Fenerbahçe günlüğü
Devre arası tatilini fırsat bilen idari menacer Volkan Ballı, hemen uçağa atlayıp İngiltere´ye uçtu.
Volkan Ballı hasret giderdi
Devre arası tatilini fırsat bilen idari menacer Volkan Ballı, hemen uçağa atlayıp İngiltere’ye uçtu. Öğrenimlerini İngiltere’de sürdüren iki oğluyla hasret gideren Ballı, herkesten önce İstanbul’a dönerek, 30 Aralık’ta başlayacak ikinci yarı hazırlıkları için çalışacağını açıkladı. İlk yarıda inişli çıkışlı bir grafik çizdiklerini kaydeden Volkan Ballı, “Sonradan açılıp, ilk yarıyı iyi bir yerde bitirdik. İkinci yarıya çok daha umutlu bakıyoruz” diye konuştu.
Tokatspor’da Fener heyecanı
Fortis Türkiye Kupası maçında 11 Ocak’ta Fenerbahçe’yi ağırlayacak olan Tokatspor’da şimdiden büyük heyecan yaşanıyor. Şehir ve yönetim olarak herkesin bu maça kilitlendiğini ifade eden genel sekreter Halis Sağlam, kulübün 40 yıllık tarihinde forma giyen futbolculara özel davetiye çıkardıklarını kaydetti. Eski futbolcularını şeref konuğu olarak davet ettiklerini vurgulayan Sağlam, amaçlarının Tokatspor’la birlikte kentin tanıtımını sağlamak olduğunu sözlerine ekledi.
Kalkavan’a destek
Eski başkanlardan Ali Şen, kongrede başkanlığa adaylığını koyacağını açıklayan Şadan Kalkavan’a destek verdi. Bir dönem kendi yönetiminde futbol şube sorumluluğu yapan Kalkavan’ın, bir hayli tecrübe kazandığını söyleyen Şen, “Şadan bu işi iyi yapar. Çok güçlü bir yönetim kadrosu kuracağını biliyorum. Şadan Kalkavan camiada sayılır, iş dünyasında sevilir. Tabii ondan başka adaylar da çıkabilir. Fenerbahçe için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Josico’nun Türkçe merakı
Kanarya’nın sezon başında transfer etmesine karşın, son haftalara kadar fazla faydalanamadığı İspanyol oyuncusu Josico, harıl harıl Türkçe öğreniyor. Tercümanı vasıtasıyla Türkçe-İspanyolca kitap edinen tecrübeli futbolcu, maçlara gidip gelirken, evinde, çift antrenman aralarında kitabı elinden düşürmüyor. En kısa sürede arkadaşlarıyla anlaşacak kadar Türkçe öğrenmek isteyen Josico, zaman zaman öğrendiği kelimeleri kullanıyor.