Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde'yi Bonuslar Dahil 8 Milyon Euro'ya Transfer Etti

Fenerbahçe, 4,5 yıllık sözleşme imzaladıklarını Jayden Oosterwolde için Parma'ya 8 değil 6 milyon Euro ödeyeceğini açıkladı! :cautious:

1675090589018.png

Socrates'ten Emre Özcan 4 defa izlemiş, çok çok beğenmiş.

?

Sike surecinden dolayi Avrupa cezasi aldiklarindan beri FB'nin yaptigi top 5 yabanci transfer listesine kimleri koyarsiniz?

Istatistiklerine baktım, çöp. Italya 2. liginde ve hiç bir wonderkid'liği olmayan adama 8 milyon avro veriliyorsa, bu işte para haklama olayı vardır bence. Yemezler, kusura bakmayın.

Istatistiklerine baktım, çöp. Italya 2. liginde ve hiç bir wonderkid'liği olmayan adama 8 milyon avro veriliyorsa, bu işte para haklama olayı vardır bence. Yemezler, kusura bakmayın.

kagit üzerinde boey de sadece 2 asist yapmis bu sezon. yani istatistiklere bakarak yorum yapmak pek dogru olmaz bence. ama 8 milyon kesinlike cok fazla. katiliyorum.

10 yıldır kupa kazanamayan takım , sol bekine 10 m euro veriyor. Biz şampiyon olmayınca ertesi sene Galatasaray batıyor maaş yükü bilmemne haberlerinden geçilmiyor. Ali koç bütün servetini yatırıyor galiba İtalya ilişkileri de araştırılmalı. Eljif 5-6 maç oynamadan 17 ye gitti, sow 15 e gitti ertesi sene bedava geldi , emenike 8 e 10 a satıldı ertesi sene yine bedava vs. garip işler.

Fenerbahçe, Oosterwolde'yi 7 milyon euro ve üzerinde satması durumunda, karın yüzde 30'lık kısmı Parma'ya gidecek. (Sports Digitale)

Geri
Üst Alt