Fenerbahçe Hakkındaki Tüm Konular [Lütfen Başka Başlık Açmayınız!]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre: Futbolseverlerden özür diliyorum

271179792.jpg

Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, Kayserispor maçında rakip futbolcu Cangele'ye yaptığı hareketin, popülist habercilik anlayışıyla yanlış anlaşılmalara...

Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, Kayserispor maçında rakip futbolcu Cangele'ye yaptığı hareketin, popülist habercilik anlayışıyla yanlış anlaşılmalara neden olabileceğini ifade ederek, ''Ben yine de yanlış anlaşıldıysam, futbolseverlerden özür diliyorum'' dedi.

Medyada hakkında yer alan bir haberle ilgili Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesinde açıklama yapan Emre, bu tür haberlerin, Kayserispor maçında meydana gelen olayları sürdürmek ve büyütmek adına yapıldığını savunarak, maçta yaşanan olayla ilgili şu ifadeleri kullandı:

''Kayserispor maçında meydana gelen olayları sürdürmek ve büyütmek adına yapılan bu tür haberler, hem oyunculara, hem de Türk sporuna büyük zarar veriyor. Maç içinde gelişen olaylar ve artan tansiyona bağlı olarak yapılmış hareketler var. Bu hareketlerin telafisi de karşı takımdaki oyuncuyla aramda yaşanmıştır. Dünyanın her yerindeki futbol karşılaşmalarında, maçın gerginliğiyle, rakip futbolcular arasında birtakım usulsüz davranışlar yaşanır. Önemli olan, bu davranışların telafi edilebilir düzeyde olmasıdır ve herkes bilsin ki bu sağlanmıştır. Bir diğer önemli nokta ise biz futbolcuların sahada ve saha dışında göz önünde olan insanlar olduğumuz için daha dikkatli hareket etmemiz gerektiğidir. Bu nedenle, Kayserispor maçında kameralara yansıyarak kamuya mal olmuş hareketim, devamında gelişenler kameraya yansımadığı için ve popülist habercilik anlayışlarıyla yanlış anlaşılmalara sebep vermiş olabilir. Ben yine de yanlış anlaşıldıysam, futbolseverlerden özür diliyorum.''

Bu arada, Emre Belözoğlu'nun, Kayserisporlu futbolcu Cangele'ye yaptığı hareket nedeniyle Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildiği öğrenildi.

Cevap: Emre: Futbolseverlerden özür diliyorum

Hem suçlu hem güçlü... :mad:

Yaptığı terbiyesizlik yetmez gibi, bunu ortaya çıkaran medya yı suçluyor ve olayı medyanın abarttığının altını çizerek karakterini ortaya koymaya devam ediyor.

İyiki Galatasaray 'lı değilmişsin Emre Belözoğlu...

Futbolcu olmasaymış, başka hiçbir şey olamazmış denir ya bazıları için. Bu da öyle bir şey işte. Futbolcu olmasaymış, başka bir vasfı bulunmadığı için kesinlikle barınamazmış bu dünyada.

Özrünü kabul etmiyorum.Faruk sanki futbolculuğu da işe yarıyor.

Cevap: Emre'den Tjikuzu'ya küfür

Haberi yazanın da Emre'den farkı yok gibi ...

İyi ki sansürlemiş ha... !

Emre Belözoğlu'na 1, Volkan'a 2 maç ceza!!!

PFDK cezaları resmi olarak açıkladı,

Volkan ; 2 maç

Emre ; 1 maç :eek:,

Bülent Uygun ; 4 maç ceza aldı...

Cevap: Emre Belözoğlu'na 1, Volkan'a 2 maç ceza

Emre'nin cezası için Fenerbahçe tahkim kuruluna başvurmuş. Tahkim kurulu bence bu cezayı kaldırır. :)

Kesin azaltılır Emre ve Volkan'ın cezaları..

Bu tarz konularda genelde yorum yapmıyorum rakip taraftar olduğum için ama hakikaten bazen eşşeğin malum yerine su kaçıracak yorumlar yapılıyor.Ya hakikaten futbol bilgisi yok insanların ya da fanatiklik gözlerini bürümüş ve buna göre her durumu görmek istedikleri gibi görüyorlar...

Emre'nin yapmış olduğu hareketin savunulacak bir tarafı yok.Madem medyanın sana karşı olduğunu düşünüyorsun ne olursa olsun koz vermeyeceksin ellerine o zaman sende.

Hatta ve hatta hala Anelka'nın faulle veya elle vs. attığı golü buraya fotoğraf diye koyan zeka ürünleri mevcut aramızda.

Televizyon görüntüsünden kimse ceza almaz.Ceza büyük ihtimalle kaldırılır.

He bu arada unutmadan

t45.jpg

41300861.jpg

Hani hakemde tanıdık yani... ;)

Hatta ve hatta hala Anelka'nın faulle veya elle vs. attığı golü buraya fotoğraf diye koyan zeka ürünleri mevcut aramızda.

Televizyon görüntüsünden kimse ceza almaz.Ceza büyük ihtimalle kaldırılır.

Hani hakemde tanıdık yani... ;)

Bu ne perhiz, ne lahana turşusu? Eleştirdiğin şeyleri fazlasıyla sen yapmışsın Sercan Yıldız.

En hafif ifadeyle; o zeka ürünlerinden bir farkın olmadığının ispatı bu. Hatta art niyetli ve provoke edici bulduğumu da belirteyim.

Bu adamların ceza alması tartışılıyorsa, geçmiş problemlerini buraya koymanın ve tekrarlanan yönüne vurgu yapmakta bir sorun yok. Ama Tugay örneği gerçekten komik olmuş.

Cevap: Emre Belezoğlu ve Volkan'a 2'şer maç ceza

Fenerayon diyenler nerede?

Rakibine tıpkı Volkan gibi rkadan tekme atan Ayhana sarı kart bile yok.

Kalbine tekme yıyen can acısıyla reflekste bulunan Volkana 2 maç ceza.

Emre'ninki tam bir komedi zaten.

Kanlı ellerini hakeme süren Braoş ne ceza aldı MHK dan?

Ama elini kana bulamayan ama yedigi tekmelerin acısıyla tehdit eden Emreye 2 maç ceza.

Korkunun ecele faydası yok ey Oguz sarvan.

Seni de yenecegiz merak etme .

Saçmalamaya devam.

Baros un kafasını kanatan, o maçta bütün bir oyun boyunca faul ile Baros u durduran insan evlatları neden bir kart bile almadı?

Baros gitmiş hakeme rezil yönetimini göstermek için pis gömleğine kan sürmüş çok mu?

fenerin elle atılan golünde neden bu kadar dürüst olmadınız? neden carlos a 2 sene boyunca , hakemlere karşı gerçekleştirdiği rezil hareketlere karşın ceza verilmedi.

Ayhan ile Volkan insanının yaptığı hareketi nasıl bir tutabilirsiniz?

Rakibine sert dalmak başka birşeydir, sırf canı yandı diye rakip futbolcuya kasti tekme atmak farklı birşeydir...

Örnek verirken mantıklı örnekler verin.

Bu ne perhiz, ne lahana turşusu? Eleştirdiğin şeyleri fazlasıyla sen yapmışsın Sercan Yıldız.

En hafif ifadeyle; o zeka ürünlerinden bir farkın olmadığının ispatı bu. Hatta art niyetli ve provoke edici bulduğumu da belirteyim.

Buradakiler gibi yapmaya çalışıyorum Abdullah Taşan.

Eğer ki provoke ettiğimi düşünürseniz rapor etme veya ihraç etme yetkisi mevcut sizde isterseniz yapabilirsiniz.Padişah sizsiniz mühür sizde yani.

Çıkıp burada neden birisi bu görüntüyü koymamış peki yerine gidip Anelka'nın eliyle attığı golu koymuş...Antu'yu bu konuda savunmuyorum da ama bunları paspas altına iteleyerek nereye kadar gidebilirsiniz.

Bir Tugay muhabbeti aldı başını gidiyor. Kardeşim 10 sene önce sahalarda böyle şeyler hep yaşanırdı. Sahalarda kavgalar daha fazlaydı, gerginlikler daha büyük oranda temasa ve şiddete dönüşürdü. O zamanlar böyle futbolcular arasındaki hareketlere tv den izlendikten sonra ceza falan gelmezdi bal gibi biliyorsunuz 10 sene öncesiyle 2009 arasındaki futbol çağdaşlığı farkını. o zaman adam kafa kesme hareketi yapardı diğeri artislenirdi hakem araya girerdi bilmemne olurdu geçer giderdi.

Yıllar geçtikçe futbol sahasında etik denen şey önem kazandı ve artık uefadır tff dir bunlara ayak uydurdu. Futbol değişti, böyle rezillikler ceza sebebi olmaya başladı.

Bunu anlamıyo musunuz şimdi siz?

Bir Tugay muhabbeti aldı başını gidiyor. Kardeşim 10 sene önce sahalarda böyle şeyler hep yaşanırdı. Sahalarda kavgalar daha fazlaydı, gerginlikler daha büyük oranda temasa ve şiddete dönüşürdü. O zamanlar böyle futbolcular arasındaki hareketlere tv den izlendikten sonra ceza falan gelmezdi bal gibi biliyorsunuz 10 sene öncesiyle 2009 arasındaki futbol çağdaşlığı farkını. o zaman adam kafa kesme hareketi yapardı diğeri artislenirdi hakem araya girerdi bilmemne olurdu geçer giderdi.

Yıllar geçtikçe futbol sahasında etik denen şey önem kazandı ve artık uefadır tff dir bunlara ayak uydurdu. Futbol değişti, böyle rezillikler ceza sebebi olmaya başladı.

Bunu anlamıyo musunuz şimdi siz?

Yıllar önce daha mı gergindi...? Komik olmayalım isterseniz...

Ben bilmem ama büyükler hep anlatır yıllar öncesini kolkola hatta aynı tribünde maçların izlendiğini vs.

Mesele Tugay'ın ceza alıp almaması da değil.Siz olaya içerisinde Emre olduğu için bu şekilde sabit bakıyorsunuz.Fazla yadırgamam bunuda.Mesela Tuncay Galatasaray'da oynasa ve bu hareketi yapsa Fenerbahçe'lilerin çoğu da aynı tepkiyi verirdi.Önemli olan bunları aşabilmek.Gizlemek nereye kadar doğru.

Emre bundan ceza alırsa bunu yadırgamam.(Almayacak bence)Yadırgadığım nokta sadece Emre Aşık'ın Nobre'ye sahada parmak attığı görüntülerden belirlendi ve ceza verilmedi.Eğer bir işlem yapılacaksa ve Emre'nin hareketi buna emsal olacaksa bunada eyvallah.Ancak o zaman o yayıncı kuruluş denilen karakter zaafiyetli insanların bütün statlara en az 15 kamera yerleştirmek gerek.

Umarım emsal olur bu tarz kararlar...

Benim söylemek istediğimi anladınız bence. 10 yıl önce yapılan ''kafanı keserim'' le 2009 Kadir Has'ta yapılan ''kafanı keserim'' bir değildir. Olamaz zaten nasıl bir olduğunu düşünürsünüz anlamıyorum. Tribünlerden bahsetmiyorum gerginlik derken, futbolculardan bahsediyorum. Derbilerde hep bir yada daha fazla kavga olurdu ve bu hareketler yok parmak sallayarak tehtit etmeydi kafa kesmeydi çoğunlukla yaşanırdı. Hangisine ceza verilirdi? Tugay niye ceza almadı o zaman işte bu yüzden.

Şimdi gelmişsiniz emre kafa kesme hareketi yaptı diye ceza alıyor zamanında Tugay'a vermediniz diye tantana. Antuda başladı zaten bu mevzu, hoş başkada bişey beklenmez zaten antudan. en büyük eyyamcı antu.

Benim söylemek istediğimi anladınız bence. 10 yıl önce yapılan ''kafanı keserim'' le 2009 Kadir Has'ta yapılan ''kafanı keserim'' bir değildir. Olamaz zaten nasıl bir olduğunu düşünürsünüz anlamıyorum. Tribünlerden bahsetmiyorum gerginlik derken, futbolculardan bahsediyorum. Derbilerde hep bir yada daha fazla kavga olurdu ve bu hareketler yok parmak sallayarak tehtit etmeydi kafa kesmeydi çoğunlukla yaşanırdı. Hangisine ceza verilirdi? Tugay niye ceza almadı o zaman işte bu yüzden.

Şimdi gelmişsiniz emre kafa kesme hareketi yaptı diye ceza alıyor zamanında Tugay'a vermediniz diye tantana. Antuda başladı zaten bu mevzu, hoş başkada bişey beklenmez zaten antudan. en büyük eyyamcı antu.

Ya siz anlamıyorsunuz ya da ben ifade edemiyorum kendimi.

Neyse diyalog bir yere varmayacak bu şekilde...

Ya sercan kardeşim, Emre Aşık'ın hareketi ayıptır, günahtır, hatadır, olumsuz olduğu belli edilecek her türlü ifadedir sorun yok. Ne biliyim Ayhan'ın konyalı oyuncuya taç çizgisinin orda yaptığı hareket ayıptır sportmenlik dışıdır yakışık almayan bir harekettir hatta bana göre rezalettir bunu Ayhan konusunda da yazdım onda da sorun yok.

Ancak 10 sene önce Tugay'ın yaptıpıyla bu sene Emre'nin yaptığı bir değildir. Eylem olarak birdir ancak karşılık olarak aynı ceza verilmez. Ben bunun iyi olduğunu mu söylüyorum, elbette hayır. o zamanlar futbol sahalarında etik denen şey zayıftı, böyle şeyler kişisel diyalog kabul edilir hamle yapılmazdı. Bu tamamen futbolun geç gelişiminin sonucu. Bunda da sorun yok.

Sorun nedir peki ben hala anlamadım?

Ya sercan kardeşim, Emre Aşık'ın hareketi ayıptır, günahtır, hatadır, olumsuz olduğu belli edilecek her türlü ifadedir sorun yok. Ne biliyim Ayhan'ın konyalı oyuncuya taç çizgisinin orda yaptığı hareket ayıptır sportmenlik dışıdır yakışık almayan bir harekettir hatta bana göre rezalettir bunu Ayhan konusunda da yazdım onda da sorun yok.

Ancak 10 sene önce Tugay'ın yaptıpıyla bu sene Emre'nin yaptığı bir değildir. Eylem olarak birdir ancak karşılık olarak aynı ceza verilmez. Ben bunun iyi olduğunu mu söylüyorum, elbette hayır. o zamanlar futbol sahalarında etik denen şey zayıftı, böyle şeyler kişisel diyalog kabul edilir hamle yapılmazdı. Bu tamamen futbolun geç gelişiminin sonucu. Bunda da sorun yok.

Sorun nedir peki ben hala anlamadım?

Sorun olarak birşey yok ortada.Benim sinirimi bozan nokta kötü bir hareketi Fenerbahçe'li oyuncu yapınca ceza verilsin vs. ama başka birisi yaparsa bu kadar üzerine düşülmüyor.Benim sinirimi bozan nokta bu.Yani tutup burada Tugay'ın ceza alması vs. değil.Galatasaray'ın basın üzerinde inanılmaz bir lobisi mevcut ve bunu kendi lehinize çok iyi şekilde kullanıyorsunuz.

Gidiyoruz yine örneklere;

Ayhan dedik mesela...Bak sen çıkıp hareketi eleştirebilmişsin.Ne güzel bunu yapabilmen.Çok mu zor arkadaş adam gibi yorum yapabilmek veya kabullenebilmek.Bu kadar zor olmasa gerek bence.

