum fakat arkadaşın dediği gibi çok renklilik her zaman iyidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt