GSCimbom
Haber Fenerbahçe, Jhon Durán'ı 1 Yıllığına Kiraladı
Alper Altun

HaberFenerbahçe, Jhon Durán'ı 1 Yıllığına Kiraladı Sayfa 21

Alper Altun ·

Cevap
406
Okunma
23,3K
Sayfa
21/21
Hazır formayı da giymiş Muadilmanji alalım bakalım önümüze illa kazık mı yiyeceğiz durana vereceğin kiralık parasına alırsın muadilmanjiyi tutamazlar Osımhen ile ikisini
Yedek olsa trip atmaz son 10 dakika uzun topa dönsen iş yapar fener gıttı Vedat muriçi aldı 15 verdi sen al muadilmanjiyi bir kere de biz alalım ucuza adam

Bi 6 bi 10 alırız da bakalım kimler gelecek.

Bu arada 6 diyorum ama 6-8 oynayabilen bir oyuncu alırız çünkü hem Lemina hem Torrik aynı anda yedek kalmaz bence.
Ben de ikisi de rotasyon. Bir sorun çıkaracaklarını da sanmıyorum. Sara'nın gitmediği senaryo da ismi öncelik olarak yazıldıkları için örnek olarak Lesley-Sara- Can orta saham olurdu benim. Maçına göre tabi taktiğini değiştirirsin, rotasyon yaparsın rahatlıkla.

Hazır formayı da giymiş Muadilmanji alalım bakalım önümüze illa kazık mı yiyeceğiz durana vereceğin kiralık parasına alırsın muadilmanjiyi tutamazlar Osımhen ile ikisini
Yedek olsa trip atmaz son 10 dakika uzun topa dönsen iş yapar fener gıttı Vedat muriçi aldı 15 verdi sen al muadilmanjiyi bir kere de biz alalım ucuza adam
Düşük kalitesinden bağımsız, U23'e uygun değil diğer transferleri nasıl yapmayı düşünüyorsun?

Buna para veriyorlar taraftarın gazını alsın diye

Walker, Vazquez, Duran hepsi önce Yago denen yönetim aklama aparatından çıkıyor, sonra Romano yazıyor.

Ha gelirse de gelir Balotelli gibi herif, arızanın teki. Bizim için alınası bir risk ama FB zaten kaosta ve geçmişte arıza tiplerden hiç verim alamamışken bu isme girmesi tam bir Ali Koç dönemi özeti
Kutlarım!