GSCimbom
Haber Fenerbahçe, Jhon Durán'ı 1 Yıllığına Kiraladı
Alper Altun

HaberFenerbahçe, Jhon Durán'ı 1 Yıllığına Kiraladı Sayfa 18

Alper Altun ·

Cevap
406
Okunma
23,4K
Sayfa
18/21
şöyle söyleyeyim, kendisinin sakatlık haberi ve sezonu kapatma iddialarını duyunca bir gslı olarak üzüldüm. umarım doğru değildir dedim.

fb'ye çelik dubel misali saplanmış, bitik futbolcu.

Ameliyat olmuş gibi durmuyor bu herife noldu yav sakatlanacak bir pozisyon mu yaşadı anlamadım ki. Yoksa sakat sakat bunu saplayıp ellerinden yusufu mu aldı araplar.

Benfica macinda ters dustu orada bir problem olusmus.
Dizi problem gibi duruyor da yazın da bu herif ülkeye gelememişti bana sakat herifi sapladılar gibi geliyor. Bu herifin arabistana gidişi orada bunu sallamayıp dubaiye her gün git gel yapışı sonra bir anda kovuuşufalan 4 ayda olan mevzular çok garibime gidiyor.
Futbolda değişik bir para aktarım ağı var ve ali de bu operasyonun bayağı içinde yıllardır.

Ameliyat olmuş gibi durmuyor bu herife noldu yav sakatlanacak bir pozisyon mu yaşadı anlamadım ki. Yoksa sakat sakat bunu saplayıp ellerinden yusufu mu aldı araplar.
seçim öncesi oldugu için medyaya hiçbirşekilde haber vermıyorlar cünkü giren kazık cok büyük,kolombya hocası ve kolombiyalı gazeteciler haber yapınca türkiyedeki bütün paralı itleri patladı yoksa sakat oldugunu bile söylemezlerdi
muhabirin twitter adresını kaybettim o adam detaylı yazmıştı
aşil tendon bölgesi yazıyordu o bölgede sorun varmış milli takım hocasıda o yuzden demiş ameliyat olabilir o yüzden çagırmadık

Seçim öncesi paylaştığı fotoğraf aşırı tepki almış.

Ameliyat olmayacakmış ağrıları azalırsa 1 ay oynayacakmış güya.

seçim öncesi oldugu için medyaya hiçbirşekilde haber vermıyorlar cünkü giren kazık cok büyük,kolombya hocası ve kolombiyalı gazeteciler haber yapınca türkiyedeki bütün paralı itleri patladı yoksa sakat oldugunu bile söylemezlerdi
muhabirin twitter adresını kaybettim o adam detaylı yazmıştı
aşil tendon bölgesi yazıyordu o bölgede sorun varmış milli takım hocasıda o yuzden demiş ameliyat olabilir o yüzden çagırmadık
Aşilse ameliyatla olmayan futbol kariyeri biter fiziğiyle iş yapan adam. Ameliyatsız jakobs gibi olursa da 8 aylık futbol periyodunun 2 ayı falan futbol oynar o da nüksetmezse. Çapraz bağ olsa yine fizikle yürür koşarsın bile aşil tendonsa sorun bu tarz herifler için bitmişsin demektir.

Fenere 35 girdi araplara 150 falan girmiştir.

Arka çapraz bağları kopmuş ya da yaralanmış. Diz çok fazla arkaya kaçmıyorsa tedaviyle toplanılabiliyormuş ama bir futbolcuda ameliyat şart olabilir

Bu herif büyük patladı ya normal bir şey olsa şimdiyi neden iyileşmesin. En kötü bireysel koşar vs benfica maçindan bu yana kaç zaman oldu ortada yok eleman.
Arka çapraz bağları kopmuş ya da yaralanmış. Diz çok fazla arkaya kaçmıyorsa tedaviyle toplanılabiliyormuş ama bir futbolcuda ameliyat şart olabilir

Bu herif büyük patladı ya normal bir şey olsa şimdiyi neden iyileşmesin. En kötü bireysel koşar vs benfica maçindan bu yana kaç zaman oldu ortada yok eleman.
Futbol oynamayan birisi ameliyatsız kurtarabilirmiş ama bu adam atletik bir herif, kendilerini kandırıp her yolu deniyorlar muhtemelen ameliyatsız toparlatmak için ama 2 haftaya gerçekle yüzleşirler.

Geri
Üst Alt