Fenerbahçe Hakkındaki Tüm Konular [Lütfen Başka Başlık Açmayınız!]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle, çok ciddi bir haber. Sercan olayı gibi değil yani.

Bence Fenerbahçe iyi bir iş yaptı. Gökhan Gönül gibi bir adamı kaptı.

Pek fazla tecrübesi olmamasına rağmen, as kadroya girebilir. Tabii benim fikrim.

---------------Volkan-------------

Gönül------Edu------Lugano-Carlos

---------------Selçuk-------------

Gökhan-----------------------Uğur

-----------------Alex-------------

---------Deivid--------------------

----------------Güiza-------------

iyi iş çıkar.

Ancak, bize gelmeyi isteseydi, kendi yaşıtlarıyla;

---------------Aykut-----------------

Serkan-----Semih--Murat-----Alpaslan

---------------Güven----------------

Gökhan--------------------------Arda

-----------------Özer---------------

----------Serkan------Yaser---------

çok daha iyi olurdu bence. Yönetimin Özer'i bitirdiğini düşünürsek. Bitirmezse Cafercan var :D

Kendine yazık etti, ama doğaldır ki tüm Ankara Fener'i kazıklamaya alıştı :D

Neyse, alan hayrını görsün... :rolleyes:

Fenere gitti diye abartmıyorum ama şutları dışında hiç iyi oyuncu değil,,Sadece arada bir şut çekiyor oda tutarsa,,takıma başka faydası yok,,eminimki bize transfer olsaydı 18 bile giremezdi bukadar iddaalıyım.

büyütülücek bir transfer olmadığını düşünüyorum.. aydın'dan daha iyi de değil bence..

Duydum içim kan ağladı resmen boluspordan beri sürekli yükselişte bu ligin iyi sağ kanat oyuncularından deivid ve kazımdan fazlası o mevkinin adamı zaten oynar büyük ihtimal arkasında da gökhan gönül çok sağlam bir sağ kanatları oldu adamların.

Kriz Fenerbahçe'yi de vurdu

Üçüncü kez sözleşme yenilemek isteyen ve mevcut yıllık ücretini talep eden Alex ile yılda 4 milyon euro kazanan Carlos’a yeni mukavele için büyük indirime gitmeleri gerektiği bildirildi. Şu an vatandaşlarından çok daha az para alan ancak kalmak için yıllık 3 milyon euro isteyen Deivid’e zam yapmayı planlayan yöneticiler, bu rakamı çok yüksek buluyor.

Sarı-lacivertliler, yıllık ücretlerinde makul seviyelere inmeyi kabul ederlerse, Roberto Carlos ve Alex’le kısa süre içinde masaya oturacak. Aksi halde bu oyuncuların istediği rakamlar ile yeni sözleşme yapılmayacak.

Görüşmeler başlıyor

Bu arada Fenerbahçeli idarecilerin, Konyaspor maçından sonra iç transfer görüşmelerine başlayacakları öğrenildi. İlk olarak Lugano ve Edu ile masaya oturacak olan sarı-lacivertliler daha sonra kaleci Volkan Demirel’le görüşecek.

17.12.2008

Kaynak : Milliyet

Güiza'nın KDV'si bile değil!

Türkiye 2. Ligi 4. Grup'ta liderlik mücadelesi veren ve Bank Asya 1. Ligi'ne çıkmayı hedefleyen Tokatspor'da ve Tokat şehrinde herkes 11 Ocak'ta Fenerbahçe ile oynanacak Fortis Türkiye Kupası maçını konuşuyor.

Oteller ve meşhur Tokat kebapçıları sarı- lacivertliler için şimdiden hazırlıklara başladı. Bordobeyazlı takımın kadrosunda Atilla Birlik, Bülent Karaman, Mustafa Ceviz gibi Süper Lig tecrübesi yaşamış futbolcular da yer alıyor. 31 futbolcunun yer aldığı Tokatspor'un toplam değeri ise 1.5 trilyon. Yani Fenerbahçe'nin İspanyol golcüsü Güiza'nın bonservisine ödediği ücretin (14 milyon euro) KDV'si bile değil.

'TOKAT KAZASI OLABİLİR'

Tokatspor'da menajer Namık Keskin, Tokat'ın tarihi günlerden birini yaşayacağını belirterek şunları söyledi: "Eskişehirspor'u yenmiş olsaydık gruptan çıkmayı garantilerdik. Şimdi A.Gücü ile çok önemli bir karşılaşmamız var ve kazandığımız takdirde Fenerbahçe maçı daha önemli olacak. Fenerbahçe'yi yendiğimiz zaman, Tokat'ta çok şeyin değişeceğine inanıyorum. Bu kez Pendik değil, Tokat kazası olabilir. Galip geldiğimiz takdirde Tokat'ta çok şeyler değişecek. Bu maçın galibiyeti halinde Fortis'in kulübümüze vereceği 100 bin doları, prim olarak futbolculara dağıtacağız."

