Fatih Heptürk
Aslan Üye
- 14 Aralık 2008
- 7.874
- 3
- 1.333
Cevap: Emre Belözoğlu ve Volkan'a 2'şer maç ceza
Başarılarınızın devamını dilerim
Başarılarınızın devamını dilerim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kısmına çok güldüm Ufuk.Yeşilçam izler gibi hissettim.Baroş elini kana bulamış da Emre'de kan yokmuş.O neydi öyle.Baroş da o zaman yarılan kafasının acısıyla kanı hakeme sürdü,başkasının kanı değil.Aman Baros elini kana bulama
.Al senin mantık,o da acıyla kanı hakeme sürmüş.Hepsi de acıdan yaptı o zaman.
Ya bu ufuk saygı heryerde provoke ediyor.. ve hala forumda mesaj yazmaya devam ediyor.. Bu adamı gördükçe foruma giresim gelmiyor.![]()
Hakedene gereken uyarılar yapılıyor,merak etmeyin.Ayrıca hiçbir üyemizi sınırları zorlamadığı sürece foruma küstürmek istemeyiz.
Arkadaşlar forumda çokrenklilik lazım. madem Galatasaray takım ve taraftarı farklı bir bakış açısına, olgunluğa sahip, forumu da farklı takım taraftarı üyelerine açık, o halde gelene hoşgeldin dememiz gerekiyor. o arkadaşlar zaten aşırıya kaçtıklarında muhakkak uyarılıyorlardır. Bi antuyu düşünün, bazen bakıyorum bir Galatasaraylı oraya üye olmuş ( asrın hatasını yapmış yani, mesela Kansu Vargün'ü görüyorum orada, girip düzgünce yorum yapabileceğini zannetmiş iyi niyetle ancak antu gibi tahammülsüz ve zeka seviyesi yerlerde sürünen, kelime dağarcıkları '6-0 ve hep destek tam destek' kelimelerinden ibaret olan bir topluluğun içinde fanatizmden uzak yorum yapılmanın ne kadar zor hatta imkansız olduğunu tahmin etmemiş. ben üzülüyorum gerçekten, arkadaşımız orada kurallara uyugn şeyler yazsa bile idiot antu halkı hemen ''mohaha 6-0 nıhaha 3 sıfırdan 4-3 hırrr hırrr hırrr biz 10 senedir yeniyoz höhöhöhö çünkü biz malız ve hayatımız sizle yaptığımız maçlardan ibaret'' gibi tepkilerle uğraşıyor.
Şimdi hal böyleyken, aklı başında bir fenerbahçeli yada beşiktaşlı arkadaşımız gelip bu seviyeli ortamda kurallara uygun yazdığında biz güleryüzle karşılayalım ki angutyo lardan farkımız anlaşılsın.
Arkadaşlar forumda çokrenklilik lazım. madem Galatasaray takım ve taraftarı farklı bir bakış açısına, olgunluğa sahip, forumu da farklı takım taraftarı üyelerine açık, o halde gelene hoşgeldin dememiz gerekiyor. o arkadaşlar zaten aşırıya kaçtıklarında muhakkak uyarılıyorlardır. Bi antuyu düşünün, bazen bakıyorum bir Galatasaraylı oraya üye olmuş ( asrın hatasını yapmış yani, mesela Kansu Vargün'ü görüyorum orada, girip düzgünce yorum yapabileceğini zannetmiş iyi niyetle ancak antu gibi tahammülsüz ve zeka seviyesi yerlerde sürünen, kelime dağarcıkları '6-0 ve hep destek tam destek' kelimelerinden ibaret olan bir topluluğun içinde fanatizmden uzak yorum yapılmanın ne kadar zor hatta imkansız olduğunu tahmin etmemiş. ben üzülüyorum gerçekten, arkadaşımız orada kurallara uygun şeyler yazsa bile idiot antu halkı hemen ''mohaha 6-0 nıhaha 3 sıfırdan 4-3 hırrr hırrr hırrr biz 10 senedir yeniyoz höhöhöhö çünkü biz malız ve hayatımız sizle yaptığımız maçlardan ibaret'' gibi tepkilerle uğraşıyor.
Şimdi hal böyleyken, aklı başında bir fenerbahçeli yada beşiktaşlı arkadaşımız gelip bu seviyeli ortamda kurallara uygun yazdığında biz güleryüzle karşılayalım ki angutyo lardan farkımız anlaşılsın.
Galatasaray taraftarını tahrik etmesinler muhteremler.Ayhan,Arda,Baros gibi futbolcularımıza sallamaya kimse cüret edemez.