Neden kardeş neden hakikaten anlamıyorum.

Eğer ki ortada tartışılacak bir konu varsa tamam kabul görmeyebilir ama yine en yakın örneğe gelicem Deivid'in Denizlispor'a attığı gole bile acaba diye futbol izleyicisi var bu ülkede.Utanmadan birde televizyonda oynatıyorlar ileri-geri.(Lafım forum üzerine değil genel anlamda.)

Sorun olarak birşey yok ortada.Benim sinirimi bozan nokta kötü bir hareketi Fenerbahçe'li oyuncu yapınca ceza verilsin vs. ama başka birisi yaparsa bu kadar üzerine düşülmüyor.Benim sinirimi bozan nokta bu.Yani tutup burada Tugay'ın ceza alması vs. değil.Galatasaray'ın basın üzerinde inanılmaz bir lobisi mevcut ve bunu kendi lehinize çok iyi şekilde kullanıyorsunuz.

Gidiyoruz yine örneklere;

Ayhan dedik mesela...Bak sen çıkıp hareketi eleştirebilmişsin.Ne güzel bunu yapabilmen.Çok mu zor arkadaş adam gibi yorum yapabilmek veya kabullenebilmek.Bu kadar zor olmasa gerek bence.

Neden kardeş neden hakikaten anlamıyorum.

Eğer ki ortada tartışılacak bir konu varsa tamam kabul görmeyebilir ama yine en yakın örneğe gelicem Deivid'in Denizlispor'a attığı gole bile acaba diye futbol izleyicisi var bu ülkede.Utanmadan birde televizyonda oynatıyorlar ileri-geri.(Lafım forum üzerine değil genel anlamda.)

Tugay'ın yaptığıda yanlış ama Tugay hakemin gözü önünde yapmış, orada

cezayı hakemin kesmesi lazım.Ayhan'ın attığı tekme ile Volkanın attığı tekme

bir değildir, aralarında niyet farkı vardır.O pozisyonlara bir bakın, kim sakatlamak

için,canını yakmak için vuruyor anlarsınız.He Ayhan'ın hareketi doğrumu, oda

yanlış, ama kırmızı değil sarı karttır cezası.

Buyur sana Ayhan eleştirim;

https://www.gscimbom.com/forum/galatasaray-futbol-forumu/4622-ayhandan-ozelestiri.html

aşağılarda mesajım. Bizim futbolcu yapınca da terbiyesizlik terbiyesizlik oluyor. Kelime anlamı olarak böyle ama genellikle rakibin yaptıklarıyla aynı tepki verilemiyor. Benim umrumda değil Ayhan orda terbiyesizlik yapmıştır derim bizim hiçbir futbolcumuzun dokunulmazlığı yok bana göre. Hepsi insan, hepsi Galatasaraylılık terbiyesinde hareket edecek. Mesela Bülent kaptanlık zamanında hırçındı vururdu iterdi ama oyun dahilinde yapardı topa ulaşmak için. Ayhan hazırlık maçında bile kırmızı kart gören bir Galatasaray kaptanı olarak beni üzüyor. Top gitmiş, vuruyor adama ayıptır yani takıma gerek yok insan olarak düşündüğümüzde ayıptır.

Lobiye gelince bence haksızsın. Sizin Hasan Aliler, selçuklar, meriçler, ömerler az değiller medyada. Her yazılarında kin nefret kusuyorlar. Ercanlardan bahsetmiyorum bile. tiksinti resmen ya. Adam 1-0 yenilmiş şampiyonluk gitmiş, sarı-kırmızının yanında yeşil neydi diye pislik yapıyor. Yani lobi dediğinde biraz düşünmek lazım.

Emre yaptığı hareketle savunulacak bir tarafı olmadığını kanıtladı, ben fenerli olsam utanırdım gerçekten emre gibi bir oyuncum olduğu için.

şimdi çıkmam gerekiyor sonra devam ederiz sercan, iyi günler herkese.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt