Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence sol bek için sezon başındaki tercihleri (alioski, perez ve lincoln) de doğru isimler değildi. hiçbirinin asıl mevkisi sol bek değil. hepsi devşirilmiş oyuncular. alioski bildiğin hücum oyuncusu, perez stoper, lincoln de on numara.Buradaki mevzu 8 m euro mevzusu değil, maaşı düşüktür yıllık maliyeti fazla olmaz belki hatta.
Asıl mesele şampiyonluk yarışındayken ve zaten Luan Peres, Alioski, Lincoln gibi adamlar almışken Alioski’yi taca atıp eldeki imkanını buna harcaman.
Yine Serdar, Henrique varken çok daha iyi olmayan Samet’e 4 m euro vermen.
Devre arası eğer yarıştaysan Trabzon’un geçen sene yaptığı Visca gibi seni bir adım öteye taşıyacak adam almalısın. Bence esas eleştirilmesi gereken nokta bu.
Fenerbahçe’nin geçen seneden farklı olarak oynayan transferleri :
Arao
Samet
Lincoln
Bats
diğerleri zaten vardı ee sen niye 50 m euro bonservis verdin o zaman, yukarıdaki 4lünün etkisi için mi?
hakikaten ocak ayında neden 8 milyon euro veripte sol bek alırsın ki ?neden sol bek alıyor bunlar
beyinsiz oldugun icinhakikaten ocak ayında neden 8 milyon euro veripte sol bek alırsın ki ?
benzer yorumu yapmışlar ama geç olmuş birazBuradaki mevzu 8 m euro mevzusu değil, maaşı düşüktür yıllık maliyeti fazla olmaz belki hatta.
Asıl mesele şampiyonluk yarışındayken ve zaten Luan Peres, Alioski, Lincoln gibi adamlar almışken Alioski’yi taca atıp eldeki imkanını buna harcaman.
Yine Serdar, Henrique varken çok daha iyi olmayan Samet’e 4 m euro vermen.
Devre arası eğer yarıştaysan Trabzon’un geçen sene yaptığı Visca gibi seni bir adım öteye taşıyacak adam almalısın. Bence esas eleştirilmesi gereken nokta bu.
Fenerbahçe’nin geçen seneden farklı olarak oynayan transferleri :
Arao
Samet
Lincoln
Bats
diğerleri zaten vardı ee sen niye 50 m euro bonservis verdin o zaman, yukarıdaki 4lünün etkisi için mi?
Ali Koç, fenerin şampiyonluk hasretine son verecek kişinin ben olduğumu anlar herhalde artık
Bu konuda bari uzman olma be kardesimBomba gibi bir bek ama elde patlamaya müsait bir bomba
Bu arada yeri değil ama indirim başlığı için çok güzel bir liste hazılıyordum ki Steam sağ olsun tüm sepetimi sıfırladı. Ben de tekrar uğraşamadımBu konuda bari uzman olma be kardesim
Kahretsin ki gene haklsiinn =)