BİLETLER ÇOKTAN BİTTİ

Sahasında 40 yıl sonra Üç Büyükler'den birini ağırlamanın heyecanını yaşayan Tokatspor'da yönetim de Fenerbahçe maçına özel olarak hazırlanıyor. Karşılaşmanın oynanacağı 6 bin kişilik Gaziosmanpaşa Stadı'nda, satışa çıkan ve fiyatları 100 YTL-250 YTL arasını değişen tüm biletler haftalar öncesinden tüketildi. Bordo- beyazlı yönetim söz konusu kupa maçı için ek tribün ilave etmeyi düşünüyor.

17.12.2008

Kaynak : Sabah

Fenerde iyi bi cikis yakalarsa müthis bi oyuncu olabilir, gercekten cok iyi bi yetenek Gökhan, insallah bize gelir. Ali Bilgin, Burak ve Kazim'i birden cöpe atar benden söylemesi. (teknik, hiz, hele sutlari mükemmel, Gökhan Gönül havasi görüyorum GE'de, ellerinde patlar insallah diyecegim ama sanmiyorum ) :/

Arkadaşlar bakıyorumda f5in transferlerini övme,,kadrolarını yapma meraklısısınız ,,Bırakın ne halleri varsa görsünler.

Deli Ibo'yu transfer etselerdi birseyler yazardin ama, ne yani burasi türk futbol forumu, burda rakiplerimizin kötü veya iyi transferlerini herkes istedigi sekilde yorumlar, objektif bi gözle veya degil. Bence adamlar iyi transfer yapti.

Deli Ibo'yu transfer etselerdi birseyler yazardin ama, ne yani burasi türk futbol forumu, burda rakiplerimizin kötü veya iyi transferlerini herkes istedigi sekilde yorumlar, objektif bi gözle veya degil. Bence adamlar iyi transfer yapti.

İyi transfermi :eek:

Bana Gökhan emreciksinin önceden neler yaptığını söyle bende hiç birşey demiyeceğim.Tabiki burası türk futbol forumu istediklerinizi söylüyeceksiniz buna ben karışamam ama bunu ballandıra ballandıra söylemeniz.F5 lilerin hoşuna gidiyor ve kendi forumlarında alıntı yapıyorlar.F5in öceden aldığı oyuncularıda gördük ali bilgin,ilhan parlak,yasin bunlarda geleceğin yıldızlazları olarak lanse edildi ama şuan durumları malum.;)

İyi transfermi :eek:

Bana Gökhan emreciksinin önceden neler yaptığını söyle bende hiç birşey demiyeceğim.Tabiki burası türk futbol forumu istediklerinizi söylüyeceksiniz buna ben karışamam ama bunu ballandıra ballandıra söylemeniz.F5 lilerin hoşuna gidiyor ve kendi forumlarında alıntı yapıyorlar.F5in öceden aldığı oyuncularıda gördük ali bilgin,ilhan parlak,yasin bunlarda geleceğin yıldızlazları olarak lanse edildi ama şuan durumları malum.;)

Bi kere tipik kanat oyuncu tipi var Gökhan'da, hizli bi adam, önüne topu vurup adam gecme özelligi var, üstüne üstlük teknigi süper degil ama idare eder, sutlarini konusmak bile istemiyorum.

Ha adam bir Giggs veya Ronaldo mu, kesinlikle degil ama fener bu oynucuyu sag kanat olarak aldi ve iyi is yapti diyorum cünkü Gökhan'da gördügüm ozellikleri ne Kazim'da ne Ali Bilgin nede Burak midir nedir de görebiliyorum.

Ankaragücü nü sezon basindan beri takip ediyorum, Gökhan herzaman göze en cok batan isim olmustur benim icin.

Kazim= teknik, fizigi güclü, hizli degil, simarik ve her mac motive edilmesi gerekir. (fakat potansiyeli olan bir oyuncu Kazim, forvet oynatilmasi lazim, fener bu oyuncudan ilerde cok faydalanabilir bence)

Ali B= Kücük takimin büyük oyuncusu bence, yazmaya gerek bile yok, anca orta sira takimlarda oynar.

Burak= Ayni sey Burak icin gecerli, cok hizli ve güclü fizigiyle bence fener onu yanlis yerde oynatiyor, hic bir zaman kanat adami olamaz, teknik 0 alti, forvet oynucusu bence Burak, forvette de adamalar Semih ve Guizayi kullaniyor birde forvet alacaklarini söyleniyor. Gönderilmesi muhtemel yani.

Gökhan E= Fizik iyi, hizli, teknik, cok iyi sutlari var, ve önemli bir yani da enerjik olmasi.

Özeri'de alacaklar diye söylenti var, allahima dua ediyorum insallah alamazlar, alirlarsa kanatlari acayip olur gibime geliyor.

Ugur-Özer bir kanatta

Gökhan-Deivid bir kanatta (gerekirse Kazim)

Bizde Aydin'dan bi patlama bekliyorum fakat Özer'i alirsak iyi yapmis oluruz, orta sahada istedigin yerde oynat.

Mehmet Topuz kalitesinde bence Özer, Topuz'u Hurma esegi anasina bile göstermekten kaciniyorsa biz en iyisi Özer'i almaya calisalim derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt