Fenerbahçe Hakkındaki Tüm Konular [Lütfen Başka Başlık Açmayınız!]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Gökhan Emreciksin alkollü yakalandı!..

bakiyorum aleme akilmaya baslanmis :D guiza ile gecelerin ikilisi olurlar artik.

Cevap: Fenerbahçe Hakkındaki Tüm Konular [Lütfen Başka Başlık Açmayınız!]

Galatasaray'ın bir futbolcusu alkollü yakalansa bütün basın tepesine binerdi.Futbolu bırakmaya bile zorlanırdı Galatasaraylı olduğu için.Hınc-al,Haşmet,Demirkol Mehmet,kabzimal,sansar v.s hepsi linç girişimi yapardı.Şimdi bir bakıyorum tık yok medya da.Aziz bütün önlemleri almış yine...

Eğer Cumartesi'den kasıt geçen haftaysa haber koca bir yalan,adamlar Kayseri'deydi Cumartesi.Ayrıca futbolcuların çoğu alemlerde zaten,o kadar parayı nasıl bitirecekler...

Cevap: Emre'den Tjikuzu'ya küfür

Çirkef emre'nin yaptığı sayısız vukuattan bir olan küfür olayında, çirkefe ceza vermeyen TFF geçen hafta meydana gelen "boğaz kesme" işaretinin baş sorumlusudur.Febe'li oyuncuları kayırma o kadar ileri gitti ki, yakında sahaya balta ile girip sağa sola saldıran febe'li çirkefleri görebiliriz.Kadıköy kız stadında geçen hafta bıçak ile yaralanmalar olması buna örnektir.Aziz'in talimatları ile Türk futbolunu yöneten özgener,sarvan,dinçer,kızıl gibi isimleri görev yaptıkları TFF'den indirmek Türk futbolunu sevenlerin başhedefi olmalıdır...

Cevap: Ali Şen: Aragones’te zeka yok

3 hafta önce bunları söyleyenler şimdi dede'ye övgüler yağdırıyorlar.Basın pompalaya pompalaya depoda benzin bırakmadı şu zamanlarda.Balonları patlayacak 2 haftaya kadar.

gençlerbirliği-fenerbahçe maçının bitiş düdüğü ile emreciksin hakemin saatine bakmıştı erman toroğluda maçdan sonra bu hareketi eleştirmişti şansal abi de hayırdır neden çok yüklendin emreye dedi o da bizim de kendimize ait istihbaratımız var demişti emre hakkında son günlerde pek iyiye gitmiyor demişti demekki doğruymuş.

Güizadan ders almalı.Adam sigara,alkol ne varsa kullanıyor ama başkan ile aralarında hiçbir bozulma yok.Hatta Aziz Yıldırım paketi biterse ben veririm tarzında birşeyler söylemişti.Boşuna demiyoruz alemde en büyük eğlence fenerbahçe diye.

O değilde işin ciddiyetini kavramak lazım.Ne zaman profesyonel olmayı öğreneceğiz?

Bence çok aşırıya kaçmadıkça hoş görülmeli.Yönetimin yerinde olsam ceza vermem uyarırım.Futbolcu da insan sonuçta aşırıya kaçmadan atsın iki kadeh :D

Bence çok aşırıya kaçmadıkça hoş görülmeli.Yönetimin yerinde olsam ceza vermem uyarırım.Futbolcu da insan sonuçta aşırıya kaçmadan atsın iki kadeh :D

Alkollü araba kullanmıs ;)

Aracı kullanan, Fenerbahçe’nin ara transfer döneminde renklerine kattığı futbolcu Gökhan Emreciksin çıktı...

fenerbahçe gibi bi takımın böyle futbolcusu olur saten yalaka şerefsiz emre belezoğlu gibi bizi sattığı gibi futbolcular gökhanda öle

Ali Şen kadar seviyesiz akılsız mantıksız zekasız birini tanımadım yaaa

Aragones gelmeden önce öve öve bitiremiyodu.. :D

aslında dünyada bunun örnekleri çok fazla özellikle de ingiltere'de.manchester united'ın 5-6 futbolcusu geçen yıl seks aleminde basılmıştı ama o takım hem ligi hem de şampiyonlar ligini kazandı geçen yıl.bu yıl işi daha da ileriye götürüp fa cup ve lig kupasını da kazanma yolundalar.yani bir futbolcunun performansı düşmediği müddetçe içki içmesinde ve eğlenmesinde de bir problem yok bana göre çok aşırıya kaçmadığı müddetçe

Bu gidiş gidiş değil hemen havaya girmiş.Anadolu çocuğu geldi İstanbul'a hemen lüks arabayı çek altına, sonra birkaç bayan arkadaş, alkol derken sigara onu geçtim bu işin sonu daha kötü biter.İlyas Salman'ın "Ya ya ya-Şa şa şa" diye bir filmi vardı ibret alacaksa onu izlesin ama daha gerçekçi örnekler gözümüzün önünde.Eski fenerli Tarık Daşgün, sonu kötü bitmeyen ama daha büyük yıldız olamayan 2 istisna var bu konuda birisi Sergen diğeri Yusuf Şimşek.Yusuf hatalarını anlayıp olgunlaşmış ama, Sergen bugün futbolcu olsa aynı şeyleri yine yapardı sanıyorum.Yani Gökhan Emreciksin kendini belli etti sonu bir Anadolu kulübü olacak sanırım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt